Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 13 264
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Калима, аз помислих, че се майтапиш, че са твои тия произведения на изкуството  #Crazy Евалла Simple Smile

АИР, и това с ровенето и отварянето на устичката го има по много пъти нощем, но има и друг номер с тотало ококорване или рев, придружени с яки залпове. Надявам се след празниците да приключат тия среднощни бомбандировки Wink

# 91
Момичета, да ви се похваля: след като снощи приспахме Стела по обичайния начин с шезлонга  Twisted Evil тя разбира се събуди към 12.15 и искаше пак да влиза в него да я клатим, ооооообаче ние я метнахме в леглото и затворихме вратата. Бяха нечовешки крясъци от вътре, майка ми се чуди как съм издържала. Дра се 15 мин. (мислех, че ще изкара повече) и после се закроти, но мина много време преди да заспи, аз я дебнех зад вратата да видя дали е жива и тя милата си заспа с един заек, проснала се по очи върху него и така до 6.30! Тогава яде и заспа до 9. Значи можело се оказа да си заспива сама!! Ще я пробваме и тази вечер  Wink

Лови, за Джулиленд да ти кажа: кувертът е 12 лв, вкл. пица и сок за децата, може да се поръча и торта, но е отделно.  Местата за възрастните са 30, пропуснала съм 1а маса. За родителите има кетъринг какъвто се реши. Като цяло е по-скъпо от всички други места май, така че решавайте! Обаче ние заминаваме за Рим в събота и се връщаме на 27ми, така че ако оставите на мен, тогава ще съм на линия! Както кажете!

# 92
Вени, честито.Наблюдавая я обаче как се чувства и държи през деня.Преди известно време направихме няколко дни опита тати да приспива Андрес.С много плачове се приспиваха и ок.Само че през деня започна да се държи изключително нервно детето, че даже и стана агресивен.Така че пак минах на стария номер с гърдата.
Дидитачу, успех с пътуването и не се притеснявай PeaceСамо да не се облечете прекалено, че да не се изпоти детето.
Айр, много хубаво това дядо коледче.Снимката е много сладка Mr. Green.Сега с двама разбойници в къщата.....дупе да ви е яко.
Кали, много хубаво изглеждат тези меденки.Рецептата от къде е?
Днес му взеха кръв на Андрес.Дадохме и урина и ако за изследване.Много плака милото, дупчиха го и в двете ръце.Втория път не намираха вената и ровиха доста с иглата, а мен от напрежение ми се доповръща.

# 93
Здравейте, момичета!  Hug
Калоян тъкмо се пооправи от хремата и днес сутринта ми се разкашля.  Cry Водихме го на лекар и казаха, че е добре детето, ще пие сиропче 5-6 дни. Надявам се вече да се оправи и за празниците вече да ми е здравичък.  Praynig Аз още се мъкна болна, с кашлица и сигурно съм го заразила.  Cry
Бяхме и на консултация, резултатът - 9,530 кг и 82,5 см. Аз бях толкова убедена, че е станал вече 10 кг, че даже споделих с докторката, че е отслабнал. А той е наддал половин кг.  hahaha Докторката каза, че с този ръст ще е бъдещият капитан на националния отбор по волейбол.  Joy Joy Joy Поне ме развесели.

# 94
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=202164
Ето  снимки от коледното ни парти.А ето и моята пинцеса: http://images22.snimka.bg/004744133.jpg
Не плакахме, но и дядо Коледа не беше актуален много Simple SmileВ смисъл че много не го отрази Иванет,а иначе той се представи добре и по големите деца му се радваха много.На тези на които предстои коледен купон-приятно изкарване и искаме снимки. Party
  bouquet  bouquet

# 95
  • Откъм Варната
И Митака снощи заспа с рев, даже успя да си счупи кошарата, понеже сме с такава сгъваема и има прозорец с цип да си излиза, та снощи се опитва да излиза като е затворен и успя, ципа се счупи и сега вече не се затваря, трябва да измисля нещо за да се затваря, ама се чудя дали ще ми трябва вече

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240000.msg5817193#msg5817193 , ето рецептата за меденките, на мен ми отиде 500 г брашно

# 96
  • -
Кали много хубави меденки Hug а тая темичка дето си пуснала с рецептата...там какви вкусотии има-облизвам се като котка тука с/у екрана от половин час вече Joy
край-искам машина за хляб... Mr. Green

# 97
Здравейте и от мен.. Hug
И аз не съм писала доста отдавна ама все не ми остава време като съм се захванала с куп неща. CrazyУтре заминаваме за Смолян и бързам да пожелая на всички ви весело изкарване на празниците и да не се напивате по многоо ей.. Mr. Green
Аир това с малкия Ради е наистина доста неприятно но мисля че е период.И ние имахме такъв. Peace
Фрики поздравления за изпитите и стискам палци с малкия Андрес всичко в яслата да е наред а ние за съжаление трябва да свикваме с тяхната раздяла колкото и да е неприятна. Confused
Кали страхотни чудесии направо нямам думи бравоооо Peace Hug
Слийпи може да не сте пълнички но по ръст сте истински баскетболисти... Mr. Green
Момичета аз незнам дали да ви се похваля но съм бременна и честно да си призная не знма как точно се чувствам. ooooh! SadТъкмо говорих с майка ми да ми поеме майчинството до края и аз да започвам работа и хоппп ново 10...Решихме да си оставим малкото съкровище а пък аз ще почивам и работя когато му дойде времето какво да се прави... ooooh!
Ами така като не взех мерки на време сега ще си сърбам попарата...
Айде казах си това което ми тежеше сега ви желая приятна вечер на всички.. Hug

# 98
Мира, честито!  Hug Hug Hug  Лека бременност и здраво бебче на финала! Много се радвам за теб.  Hug И сега бабите да се стягат да помагат.  Mr. Green

# 99
mira sm , Честитоооооооооо !Лека и безпроблемна бременност!

# 100
Мила, Мира, от сърце те поздравявам!Това е най-хубавата новина в навечерието на най-хубавия празник!Желая ти от сърце много любов,много щастие и много красиви мигове с новото човече!Сега знам,че никак не ти е лесно...сигурно се притесняваш как ще се справиш...сигурна съм ,че всичко ще се нареди и ще бъдете едно голямо щастливо семейство! Ние сме с теб! Hug

# 101
  • София
Мирееее, честито, мила! Ще се справиш, Октомврийките са Оправни! Това е най- хубавата новина, хайде и лека бременност  Hug.
Кали, мммм страхотни меденки. Аз дали закъснях тази година, все пак им трябва време да омекнат  newsm78.
Аз съм на друга вълна, правя снежен човек от вестници и картичка за подарък на една съученичка на Дани. Ще пусна снимки, но да си заредя батериите.

Веничка, като се има предвид, че има и храна, не е толкова по- скъпо. Предишният път ни излезе 10 лв. Родителите така или иначе сме на смени, така, че ще се съберем.
 Моля Кръц, ако може да пусне една анкетка и да преценим. Островът, Джули ленд или Барбарони? По броят на гласувалите ще се ориентирам и за бройката. 

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 20:28 от Lovi

# 102
  • Откъм Варната
Мире честито   bouquet  bouquet  bouquet

Вече имаме 3 бременни мами, другите ко се ослушваме  Mr. Green

Лови тез меденки дето ги правих май са поомекнали, мисля че не им трябва много да седят, така им точа зъби, незнам до коледа дали ще доживеят, мисля тез дни още една партида да метна, да има и за Новогодишното празненство, ще празнуваме с приятели и да ги изненадам

# 103
Калима, правила съм такива меденки. Е, не толкова красиви като твоите, но по същата рецепта. Твоите са произведение на изкуството. Та, меденките омекват за около 1 денонощие и колкото повече постоят по-вкусни стават. Навремето баба ми, Бог да я проси, правеше такива, само че ги залепяше две по две с мармалад. От нея знам рецептата.  Wink

# 104
MИРЕ, ЧЕСТИТООООООО.След съвземането от първоначалния шок съм сигурна че ще празнуваш една чудесна коледа.Сега се пази много и се радвай на празниците с Калоянчето.....догодина вече ще сте четирима Mr. Green
И се усетих, че още не съм честитила на Са Embarassed
СА, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ. ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ И МНОГО РАДОСТ ДОГОДИНА С ДВЕ СЪКРОВИЩА.

Общи условия

Активация на акаунт