Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 12 930
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Че аз винаги съм те обичала/те обичам и ще те обичам... Ти си мойто заралийско съкровище  Hug
newsm56 4470
Ще го питам и ще ти пиша.

# 16
  • софия
ехо, привет и от нас!
Диди - с малко закъснение ЧРД!Много любов и поводи за усмивки.
Ние сме добре - вече имаме много-о-о-о-о подаръци и аз съм ги скрила в моя гардероб. Ели е доста кисела тия дни, нямам време за нищо. Има някакъв нов режим - буди се в 24ч. и плаче, после заспива, буди с в 3 и играе до 4. Спи сутрин до 10. За мен е кошмарен тоя режим. Докторката ни каза, че проблема бил щото спяла на лампа. Не знам възможно е но тя доста от отдавна спи на лампа.
Иначе на 1 г. и 1 месец Ели е 84см., 11.200 или малко повече. Отдавна я мериха - преди около 3 седмици.
Ще ходя, щото ще имам гости, та да готвя.А и на таткото му стана много да гледа бебето. Joy
До утре.

# 17
  • Стара Загора
ВерчИтУ http://www.gamershell.com/download_678.shtml виж дали можеш да я свалиш така. Иначе играта се казва Santa Claus in Trouble /дано правилно съм го изписала/
Мляс  Heart Eyes
Ако не успееш да я свалиш ще ти я копирам на диск и ще ти я пратя.

# 18
Дръпнах я, сега ще я пробвам..  Flutter

Върви идеално, НО аз съм куха лейка и не мога да мина първо ниво...

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 21:17 от ВерчИтУ

# 19
  • Откъм Варната
Запис

Днес почнах сурвачката, вързах я и и омотах дръжката с прежда, утре пак

# 20
Ха,здрасти пак от мен
Хера теЗ неща си ги откраднах от един друг форум  да съм на ниво за Коледната тема.За игри време и нерви немам.
Ние преминахме два периода с Т липса на апетит и раздразнителност от зъбите .Почти избиха ,но още се лигави много и отказва да яде супи и манджи аз обаче упорито му готвя и изхвърлям.Кисели гриз и плодови пюренца не отказва.Спасението ни е в сандвичите едва ли е най-полезната храна ,но единствено това солено си хапва.Много е весел и много ни работи. Когато прави бели съвсем нежничко му казвам ,че не трябва да се прави така и се започва едно  жално, жално хлипане и си става по неговата.Вечер заспива към 22ч. след баня му се приспива ужасно ,но като си изцоца млякото подивява и падат големи игри .
Тъкмо съм готова с вечерята ,но имам проблем виното ми почти свършило ,а съм сигурна ,че заслужавам повече от една чашка.Много е кофти като стане така Sad
Някой беше писал ,че тези които са ваксинирани с Пентаксим сега не трябва да реимунизират ,така ли е ? newsm78
Вяра ,Таси ,Рали какво ще кажете на 20.12 да се видим ,че на 21 мъжът ми е на банкет ,а нашите са извън града?
Аз май се поолях с писането  newsm78хайде ,лека нощ!

# 21
  • Някъде в Европа...
Хайде и аз в новата тема  Laughing
Диди, честит рожден ден! Всичко, което си пожелаеш - да се сбъдне!
Кръц, Ели,   bouquet  bouquet
Илиянка, за пентаксима - даже бях пуснала тема... правило се година след последната имунизация. Търновска педи вика, че можело по всяко време през втората година, ама аз си вярвам на пловдивската, която също казва, че година след последната имунизация.

Моят синковец от днес има нова страст в хапването - обикновени вафли Simple Smile, купих му някакви испански, диетични, без захар... елате да го видите - "вафа', 'вафа"  Simple Smile и мрънка докато не му дам  Simple Smile. Намерих решението - вафли с йогурта на Мегле  Joy - това са любимите му храни за момента.
Вече е и спец по качването по столове ooooh! и оттам на нещо по-високо ако е в близост, маса например   ooooh!. Днес щеше да се изръси и от стола за хранене - мда, няма спокойствие вече  Twisted Evil
Имаме си и любима приказка, която сам си играе - "сварила мишичка кашичка" Simple Smile (той вика "кака"). Раздава си я на пръсчетата  Grinning

Хайде да лягам, че кое време стана пак..... Лека нощ!  Heart Eyes

# 22
  • Варна
Ама че много сте писали! Аз докато се наканя и хоп- нова темичка . Браво на Кръци    bouquet
Диди честит рожден ден ! Бъди много щастлива и обичана!
Ели  страшна работа .Ужас ! Добре ,че всичко се е разминало , но са си малки терминатори . Нашият телевизор го качихме на поставка на стената , той обаче се пъха отдолу и дърпа кабела . Сигурно няма как да не се обвиняваш , важното е ч е е минало  Hug
Мира браво на големия мъж!За яденето то не се знае . Митко като проходи , ама и като му излязоха зъбите , ела да видиш сега как плюши и доста натежа вече . А лятото направо ме изправяше на нокти , като стисне тази уста! Качваше по 100тина грама . Така че няма страшно , няма да се остави да умре от глад.
Хера таз игра ще я пусна на мъжото , ама ще се  скараме , че той все си джурка такива игрички , пък аз тичам след наследника
Хайде лека , че гледай кое време станало

# 23
  • Стара Загора
ВерчИтУ тренировки мила...тренировки требе Mr. Green Тоя Дядо Коледа много се хлъзга особено ако е към края на покривите гадината Mr. Green
Илиянке ти си крадечка на аватари Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 09:07 от Хера

# 24
  • Откъм Варната
Ехоооо, събуждам се и ко да видя, вънка сняг, много като за Варна, кеф кеф, побеляло, просветляло, леко ми е на душата, днес ми е едно еуфорично, довечера съм на форумски празничен банкет, такава нетърпеливост ме е обзела, сякаш вързана съм била до сега, стискайте палци пътя Варна-Добрич да е ОК, че ще имаме една мама октомврийка Добричлийка на банкета, и да може да доди

Лек ден на всички
 Hug Hug Hug

# 25
Привет и от нас.Хайде и аз да се разпиша в новата темичка с прекрасна новина. На Кари не и се размина варицелата и сега се е опъпчила....е,не много де ама все пак.Аз исках да я изкара,но сега в неделя има парти и ще ни се размине.За това ме е яд само,защото се очертаваше много хубаво. Нищо...важното е да не изпозаразим народа там.Иначе я кара супер леко за сега,без температура и с малко пъпки като мен.Ами...това е ... за нас толкова.
ДИДИ-Честит рожден ден.Да си жива,здрава и мноооого обичана.

# 26
Искам и аззззз такъв аватар. Crossing Arms
Илианка-аз съм за срещичката yesyes и не си се уляла.Толкова време не си писала Naughty Twisted Evil
Красимир ме учудва със зверският си апетит,но за кг. не мога да говоря,защото вече не го тегля на консултацията.
Оня ден го водих на фризиьор и така го офъкаха и сега прилича на дистипаджия.
за режима-9-попара;
14.00-яденето от кухнята;
17.00-десерта;
20.00-супата или от нашета вечеря и като заспива му правя 200мл. АМ
за ваксината- вчера ни биха за рубеола и другите newsm78 , а ми казаха другият месец пак ваксин,но незнам каква трябва да погледна имуниз.календар.
Рали-значи не случайно си ходила на фризи.
Вчера излизах за малко и едвам се добрах до мястото където ходих,такава виелица и сняг,че  чак се уплаших дали ще мога да се прибера.Сега обаче всичко е заледено и не много сняг или поне не така както на мен ми се иска.

# 27
  • Стара Загора
Честит сняг на варненци Hug Кали и аз тази вечер съм на коледен форумски банкет Mr. Green

# 28
  • Откъм Варната
Честит сняг на варненци Hug Кали и аз тази вечер съм на коледен форумски банкет Mr. Green

Ейййй ши пийм по 1,2,3,15 за теб, само да не се напийм, весело изкарване

# 29
  • Стара Загора

Ейййй ши пийм по 1,2,3,15 за теб, само да не се напийм, весело изкарване
Аааа и аз ша пия за вас Hug И да са натряскам ко ми пука..тъкмо на другия ден няма да ми пука дали Слави руши къщата или не Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт