-Мира- мина ни вече тази пуста шарка.И да ти кажа се радвам,че и това мина да не се притеснявам за напред.До сряда ни е карантината и хукваме по магазините.
-Мише-Дано му няма нищо на мъника ти.Тя и Кари чат пат си покашля ама е инцидентно.Давай му витаминки когато се сетиш.
-Бамболина- Честито и от мен на патерици.Жива и здрава бъди.
Ние с мъжо вчера се разходиме до магазин JUMBO и харесах вече подарък на Кари.Харесах и или батут или къщичка да се мушка вътре..има си и прозорци,но искам да посетя още един магазин и тогава ще се спрем окончателно на едно от двете неща.
-за яслата- не знам кво да правя вече.Ако и тази година не ми я вземат незнам просто.....Кой ще я гледа като тръгна на работа нямам идея.Януари пак ще подавам,но от кога да се заредя пред градината е въпроса за да сме от първите...???
Ей така на игра взе да си бърка в гърлото, знаейки какво следва се опитах да го заиграя, но не... той ме гледа, бърка и повръща. Целия се омацоти. Обясних ,му, че не се прави така - той продължава, пак повърна. е, не издържах, нашарих му ръцете, че и бузите
, или пък реве и продължава

Вече ходи стабилно, но още не сме направили прощъпулник. Мисля да го направим сега по празниците като се съберем цялото семейство. 

Мария нали се опитва да ходи и пипа навсякъде,пълзи и само бели прави-вчера си залепи дясната ръчичка на печката/ние сме на дърва/,хем баща и беше до нея и докато се усети и тя пипнала една желязна пръчка,дето се бърка вътре и сега има подут мехур във буквата Г-така е извита тая пръчка...
Мазах я с дефламол,с Пантенол пръскам,правя превръзка и тя след 2мин я маха-чопли,чопли докато не я свали.Много се уплаши в момента като стана и много рева,после спа и беше забравила.Това което ме притеснява е като се спука тоя мехур,че сигурно много ще я боли...Калима,вие минахте по тоя път,кажи моля те как е Митето,остава ли белег?

Митко само в огледалото си вика, че е бебе. Иначе тук съм му сложила снимка като джудже на десктопа и като го питам това кой е и той пак вика мама... Чудя се дали не иска да каже мите, а да не може да го произнесе...
. Звъня на леля ми, която е старша сестра в ОДЗ, но я няма.
. Видя, че по този начин ме върти на пръстта си и вече му стана навик, за да си постигне своето - повръща...
Лека и спокойна вечер!
.Миналия понеделник вечерта повърна няколко пъти огромни количества.От тогава досега не беше ял почти нищо друго освен кърма, вчера му дадох каша със спринцовка малко насила и го повърна.Днес вечерта се повтори същата ситуация