Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 12 926
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Simple Smile Добро утро на всички ви   bouquet

Саамо да кажа, че не сме ви забравили  Hug

# 46
честит рожден ден на малката Лора на Вержито!!!да е най-хубавата принцеса!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 47
  • София
Димитър като го питам как се казва от няколко дни насам вика 'МАМА' и не мога да го отуча, ужас, откъде му е влезнало в акъла, че се казва мама... Simple Smile

# 48
  • Стара Загора
Брейййй мъртвило яко е тука Twisted Evil
Аз съм като застреляна патка днес Twisted Evil Едва гледам. Сержи си дойде по - рано от работа но отиде да сменя гумите на колата, че при нас вали яко сняг Crazy Ще има Слави една истинска Коледа Flutter От гнева ми сержи се спаси с новината, че е взел 13-та заплата Mr. Green
Снощи се чух със Зелчето и КалиМа...пияндурки такива Heart Eyes

# 49
# 50
Здравейте нас Hug доста време се загубихме,та чак и нова темичка има ooooh!
кръц- страхотна коледна темичка си спретнала  bouquet

Започвам първо с хубавата новина,че ще ставам леля Party Брат ми много време искаха да си имат детенце,ето че дойде и техният ред Party

За нас-малката е започнала да става много самостоятелна,сама си се заиграва,катери се навсякъде,събаря всичко  ooooh! лудница,много обича да и пусна Планета,гледа като зомбирана и танцува newsm57
Започнала е много добре да се храни(пу пу..)
закускапопара,препечена филия с кашкавал и айран,бисквитена торта,кисело мляко с плод и бисквити абе всеки ден и разнообразявам с нещо
обяд- манджата от кухнята+1/2 от кремчето
при вечер-супата от кухнята+ остатъка от кремчето
вечер- като си легне 230мл. АМ
И по цял ден все си хапва нещо,солети,бисквити и всека вито му там щуротии
На консултация от кога не съм я водила ooooh! срамота,но тази седмица мисля вече да отидем
Ели- като прочетох какво ви се е случило настръхнах,браво че е минало с малкото зло
Диди- стаята е страхотна Heart Eyes От къде сте поръчали секцията и гардеропчето?
за подаръците- ще  вземем едно пияно да ни надува главата и един строител( от най едрите)
АИР много сладко джудже си имаш Heart Eyes кръц може да го сложи на първа страничка да ни краси темичката

За друго не се сещам отивам да си до готвя  love001

# 51
Добър вечер от нас!  Heart Eyes
Ей, къде се изпокриха всички купонджийки newsm43 , няма ли да споделите какви сте ги вършили, че цял ден не смеете да се отчетете в темичката Mr. Green ?!?!
АIR прекрасно джудженце си имаш   Simple Smile, какво стана с Дядо Коледа, направихте ли пазарлъка?! Party
gudza честита ви радост, дано всичко е наред и скоро в семейството на брат ти да има здраво и послушно бебче  Hug! Браво на Жаки за добрият апетит и Ива напоследък ме изненадва приятно с празните купички, сигурно зъбоникненето ни е в застой и всичко с апетита си е наред feeding! Детските мебели взехме от "Еником-М", като цяло останах доволна от условията, цените и бързата доставка, а за качеството-времето ще покаже  Hands Thumbsup!
Много се радвам че ви е харесала стаята на малкото ми съкровище Flutter!
Ma4o честита ти нова визия 4470, важното е че не си капо Wink !
Това е от нас, нищо ново, Ива продължава да щурмува къщата неуморимо, но моите сили вече са на предела  Crazy ! Хайде оттеглям се да презаредя  Sunglasses

# 52
Здравейте мамчета и сладки октомврийчета!Благодарности на Кръц за страхотното оформление на празничната ни тема!  bouquetА също и на авторката на темата!  bouquet
Първо поздравления,към всички които разпyснаха тия дни Peace!Надявам се,че тропнахте и заради тия измеждy нас,които сме вързани цяла нощ за дечковците. JoyНие понататък ще наваксваме.А снимки няма ли да показвате,поне да надзърнем що става по нощите?
АIR,страхотно джyдженце си имате y дома! PeaceГолям сладyр е малкият Ради!
Диди,стаята  нa малката е много хyбава!
Ма4о,много се спотайваш за тия кyпони,нищо че не отиде,поне имаше повод да  си обновена сега!
При нас нищо ново,освен че на Вяра и избиват кyчешките зъби  и две нощи ме подлyди.Но снощи се реваншира със сън от 9.30 до 3.00 без да се събyжда.Днес съм като нова!
Слийпи,ама Калоянчо много бърбори,браво на него!Вяра освен да,aм-ам,татю,кака,баба и деде дрyго нищо не обелва.Мама по едно време казваше,а сега ме пропyска в речника си,нищо че без мен не мърда никъде.
Хайде,толкова от нас!

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 12:15 от assia75

# 53
  • София
Здравейте, имахме гости тези дни и ми беше невъзможно да се включа. Свеки и племенничките бяха при нас.  Аз си отпочинах, а Косето беше неузнаваем. Спа до 9-10 часа сутринта newsm78, хранеше се перфектно, нищо не разхвърляше  newsm78. Аз си го обяснявам с новата обстановка, толкова хора ( 7 човека) не е виждал на куп от Р. Ден. И май само тогава. Не го кърмех толкова често, защото бях в движение и затова си хапваше. Като завдига блузата, свеки му каже "не пипай там" и той пуска и глееда учудено ( но не цока). Разбрахме се, че като реша да отбивам ще отида при тях и няма да има проблем  Joy. Установих, че ако го храни друг, не се сеща да ме търси и да ми виси на гърдата. Беше от ръце на ръце и съответно нямаше възможност да пипа. Сега ми идва нагорно, защото от вчера не ме пуска и само мрънка, а аз нямам физическата възможност да го държа. Но ще свикне пак, няма начин.
Татко ще го оперират след НГ. Много е зле  Sad ( затова и дойде свеки, да мога да се грижа за него). Бил е така от повече от година и ако аз не бях забелязала нямаше и да направи нищо. И сега нищо не казва, а трябва да търся информация от други места, което още повече ме изнервя.  Но вместо да се пази, ще работи през празниците без почивка. Няма как да отида аз да работя и ми се плаче. Не мога да спра и продавачката да отиде при майка си. Дори да отбия Косето за няколко дни няма кой да го гледа. Не мога и на ясла да го пусна. Направо съм луднала. Баба е с високо кръвно и е зле  и тя, а аз не мога да се разкъсам Sad.
Приключих и с украсите. Изобщо нямам настроение.
Дидита, и аз не знаех за диетата и болестите  newsm78. И вече въведени храни се изключват така ли? Косето не ми е боледувал, но знам ли.
Кръц, много свежа темичка, мерси   bouquet.
Диди, Бомболина, честит Рожден Ден! Много щастие, здраве и любов   bouquet.
АIR, много сладко джудженце   Hug.
Мире, честито прохождане на Коко. Да е безаварийно  Wink.

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 10:47 от Lovi

# 54
BOMBOLINA Ч Р Д бъди здрава и щастлива !

# 55
Илианка мерси за поздрава.Момичета почерпете се за мое здраве и нека всички бъдем много много щастливи и здравиМного ми е хубаво а и с този сняг навън.Днеска Моника се размаза от кеф на снега.По натам ще ви пусна и снимки да видите.Това е засега от мен.Много целувки на всички  love001

# 56
BOMBOLINA   Gift newsm59
 Ч Р Д бъди здрава, щастлива и много обичана и уважавана съпруга и майка
Tada  ura

Момичета знаете ли нещо по въпроса за яслите как трябва да се подават документите таз година,дали и те по Интернет?Всъщност ще записвам малката в ОДЗ,много ми се иска на пролет вече да тръгне,та да започна вече и аз работа

# 57
  • Откъм Варната
Бомболина честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet

gudza по нета няма да е таз година записването, поне за сега, но то за всяка община мисля че е различно, виж наща още не е готова с тез работи

# 58
Здравейте и от мен.. Hug
Бомболина честит рожден ден желая ти прекрасни мигове с твоето любимо семейство. Hug Hug Hug
Аир много е сладък малкия Ради ама направо да го изядеш това джудже.. Mr. Green
Мама Тони и Кари да ви отминава бързо тая шарка.. Praynig
Диди наистина стаичката е разкошна.И нашите мебели си ги купувахме от Еником и наистина сме много доволни.Е за качването малко ни одрусаха ама здраве да е.. Crazy
В четвъртака и ние бяхме на парти с мъж ми и си изкарахме страхотно. LaughingНаиграхме се като бели хора .. Crazy
Иначе ние сме добре на малкия му расте поредния зъб и направо на моменти не се трае.Апък за апетита да не приказвам....
Иначе и ние много приказваме вскякави срички и дори понякога като цяло изречение си намила... PartyОсобенно като се събуди и направо е като латерна все едно иска да каже нещо ама кой ли го разбира горкия.. Mr. Green
Аз продължавам със шофирането и днес чак ме похвалиха.. Whistling
Ами това е в общи линиии.Само най-се ядосвам че в нашата кооперация вече ограбиха близо 5 семейства и днес идваше един от районното и каза че докато не ни ограбят всички нямали да мирясат..... #Cussing out #2gunfireНаправо полудях.А те като са наясно много ми е интересно къде си врат..... айде да не казвам.Това нашето не е държава. ooooh!
Айде че досадих.  bouquet

# 59
AIR, малкия голям сладур с това костюмче Hug!
didita4u, че той моя още не може да ни оправи и понякога вика на баща си "мама", но на ме не ми е казвал "тати".Иначе като го питам как се казва и той отговаря: "бебе" Mr. Green.
BOMBOLINA, честит рожден ден на патерици!Бъди жива и здрава и много обичана Heart Eyes!
за яслата- и аз мисля да го пускам на пролет, че вече откачам вкъщи #Crazy.Тук подаваме молба в началото на годината.
Нашите мислят да купят на малкия шейна и утре да го повозя, но какво ми се счу, че малкия се изкашля нещо съмнително.Ох, дано не ми се разболее Praynig!Сега няма да мога да мигна от притеснение ooooh!.
Лека нощ от мен  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт