Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 12 918
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Няма да ти пука, ама едвам ще гледаш. Питай ме мен сега - броя минутките да го приспивам и да се трупясвам с него.Оня пиандурник баща му се опука яката снощи и добре, че го прибрах към 3ч., иначе щеше до сутринта да ми седи. Сега едвам гледаме. Drunk Confounded

Така че кротко с банкетите ейй #Silly

# 31
Здравейте Hug
КРЪЦ много е хубава коледната тема браво  bouquet
Вече се по-излекувах по-малко кашлям,дребното обаче от 2 дена здраво ми се сополяви,слагам капки КАРГОЛ и промивам нослето с физиологичен разтвор,за сега няма температура но хремата ни мъчи.
Дано се оправим за празниците,че вече ужас от тия болести Praynig
Днес вечерта съм на коледно парти с колегите от службата,а утре мъжо ще ходи с неговоте колеги. newsm03
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИДИ!МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ЖЕЛАЯ! smile3525

# 32
ха добър ден и от нас  Hug

Не съм много много в час Пламена ми разказа играта тази нощ  Twisted Evil ко я болеше не знам ама аз откачих  Crazy

Диди, честит рожден ден да си жива и здрава  Hug

Херич, приятно прекарване и да не се напиеш много  Hugаз обещавам да напия КалиМа  Crazy или тя мен, както дойде  Whistling

спирам, че голяма ревност като пиша Twisted Evil

# 33
  • Варна
Какви са тия банкети , бре хора!Аз тука не мога да мръдна , щото дребния е така залепнал за мене , че няма отлепяне . Даже през нощта , като се размрънка , ако не го гуна аз , и от баща си пищи . За утре имаме покана за едно събиране на Ривиера , с приспиване , там и преди сме ходили , и така ми се иска да се поглезя в разните там вани , сауни и т.н . , ама пусто като няма кой да го гледа . Още се чудя дали да го вземем и него или да го оставим за през нощта на лелята , дето го гледа .
Днес наш Димитър , както си седи на гърнето , след като се напика за н-ти път ,аз отивам за нови гащи ,  а той започва да пищи . Като се върна , какво да видя , приплязнал си се както си е на гърнето , до елхата , докопал една топка , ама явно дръпнал втората по-силничко и бам ! цялата елха отгоре му . Добре , че не е много тежка , само се е оашкал какво става , нищо му няма .
Лек ден от нас , че на вън е едно снежно , не знам как ще стигна до работа , а ще излизам спед малко

# 34
Привет, момичета  !!!  55 55 55
Много ви благодаря за хубавите пожелания, дано всички те се сбъднат и на вас да ви се връщат с двойно по-голяма сила!  Hug
И отново благодарности на Кръци за страхотната нова тема !!!  bouquet
Аз да ви се похваля, за моят Рожден Ден взе че се получи на Ива коледния подарък - малко обзавеждане за детската, изненадаха ни приятно с по-ранна доставка, та снощи след празнуването се запретнах да понаредя и нейната стая, просто нямах търпение Blush . Хайде да се изфукам с малко снимчици : http://picasaweb.google.com/iva.latinova/1/photo#5143735443643834642
http://picasaweb.google.com/iva.latinova/1/photo#5143735619737493794
http://picasaweb.google.com/iva.latinova/1/photo#5143777306690068786

Кръци за бибероната тайната така и не разбрах, но когато баба-свеки взе Ива за да я погледа не и е давала бибата и показвала само щипката за нея и учудена и обяснила че са я забравили. И така, малко като на игра, Ива е приела че вече няма биберон, даже и сега като се сети сама вдига ръчички и казва : "ня-ня"  hahaha . Малко трудно се успокоява и иска да я гушкам докато заспива, но мисля че това е по-малкото зло, дано постепенно свикне че вече няма да ползваме този атрибут  Naughty Иначе спим по цяла нощ и то много спокойно, а преди се будеше по 200 пъти да търси биба  Rolling Eyes
мамо Тони и Кари дано бързо и безпроблебно да се преборите със шарката ! Praynig
Tetka_74 и на вас пожелавам скорошно оздравяване и дано остават вече зад гърба ви тези болести, та да си посрещнете празниците здрави, весели, засмени!!!  Hug
Любопитка дано си изкарате хубав и релаксиращ уикенд, с Митко или без, както ще е най-добре за всички ви ! Heart Eyes
Е, хайде стига толкова от нас. Хубав ден и  lovekiss

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 16:42 от Didi81

# 35
  • Стара Загора
Кръци сигурно утре ще съм в твоя отбор Mr. Green
Майка ми гледа Слави а аз ходих на покупки...купих туй за Слави за Коледа.

# 36
AIR, моя също е спец по качването на столове, а после и на масата, ако му е наблизо.Вече колко пъти пада от леглото или като тръгне да завива, а не може да вземе завоя и се удари в пантата на вратата.Ужас!!!Наистина вече няма спокойствие за нас.
KaliMa, приятно изкарване на срещичката!
Моя днес видя за първи път сняг и много се кефи.А аз нямам търпение да стане 22.12, че ще водя малкия тук в едно заведение, а там ще има Дядо Мраз, Снежанка, баба Яга и палячо, та ми е интересно, дали ще им се радва.Вие подготвихте ли се с подаръците, а за свекървите ще има ли подаръци newsm78?

# 37
  • -
Хераааааааа,откъде я измъкна тая игра бе жена? Mr. GreenЩе ме изгонят от къщи... Crazy Joy Crazy
Диди,стаята на малката е страхотна-със здраве да си я ползва детето Hug
Мама Тони,дано бързо да ви отминава баба Шарка-донякъде е по-хубаво детето да я изкара сега,поне няма да помни нищо
Подаръци за свекървите..... Mr. Green да,имам-точилка hahaha
Купондижийките довечера да направите някоя снимка да ви видим и ние

# 38
  • Стара Загора
Ми ся ако моята игра е виновна за изгонването ти..ща приема у дома Mr. Green
Мишка нашият подарък е това колело и още  две, три дървени играчки за Слави.

# 39
  • Виена
Здравейте и от нас в новата темичка  Hug Hug Hug
 Кръци    bouquet
 И аз да не остана на зад си свалих игричката на Херка с дядо Коледа и сега не мога да седна пред компютъра от малката  Flutter.
 Didi81 Честит Рожден Ден!
  Много е сладка стаята на малката  Heart Eyes
 Весело изкарване на всички които ще купонясвате тази вечер 

# 40
  • Някъде в Европа...
Привет!

Диди, обзавеждането е много сладурско. А пердетата колко ми харесаха.... Крада идейки, да знаеш  Wink
Херка, хубав подарък. Дано само Слави да го ползва по предназначение, че Ради неговото иска да го тика само (имаме почти същото) Peace
Мише, подаръците - не знам честно какво ще купя на Ради, най-вероятно някоя играчка, но не много скъпа, че и без това не играем с тях. Може би пеещ и светещ пумпал. Подаръкът от родителите ми ще е едно такова пласмасово като куфарче с колелца за бутане; от сестра ми - количка на която се сяда и се бута с крачетата от детето. Свекито ми е в чужбина и се надявам тя на мен да ми прати подарък в банковата сметка  Joy
Варненки, чакаме снимки  Simple Smile

Болните мами и дечица да се оправят бързо... Praynig

Ей, банкетаджийките, я не се оплаквайте Simple Smile, да не би случайно да ви е по-хубаво да си стойте вкъщи Wink. Аз какво да кажа, като и отмяна няма да имам тая седмица  Close, татито ни няма да си идва от Шумен заради лошото време.

Да ви се похваля - и тази година си имаме коледно костюмче  newsm44:
http://images22.snimka.bg/004713716.jpg
http://images22.snimka.bg/004713717.jpg
Ради малко не беше в настроение като го снимах, но утре го обличам и започваме фотосесия, че да го хвана в хубави пози, да има и за новогодишни календари за бабите  Laughing, а и за празничен аватар тук  Wink

Ако знаете тук каква красива снежна вечер е... Nature Snowman Вали пухкав, пухкав сняг и си натрупва сериозно... Май ще се купува шейна ....

Много снежни целувки от мен! Лека вечер!

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 22:53 от AIR

# 41
  • София
Здрасти банда

Включвам се с добра и лоша новина.
Добрата е, че наш тати се завърна от странство жив и здрав и вече сме си вкъщи. Най-сетне. При свеки беше ок, по принцип очаквах да е по-зле, като цяло доста гледаха да ми угаждат.
Лошата е, че Митко пак има слуз в изпражненията, благодарение на едно вирусче с хрема и кашлица, по време на което е тябвало да минем  на диета пак, а аз не бях разбрала, че се минава на диета при болест. Доцентката ми беше казала приболест се сшира захранването, което за мен значеше да няма нови храни ... ама както и да е. Та по случая сега сме старата песен на нов глас - отново на диета, поне още 1 месец и то ако не се разболява от нищо. Дано да има резултат поне. А аз така бях наточила зъби за коледна баница....

Мъжо като се прибра в 5 ч. сутринта вчера (ние и без това не спяхме) Митко като го прегърна и не ще да го пусне. Веднага го позна, много се беше затъжил. Само че днес като го попитах кой ще се прибере сега от работа вика 'дядо' - още не може да се осъзнае горкото, че сме си вкъщи и няма да вижда баба си и дядо си.

За Коледа много се чудя дали да пътуваме, много ми се иска, но ме е страх да не простудя Миши.... Направо не знам какво да правя.

# 42
Ай да ни е честита Коледната тема! Благодарство за Кръц   bouquet
Времето м изигла кофти шега и няма банкет за мен  Sad Дано поне утре успея да се замъкна на лекции.
Хера, Много убаво ви е колелото - бравус!
Диди, стаята е толкова красива! Честито!
Наш Мартин е такова бебе невероятно - кака му на неговата възраст я чакахме да започнес изреченията, а тоя дребния само ходи из къщи и повтаря едно да-да. Решихме да му направим прощъпулката на Коледа, заедно с тази на братовчеда Дани, та и бабите да се радват.
На купон не отидох, но по случая се сдобих с нова прическа и цвят - и това е нещо Mr. Green
Айде, лека нощ на всички!

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 22:53 от Анонимен

# 43
Привет на всички!
Херааа, с тази игра се зариби мъжо.  Twisted Evil Нямах си друга работа да я свалям, ама пусто любопитство.  Blush
Нашият Мучачо още вършее както обикновено. Напоследък много се е разприказвал. Имам чувството, че казва цели изречения, само дето никой не го разбира.  Joy Нещо от рода на нутети-мутати-нети-биби-бе.. и т.н. Разбираме му наколко думички "тети" - свети, "тете"-цвете, "коуа"-кола и "коуака"- колата, "папи"-пате, "топи"-топка, топче, "кака", "маце" за коте - много сладко го казва, но не мога да го напиша   33uu, "куку" си казва на гърнето "гуул"  -гол, че чак и топката носи. Личи си, че го гледа баща му.
Много ме е яд, че не мога да си гушна фъстъчето, защото още се мъкна болна, но се надявам до неделя да се оправя. Взехме му коледен подарък - от онези колички, дето се бутат с крачетата и разни други малки колички. Иначе събираме серията на Ферари от Шел. Само на коли се радва.
Air, много е сладко джуджето.  Heart Eyes

# 44
  • Някъде в Европа...
Иначе събираме серията на Ферари от Шел.

И ние, и ние.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт