Карловското/Сопотското/ коледарче сладко ще празнува с мама,татко

• 8 755
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
Препоръчайте ми някой саит за качване на снимки,че сега ги качвам в снимката и е много зле положението.

# 151
# 152
# 153
# 154
А, пак набутахме темата на втора страница ....... къде сте се скрили Thinking

# 155
  • на пистата
А, пак набутахме темата на втора страница ....... къде сте се скрили Thinking
пазарим в редут и промод

# 156
Напазарихте ли добре  Laughing

# 157
  • на пистата
оооо да

# 158
  • Карлово
пазарим, пазарим Mr. Green Party

# 159
 smile3507

Добро утро!Микки,как си?Бимбе,Кат,Бубе,Тони,Ели ,Ин.....похвалете се с нещо....
Аз обличам ей сега дребната и излизаме.Почти една седмица не е излизала и вече подивя милата Mr. GreenАко има желаещи за кафе утре -казвайте.Аз нямам търпение да се оправи времето,че да си подновим разходките!
Приятен ден ,момичета!  bouquet

# 160
 Hugтуткаа и аз искам разходки ама дребната подсмърча и мее страх,нека още малко........

# 161
Микки, мерси за сайта.Защо обаче ми изрязва снимките?Не видях да има ограничение в размера.

# 162
Препоръчайте ми някой саит за качване на снимки,че сега ги качвам в снимката и е много зле положението.

ЗАповядай! Hug
http://www.imageshack.us/
http://www.picvalley.net/

# 163
  • Карлово
Ин, нямам идея защо ти ги е орязало, толкова снимки съм качила-такова нещо не ми се е случвалоо. Но има разлика между реалния размер и тубмнейла. Като щракнеш на малката снимка ти излиза името й и в скоби едни цифри, напр. (1200х600). Щракаш върху цифрите за да я видиш в реален размер.
Тутти, загледах се в подипса ти-браво, цели 10 кг! Поздравления, ти си нашта гордост! И все се каня да те питам-има ли някъде из нета детски песнички, ама с нотите. Че подариха на Мартина още за РД някакво подобие на пиано и аз знам началото на Хепи бъртдей и все ме кара да й свиря нещо.
А, и скоро няма да раждам, да не ме мислите. Вчера бях при Минев, няма изгледи да е тази седмица

# 164
Ехо ето ни и нас
Ние сме добре растем щуреем вече сме голями днес ставаме на 3 месеца. И с всеки изминал ден се по малко ми остава време да седна на комп и да си върша моята работа.
Мики гледам май още сте 2/1 пожелавам ти много леко раждане и един сладък и послушен бебок
Скоро ще влезна пак да ви пиша и ще ви покажа снимки на дуданата Ванеска Целувки от нас до скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт