"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 259
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • Под Сините камъни
Честит празник на всички рожденници малки и големи да сте живи здрави и много щастливи  и късметлии  bdbaloni smile3525

# 121
Честито на всички, които имат днес повод за празнуване  bouquet

# 122
Кате,честит празник и на теб-желая ти  двойна доза здраве и щастие от колкото може.  bouquet

# 123
Кате, Честит Рожден Ден! Да си ни жива и здрава и много щастлива!

# 124
честито на всички рожденици

Днес мойта Габи проходи в Сити центъра, затова да почерпя

# 125
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Десислава на fapua, Александър на Ketka, Даная на nani_ka, Румяна на lioni_el
Честито на проходилите!
Честит Рожден Ден Кате.

Ние сме взели една палатка с топки ама още не е отворена да я снимам - нали през ден ще получава подаръци малкия та като я отворя ще я снимам.
shrew да споделя след направените първи опитни торти - фаворита ми таралеж не струва на вкус - иначе е сравнително лесна за приготовление - може би с друг крем да става ама този е супер захаросан. Правих и един чийз кейк с бебешки бисквити отстрани - тя става хубава, но не е с детски мотиви - и рецептата е на френски.

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 18:21 от shemet_neveroiaten

# 126
Честити ходещи крачета на Габи! Hug Лиа, казах ти аз, че Габка е готова!
ЧРД на Катя!
Днес Венета се пързаля на шейна за пръв път! Цялото семейство ходихме навън, аз бях фотото, а тати пързаляше децата. Венета направо грееше цялата! Голям кеф ви казвам! А как е почнала да разбира, направо с часове поумнява.
Понтесче, и Венета е така - непрекъснато се удря някъде, прави си синини, цицини и т.н. А уж и ние сме обезопасили. Сега носи едно детско столче из къщата и се катери върху него, съответно и пада непрекъснато, та го скрих. Качва се по диваните, по холната маса, или на баткото на леглото, което е по-високо и за целта си слага нещо, на което да стъпи. До толкова вече й работи компютърчето! Joy Иначе нашето легло отдавна е превзето!
Лека вечер на всички!

# 127
  • Варна
честито на всички рожденици!
и Лора само търси къде да се попилее ooooh! днес падна от конче-люлката #Crazy слава богу не си удари главатав теракота Wink даже не се и разплака  Whistling нея още я е шубе да ходи сама, а и не знам кога ще се научи. много ме боли кръста отляво като тръгна да я водя  Sad

# 128
Честит 1-ви рожден ден на Десислава на fapua, Александър на Ketka, Даная на nani_ka, Румяна на lioni_el  newsm59  newsm38

Честито на проходилите!  newsm68

Честит Рожден Ден Кате!  bdbaloni

Всички да са живи и здрави!  newsm10

Криско днес го изкарахме малко навън пред блока (с ескимоса) и гледа снега, много му се радва, кефи се  newsm53 . Ами ина4е задържа се прав и се опитва да тръгне, ама още не може, ина4е като го държа за едната ръ4и4ка върви стъпка по стъпка.
Може би скоро ще тръгва, нзн  newsm12 newsm03 .

# 129
Благодара момичета за пожеланията! понеже не мога да слагам такива хубави снимки с торти или там разни вкусотийки ще ви почерпя така   party023
Влади от вчера е със страшно заячервено дупе и незнам какво да го правя вече с какво да го мажа! Станаха чак мокри рани там където се трият двете бузички, чак на дупето си не може да седне, както се казва! Кажете нещо предложете!

# 130
ka_tq, Нора се влачи почти два месеца в пробване на какво ли не с такова червено дупе. Накрая питах тук във форума момичетата от Варна за аптека "Попова", бях чувала, че правят там много хубав крем, който помага. До 2 дни се оправи, също минахме от Памперс на Либеро. От тогава сме все с такъв крем. Ако има кой да ти донесе или изпрати....действай!
Нора се научи да се качва на масата! #Crazy Вече не мога да я оставям сама в хола. Като маймунка катери всичко каквото види. На леглото отдавна се катери, ама не се притеснявам, щото се научи да слиза безопасно. Ама от масата все с каскада ще да е слизането.
Днес като затвори едното оче, гледам...лилавко. newsm78 Къде ли се е контузила?
А над горната устничка има зачервенко все едно е ухапано от нещо. Там пък какво ли е станало!!?Само мога да гадая. Rolling Eyes

# 131
  • Vaudreuil Canada
Влади от вчера е със страшно заячервено дупе и незнам какво да го правя вече с какво да го мажа! Станаха чак мокри рани там където се трият двете бузички, чак на дупето си не може да седне, както се казва! Кажете нещо предложете!
Кате да си давала някаква нова храна - нали знаеш, че подсичане може да има и при алергична реакция?

# 132
Оф нещо ме тресат нервите, и ми е писнало от всичко. Така искам да се наспя една нощ, но уви все ставам да я въртя или да и давам биберон, ако нещо случайно не съм я чула спи седнала, направо ми става лошо, като се събудя и я видя така. Надявам се сега като проходи поне през деня да се оправя сама понякога  Laughing Егати до колко години е този кошмар и все за крака ми се влачи. Много си я обичам, ама ме нерви. Ще ходя да си сипя една чаша вино, дано ми мине  newsm78

# 133
  • Под Сините камъни
скъпа lia25  да не те плаша ама моята щерка се будеше по 100 пъти на вечер ди иска мляко до 4 години и половина сега се опитвам с малкия да не позволявам това но пак ставам я за биберон я да го завия така ще е поне да втората третата година Rolling Eyes

# 134
.. Много си я обичам, ама ме нерви. Ще ходя да си сипя една чаша вино, дано ми мине  newsm78
Joy hahaha
Извинявай Лийче, ама не се стърпях ...просто ми прозвуча в ушите как го казваш  Laughing Честито прохождане на Габка, ти се възстановявай бързо от умората и нервите, че навлизате в нова фаза  .... да по-различна е ама не се настройвай много oптимистично  Wink Grinning
От няколко дни имам с вас момичета някаква телепатична връзка .. как да го нареча незнам  Rolling Eyes
Точно днес ми се въртеще мисълта за шейна и се чудех дали има такива шейни като за нашите мъници, някой ползва ли и ако има снимка / или някъде в нета/ да покаже. Peace

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 23:12 от Magesta

Общи условия

Активация на акаунт