Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 13 264
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро!
Руми, Валка е писала за яслите, но аз съм проспала момента   Embarassed. Валка, зло да те забрави.
mami4ka, весело да си изкарате   ura

Момичета, Коледното тържество за 10. 01. ли остава? И сутринта или след обяд да е ? И понеже така и нямаше ентусиаст да провери и в Ив. Вазов, искате ли да се състои в Островът?  Аз ще капарирам, но ме ориентирайте.

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 12:11 от Lovi

# 76
Здравейте момичета  bouquet!
Само се паникьосвам без причина ooooh!.Малкият е добре и вчера, а и днес понеже нашите му купиха шейна е на разходка Laughing.Голям кеф е с тази шейна, вие возихте ли вашите мъници с това возило Grinning?

# 77
Лови, аз бих проверила за Иван Вазов, но да ти кажа честно освен http://juliland.net/bg/ друго не знам  Embarassed А този клуб е много хубав. Дбс го беше определила като "тузарски", изглежда че това е недостатък... Цената е около 12 лв на дете доколкото знам, но ако има интерес мога да проверя със сигурност. Залата за игри е много голяма, а родители се събират около 25, последно колко бяхте?

Фрики, жалко, че така само тъжни работи за Андреско казваш... наистина и аз като се замисля за тия ясли и ми се къса сърцето. Аз със сигурност ще я гледам до 2г. колкото и да ми иде да я убия по някой път, тя си е на мама съкровищенцето. И аз съм я ступвала по памперса, ама тя просто се забравя да крещи иначе  Twisted Evil

АИР, и вие имате сложен метод за приспиване... ние пък я клатим в шезлонга и понякога оставам без ръце направо. Напоследък правя жалки опити да я накарам да заспива в леглото си, но дрането е нечовешко и аз не издържам и пак я слагам в шезлонга  Sick

Кръци, да не забравя да спомена че страничката ни е отново суперска, благодря, че се грижиш за нас!  Heart Eyes

# 78
  • София
Веничка, точно за този клуб ставаше въпрос. Но аз не мога да намеря време да отида до там, че ми е малко далече от Бояна. Там има парко места, докато при Островът е проблемно. Остава си предложението и за Барбарони, но нали искаха някои момичета да разнообразим, за това. Проблем е с бройката на родителите. Предишният път бяхме около 15 деца с по двама родители, но около 10 дечица не дойдоха ( и родителите съответно). Ако мястото за възрастни е това на снимката, ми се струва малко. За това ми се искаше да се види на място.

# 79
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Успях да прочета всичко пропуснато, а то си беше доста.  Laughing Не мога да коментирам стари теми, но само искам да поздравя Са за хубавата новина и лека бременност ти пожелавам.  Heart Eyes Стана ми мъчно и за Криско на Ели, но важното е че малкия юнак е добре.  Hug

Разгледах новите снимки, много са пораснали децата и големи сладури са станали.  Heart Eyes Гласувах и за нашите октомврийчета в играта на Памперс. Нали са най-красиви!  Simple Smile Пожелвам ви успех!

Не съм влизала доста време, ама то трябваше само да се оплаквам, а не исках да ви тормозя ( а и проблемите с компа). Ангел беше невъзможен през изминалите няколко седмици. Минахме и през номера с повръщането ( АИР точно като вас). Имаше един ден в който повърна 4 пъти. Гледаме и се смее и си пъха ръката в устата и повръща. Просто иска да му обръщам внимание. Докторката каза да му отвличам вниманието с нещо друго, но повръщането да не се превръща в навик. Това продължи около 10 дни и после сам престана да го прави. После кошмара продължи с удряне на главата. Удря се или сам, или в мен или където му падне.  Sad Един ден така си удари главата в плочките че веднага се поду и стана синьо. После кошмарната серия продължи с това че не искаше да яде нищо, всичко плюе и се дразни от всичко.Каквото и да му дам да си играе, всичко изхвърля или просто удря и чупи, охх, не знам каква беше тая агресия, какво е това чудо. Не спи спокойно и се буди често. И всичко това ми се насъбра и ми идеше да се гръмна.  Sad Не знам какъв беше тоя период. Сега, от няколко дни, пак си е предишното ми детенце. Пу-пу   Grinning

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 15:50 от Flores

# 80
Хайде и аз да се отчета.
Не пиша много, защото Благун почти постоянно е при бабите си. На мен пак ми предписаха "мързелив" режим с мноого лежане и ща не ща - давам го да го гледат. Взимам си го събота и неделя и тогава не мога да му се нарадвам, а в понеделник си поплаквам татко му като го кара обратно при бабите. Както и да е, трябва да издържим още месец, после ми казаха, че и прозорци ще ми разрешат да мия  Mr. Green (стига да имам желание  Embarassed).
Като чета за произшествията и ми става мъчно за малките калпазани. В неделя и Блажко се подхлъзна и си удари лошо челото, одра си кожата на леда. Явно все повече такива преживявания ще имаме  Tired.
Фрики, честито за изпитите! Напълно те разбирам колко ти е мъчно за дребния! Той пък така ще стане по-самостоятелен!
За повръщането - Благовест се опита на няколко пъти, направих се, че въобще не го забелязвам и спря, дано пак не се сети да го прави (беше преди около 2 седмици).
Днес ходих и му купих книжки - много им се радва и по цял ден мъкне по някоя да му чета. Затова реших за Коледа и Нова година да получи книжки  Heart Eyes.
Мамо Тони, завиждам ви за варицелата. Аз все още обмислям варианта с татито догодина да се ваксинираме във Франция, пък дребчовците при първа възможност ще ги водя "на гости" да си пипнат шарка. Особено за момиченце е много важно да се изкара!  Hug
За Новогодишното парти - когато и където решите. Ще дойдем с Благун, стига да сме здрави.
Нямам търпение да дойде другата седмица и да си вземем дребчо по празниците в къщи, и на двамата с татито ни е много пусто без него у дома.

# 81
Ами, Лови, аз ти казвам, че се събират 25 души родители,броила съм ги местата (това е максимума), трябва да видим колко ще сме.  Ако кажеш ще проверя и цените за по-сигурно, че това 12 лв е малко наизуст.

# 82

Слагам едно кафенце.
Добро утрооооооооо
Сигурно сте по задачи, никой не се вясва тук Mr. Green

# 83
Привет мамчета!
Не съм влизала от 100 години,ама изобщо не мога да сваря.Въпреки,че времето е отвратително и сме си по цял ден в къщи,не ми остава и минутка спокойствие да седна пред компютъра.Това диване изисква цялото ми внимание.А като легне да спи след обяд за около 2 часа,гледам да сготвя нещо на супруга за вечерта,че то срамота-цял ден човечеца на работа,а аз в къщи и като се върне да сме на "суха храна".Така като ви гледам и вие сте на моя хал-не сте май много активни.  Mr. Green
Иначе сме добре-здрави сме,пъргави и вече много непослушни.Отприщи се да ходи сама и сега вършее из цялата къща,там където може да стигне естествено.Елхата съм я украсила още от началото на декември,ама съм я покетрила в единия край на дивана,дето да я достигне е просто "мисията невъзможна".
Ходихме на консултация(малко нямаме още година и 3 месеца,ама явно гледат точно преди празниците да нямат много работа) и резултатите са 9.950 кг и 77.5см.Имаме 8 зъба,ама като гледам как зверски си пъха пръстите навътре в устата...май са на път и кътниците.
Откак сви студа и сме по цял ден в къщи,гледам да сме по-редовни на гърнето.Слагам я през час и мога да кажа,че има резултат.Е,поизтървам я понякога,ама то с тия промишлени количества вода и сок,дето ги поглъща,сигурно се случва и през 15 мин да пишка.Важното е да свиква с гърнето,пък постепенно щестане работата,има време.Днес се обаждах до едната ясла в която ще подаваме документи,да питам кога точно ще е това,щото тук за Варна се чу,че май ще почнат да приемат от 7.01.Казаха ми,че днес общинари щели да решават и щяло да стане ясно след обяд.Ние така или иначе ще сме в града,ама да видим как ще стане с тез опашки-ще трябва да вдигнем баби и дядовци поне да гледат детето,докато ние висим още от ранни зори.
Айде отивам аз.Мислех си,че ще имам повече време,та поне да ви изчета,но .... УВИ-събуди се диването.
Айде преди да тръгнем в неделя за село пак ще се разпиша.
Целувки на мъниците от мен и Вики  Crazy

# 84
  • София
friki само мога да те поздравя, че при целия зор с училище и изпити и т.н. продължаваш да го кърмиш  Hug Надявам се скоро да се стабилизира Андресчето. На мен ми казаха, че при разстройство детето не трябва да се насилва да яде. Въпреки че по време на зверското разстройство Димитър няколко дни нищо не хапваше и накрая се принудих на 2-3 пъти да му дам каша с биберон.

За яслите - просто изпадам в паника като си помисля. То не се знае дали избщо ще имам шанс да мисля за това всъщност - с тая диета ...

За приспиването - само цицата влиза в действие, но понякога и тя не помага ... та се разнасяме по цели нощи Sad Димитър се събужда по 120 пъти нощем и неспокойствието идва според ман най-вече от коликите. И хомеопатията не помогна. По този случай от 1 седмица сме си само вкъщи и вече се чувствам изморена. Само се чудя как да измисля нещата така, че да пътуваме за празниците. Много ми е притеснено да не разболея Митко с това пътуване - нали 1 месец трябва да е напълно здрав, но пък наистина искам малко да си отида при мама.

Хайде целувки от нас 

# 85
  • Откъм Варната
Валка какво стана с изгореното, ходихте ли на лекар ?

Мише завиждам ви за шейната, тука имам малко снежец, ама за шейна не става

Днеска направих коледните меденки, дано поомекнат за коледа, че малко ги окъснях ето ги:

# 86
Здравейте!
Абе тая липса на време май е заразна newsm78 Да знаете по колко пъти на ден сядам пред компа и веднага се налага да стана Imp...И сега само на бързо...
KaliMa ,страхотни коледни меденки!Браво на  теб!
За партито,дано сме здрави - ще дойдем! Hug
И на нас ни предстои да се записваме за ясла-мисля от лятото да я пусна,но ще видим.За записването е абсолютна каша,чух толкова версии,че тотално се обърках #Crazy
Пожелавам мноооого здраве на всички и много хубаво,празнично,Коледно настроение! Hug

# 87
  • -
Привет от нас!Днеска ходихме на консултация-на 1г и 3м Мария е 11кг и 81см-похвалиха ме,че добре си отглеждам детето... Mr. Green Педито каза че за ръчичката няма да ни праща на хирург,не е много изгорено и ще мине от само себе си,само да го мажа с Дефламол и Пантенол.Тая вечер преди да я изкъпем мехурчето се спука само/ама тя не се спира де/ та малко плака като се намокри,но вече всичко е забравено Simple Smile
Тука тока спира 3 пъти тая вечер и нета съответно... #Cussing out
Калима и останалите варненки-вижте какво намерих,не знам дали ще ви е от полза
http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=index

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 22:27 от valka77

# 88
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!

Веничка, вашата съвсем не е лесна с този шезлонг. Аз поне бутам в количката, а и той си свикна и до 10 мин мах е запал. Относно преспиването в леглото - не знам как ще стане и кога  newsm78. Ми той от 3 месечен не е спал в него  Embarassed, даже тук във ВТ въобще не сме го разпънали, ползва си го за пейчица за сядане  Simple Smile А вечерното ни приспиване е само с гърдата.. и на това свикна като го измия и си отива на неговото място на спалянта Wink и се изляга и чака. Наистина въобще не знам как ще го науча да спи далеч от мен  newsm78
Флорес, поуспокой ме малко, мерси. Дано и при нас да се окажат някакви периоди. Много хубаво, че сте преминали през тях и сега всичко е на мястото си  Peace
Фрики, браво на теб за изпитите. За яслите - и аз постоянно си мисля как ще се разделя с Ради, май наистина майките много по-трудно се приспособяват. Между другото , бях чела, че било така и по време на отбиване - на мама и било страшно трудно и мъчно. Андресчо е голям сладурчо  Peace
didita4u , дано опазиш малката душица здравичка Praynig ако решите да пътувате. Иначе за неспокойния сън - и ние сме така, според мен е, защото е кърмен, събужда се (даже не винаги се събужда, а се "рови" в мен с отворена устичка) да си търси гърдата Twisted Evil Не казвам, че при всички е така, но при нас определено....
Калима, как обичам меденки ако знаеш.... Изгллеждат ужасно вкусни, браво на теб   bouquet
Пловдивчанки, как стой въпросът с яслите в Плд? Някаква промяна? Ще има ли и при нас записване през януари?

От днес Ради си има батко. Племеникът ми дойде. Засега 2-те деца се спогаждат - племенникът, нали е по-голям, си пази играчките и много много не ги дава на Ради; моето глупаче пък без проблем си споделя всичко, че и ходи след него псотоянно Simple Smile. Определено ще ни е много забавно с двете деца Simple Smile
Ето и най-хубавата снимка, която можах да направя с коледното костюмче (ако решите да слагате на 1 страничка, както имаше предложение):
http://images22.snimka.bg/004750688.jpg

Стига толкова за днес! Лека и спокойна вечер!

# 89
Air, за яслите - аз подадох молба още през април и ми казаха, че приемът е през май догодина (тогава изнасят списъците). Ако евентуално е прието детето, то тръгва в началото на учебната година - т.е. през септември.

Общи условия

Активация на акаунт