"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 254
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Само за протокола да отбележа, че сватбата ни беше с 250човека, като аз бях наложила вето Shocked. Не си падам по големи тълпи, но рода на съпругът ми е голям, а и работата им такава че контактуват с много хора. Баща му е в строителният бизнес и покани доста хора. За рожденият ден нарочно предвидих по-малък ресторант с идеята, че ще се съберат по-малко хора Mr. GreenНяма лошо от това да ти дойдат гости, но ако си притеснителен човек става лошо. Почти през цялото време ми беше свит стомаха. Чудех се как изглеждам, какво си мислят хората всичко наред ли е .Наистина получи много подаръци оказа че част от тях стават за баткото. Обзаведохме го с кола с дистанционно, самолет, влакче, гараж и какво ли не. Не искам да звуча самохвалено. Даже точно обратното. Със съпругът ми сме на мнение, че децата трябва да получават дозирано подаръци и тази камара сега малко ни е стресирала. Само местя от единият край на стаята в другият за да можем да се движим. Даже ми е гадно, че нищо не мога да измисля за Коледа, каквото и да си помисля изглежда семпло пред тия чудесии newsm78
Честит имен ден и на именниците! Да им е живо и здраво името и с гордост да си го носят!

# 166
  • София
STASII може разбира се да кашля от зъбите,Алекс и той беше така ConfusedшамЕнет за яденето и при нас беше супер трагично smile3514Не стига че по сто часа се мъча да хапне по 100 гр,ами ела да видиш каква ставаше къщата след ядене,защото сме яли и в банята дори само и само да хапне малко.Като седне на столчето и няма такъв театър от моя страна Crazyсамо и само да го прилъжа да яде.Манджите аз му ги готвех аз и по мойте виждания  бяха вкусни  chefСега като го записах в една кухня,омита всичко,ама те пък наистина си готвят много вкусно PeaceТа защо не я пробваш твойта хитра маймунка с кухня,може да и хареса и да папка newsm78И най -удобното е че  ти я доставят и почти винаги по едно и също време Rolling EyesНяма да готвиш ,няма да се занимаваш,защото и аз имах  желание  и време да му готвя,ама диването не го искаше

# 167
  • Под Сините камъни
здрасти stasii напълно е възможно да кашля от зъбите моята дъщеря преди да ни пробие зъбче винаги имаше хрема кашлица и разстройство даже някои даже вдигат и температура както знаеш абе може да се обърка с болест Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 17:22 от peca1218

# 168
Поли , цъкам, цъкам  Tired на Мальовица .... ама не мога да отворя нищо  Sad ...само аз ли така  Thinking
Като обелихте дума за грис , тя и нишестето са ми болна тема  Mr. Green
Нишесте се отказах временно да приготвям, но относно гриста ... да споделя как вчера за сефте стана точно както исках ....гъста, вкусна и с мляко  Peace
Аз пък ползвам АМ , защото мляко прясно не консумираме още .... варя го обаче ....иначе не става  Peace
Разтварям АМ-а, слагам да кипне и после добавям грис и захар. Бъркам , бъркам на котлона и туй то ....
И аз дълго отказвах да го варя изкуственото мляко/ не било хубаво/ , ама накрая се предадох .
Що се касае до яденето, съм една от щастливките/ за сега/ дето храна не им отказват  Laughing ..... домашно, купешко, кухня ...дори докато беше 3 дни с 38 температура си ядеше човека  Peace
Мисля, че не знае просто моя бройлер, как да стисне уста .... единственото дето като му дойде наистина, ама бая наистина вече ....  Mr. Green .... почва да перка лъжицата / или директно цялата купичка/  с ръка и храната лети навсякъде ... Party
Друг е въпроса с начина по който се храним .... в редки, ама наистина редки моменти / много гладен, спокоен и много вкусно/ седи, отваря уста, но и тогава рита с крака ..... във всеки друг случай скача, става , бърше си устата в каквото му падне ... просто чисто и мирно не можем се храни  Naughty

# 169
danilelad да ти е честито името и ти покрай него !
И на всички именници днес !

Аз толкова исках да си кръстя детенце Даниел, но при двама дядовци Йордан в крайна сметка свалих гарда.

здрасти stasii напълно е възможно да кашля от зъбите моята дъщеря преди да ни пробие зъбче винаги имаше хрема кашлица и разстройство даже някои даже вдигат и температура както знаеш абе може да се обърка с болест Rolling Eyes

Дани сега е така- нито болен, нито здрав- температура, не иска да яде, протича му нещо от носа, но не е хрема, мрънка, не спи спокойно и му избиват два зъба наведнъж                   #Crazy

Магеста http://www.bgphoto.net/photos.aspx?userid=24560&albumid=108624

А като правите туй-онуй с АМ какви порции правите и по колко дни го държите в хладилника ? Нали за приготвено мляко пише на опаковките да не престоява повече от 2 часа май беше.

# 170
4естит рожден ден на всички дечица!!! включвам се малко късно затова за всички -и предиюни,настоящи и бъдещи рожденничета да сте ни живи и здрави !
нащето маймунче вече стана на годинка,празнувахме в зоологическата градина и я водихме при дядо Коледа. Майчета , кажете някой сайт за аним. филмчета. какви подараци сте приготвили за коледа,аз още несъм измислила

# 171
  • Русе
Честит имен ден danielad !Да си жива и здрава!  bouquet
шамЕнет и Бойко напоследък е страшно капризен ,към храната!Изведнъж почва да ми блъска ръката с лъжицата и почва да хленчи.Върти се ,цупи се! Спи неспокойно,събужда се по 10 пъти през ноща и се чудя ,дали не го погнаха отново зъбите? Thinking
peca аз я направих на истинска! Peace Тъкмо се изкефих!
eleazar ,Какво по хубаво от това ,че си казва детето!Махай памперсите тогава!Завиждам ти благородно!Аз толкова исках и моя да е така вече ,а при нас все по сложно става с гърнето!
Поли ,много готини снимки! Peace Я разправяй! Аз ползвам Аптамил 3 ,нямаме проблеми !То е направено за след 1 годинка,ама аз от него му взимам!
Бела ,голям банкет!
Ние вече получихме първият подарък за рожденният ден и аз много му се кефя.Самар за бебе! Joy Вече ще счупим баирите! newsm41

# 172
Мимак и нашия самар ни е подарък за рожденния ден на Дани и добре че го получихме в края на лятото, за да можем да го използваме от по-раничко. Благодаря за инфото за Аптамила и вие нямате проблем- след 3 дни ще станете на 1 годинка Wink А защо няма никъде схема по колко лъжички за еди-колко си вода ? Ти колко слагаш на 180 мл. ?

А за Мальовица за съжаление нямам какво да разкажа толкова, понеже отидохме в неделя за няколко часа, между двете спанета на Дани. Но, и аз се изкефих на разходката, тъй като не бях виждала отдавна снежна приказка- целите борове в сняг, къщите с калпаци от сняг и хубавото там е че и цените не са като на Банско- 10 кинта наем ски, 2 лв. наем шейничката, нито има такава навалица. Дощя ми се да поостанем за повечко дни- толкова чисто и спокойно- пълна противоположност на София в момента- кална, мръсна, сива и трафици от коли и хора.

# 173
Честит имен ден, Даниелче, да си жива и здрава. От коя кухня си така доволна, кажи моля те? Аз преди време поръчах Ози, но бебка не яде нищо - нито супата, нито боба, нито бисквитения десерт с нишесте.

Благодаря ви за отговорите!

И при нас има смесване на проблем със зъбите плюс настинка - нали по време на растежа на зъби отслабва имунната система, та въможно е. И ние с таткото също сме хремави. От събота Ели е с яка хрема, вечер е кошмарно, реве, сополи се, пипа си и двете ушички...цял ден й точа сополи с помпичка..., но днес беше върха. Заспа на обяд след като имах грандиозен успех да й бутна нещо в устичката, което сама бях сготвила - хареса й, но не яде повече от 50 гр, щото умираше за сън...Та като заспа, след 45 мин се събуди да кашля и като се почна едно повръщане..с паузи, та докато си мисля, че е свършила и я нося да я мия..тя бълваше и още, и още...по дрехите ми, по одеалото на земята (да топли проклетия студ в нашия студен апартамент без парно).  cry Абе, купон. Не мога да ви разкажа просто.
А междувременно й расте горен зъб.
Но сега хомеопатичката ми даде едно лекарство, дано да помогне. Вече като кашля изпадам в  Shocked  стрес

# 174
Реших да ви напиша отделен постинг за това. Ели току-що си изповърна и 100те гр следобно плодово пюре, върху дивана (гледката е внушителна, а миризмата още по-).
Стана докато говорех по телефона и тя си играеше, но се закашля и ...
Искам да се гръмна.  Shocked

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 19:37 от шамЕнет

# 175
  • Vaudreuil Canada
шамЕнет на мен лично толкова много повръщане не ми звучи добре - що не идете все пак до някой доктор.

# 176
шамЕнет ние бяхме с такова повръщане на фонтан при долните 2 зъба и то в 1 през ноща на никой не го пожелавам но и аз като шемета мисля че е по добре да отидете на доктор

# 177
Май няма да е зле да попритесниш педиатърката.  Shocked
Дано да не е нещо сериозно!  Hug

# 178
  • София
Първо да поздравя всички празнуващи и празнували в изминалите дни!  Hug    bouquet
Момичета, много ви благодаря за поздравите към Нели   bouquet

Сега с две думи за нашето РД. На 14-ти празнувахме в къщи с роднини. С таткото сутрината украсихме целия апартамент и стана много празнично и приятно. Нели не беше чак толкова впечатлена колкото ние обаче  Laughing Иначе мина много добре, само дето покрай цялата лудница бях забравила да направя гарнитура за вечерята, но така е като ртеших всичко аз да си приготвям   chef
На 15-ти купона продължи в детския клуб. Там също беше голяма лудница  Crazy Имахме доста дечица на гости, но мисля че стана много добре. Накрая обаче повечето бебоци вече баха доста изнервени и изморени. Нели получи много играчки и дрешки. В нас вече е един мини детски клуб, при това половината играчки сме ги прибрали в другата стая щото няма да можем да се разминаваме скоро.
Тортата беше от Лaгунa, слонче, розово, еклерова с крем - много вкусна.  Blush
Друго не се сещам. Снимки в snimka.bg нямам нерви да кача, просто докато качи снимките и сесията изтекла. Ще кача на друго място и ще се покажем  Laughing
Лошото е, че Нели снощи почти не е спала ,много плака и се буди, днес е с Т, дано тази нощ е по-добре за да си почине детето. А на мен ми дойде  Confused За година и 9 месеца без цикъл, направо бях забравила какво е  Close.
Magesta, ние взехме шейна за Нели от Метро, дървена с метални облегалки за 28лв мисля че беше, това ще е коледният й подарък.

# 179
                           Честит рожден ден на днешните малки рожденници : Кристиян, Аделина,Соня, Димана и Виктория, Ноела и (пак) Виктория  Grinning
                                                                                                        и
                                                             честит празник на техните майки : Тani@, НЕВМЕНТЕ, Soseress, Madam Mim, Mimina1153  и bisa !  bouquet

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 01:16 от Magesta

Общи условия

Активация на акаунт