Добро утро на всички ви 
Саамо да кажа, че не сме ви забравили
Ще има Слави една истинска Коледа
От гнева ми сержи се спаси с новината, че е взел 13-та заплата
доста време се загубихме,та чак и нова темичка има 

Брат ми много време искаха да си имат детенце,ето че дойде и техният ред 
лудница,много обича да и пусна Планета,гледа като зомбирана и танцува 
срамота,но тази седмица мисля вече да отидем
От къде сте поръчали секцията и гардеропчето?
кръц може да го сложи на първа страничка да ни краси темичката

, няма ли да споделите какви сте ги вършили, че цял ден не смеете да се отчетете в темичката
, какво стана с Дядо Коледа, направихте ли пазарлъка?! 
! Браво на Жаки за добрият апетит и Ива напоследък ме изненадва приятно с празните купички, сигурно зъбоникненето ни е в застой и всичко с апетита си е наред
! Детските мебели взехме от "Еником-М", като цяло останах доволна от условията, цените и бързата доставка, а за качеството-времето ще покаже
!
, важното е че не си капо
!
! Хайде оттеглям се да презаредя
А също и на авторката на темата! 
!Надявам се,че тропнахте и заради тия измеждy нас,които сме вързани цяла нощ за дечковците.
Ние понататък ще наваксваме.А снимки няма ли да показвате,поне да надзърнем що става по нощите?
Голям сладyр е малкият Ради!
, хранеше се перфектно, нищо не разхвърляше
. Аз си го обяснявам с новата обстановка, толкова хора ( 7 човека) не е виждал на куп от Р. Ден. И май само тогава. Не го кърмех толкова често, защото бях в движение и затова си хапваше. Като завдига блузата, свеки му каже "не пипай там" и той пуска и глееда учудено ( но не цока). Разбрахме се, че като реша да отбивам ще отида при тях и няма да има проблем
. Установих, че ако го храни друг, не се сеща да ме търси и да ми виси на гърдата. Беше от ръце на ръце и съответно нямаше възможност да пипа. Сега ми идва нагорно, защото от вчера не ме пуска и само мрънка, а аз нямам физическата възможност да го държа. Но ще свикне пак, няма начин.
( затова и дойде свеки, да мога да се грижа за него). Бил е така от повече от година и ако аз не бях забелязала нямаше и да направи нищо. И сега нищо не казва, а трябва да търся информация от други места, което още повече ме изнервя. Но вместо да се пази, ще работи през празниците без почивка. Няма как да отида аз да работя и ми се плаче. Не мога да спра и продавачката да отиде при майка си. Дори да отбия Косето за няколко дни няма кой да го гледа. Не мога и на ясла да го пусна. Направо съм луднала. Баба е с високо кръвно и е зле и тя, а аз не мога да се разкъсам
.
. И вече въведени храни се изключват така ли? Косето не ми е боледувал, но знам ли.
.
.
.
. 

Особенно като се събуди и направо е като латерна все едно иска да каже нещо ама кой ли го разбира горкия.. 
Направо полудях.А те като са наясно много ми е интересно къде си врат..... айде да не казвам.Това нашето не е държава. 
!
!
.Тук подаваме молба в началото на годината.
!Сега няма да мога да мигна от притеснение
.
!