Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 983
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
Абе, мацки забелязах, че публикациите ми все си стоят на 188 от много време насам. Защо така, да не би само смислените писания да се броят?

# 151
  • София
Аз отново да предложа, да занеса каквото трябва до Русе, доколкото разбрах сте събрали парици, ако не ги превеждате по сметка, ще ги занеса до там. Стига да ми иамте доверие  Rolling Eyes. Помислете и решете!
Нашето коледно парти беше ужасно за Лъчко, сега си мисля, че би се забавлявал с удоволствие в този клуб, но така се случи. Мишето ми обаче спечели медал вчера на състезание по карате с отбора си, още 3 момченца и 1 момиченце, бил е най-малки, и толкова се гордея с него. Няма как да кача клипчето че е 200 МБ, блу я ми напиши ти как се оправяш с твоите клипчета, компресираш ли ги или?
Много ви целувам и дано тази седмица ви е страхотна!

# 152

Абе, мацки забелязах, че публикациите ми все си стоят на 188 от много време насам. Защо така, да не би само смислените писания да се броят?
Joy Joy JoyНе се сдържах и започвам коментарите с твоя пост hahaha
Та- в клюларника и от4етните  броя мнения не се броят и не ти се  трупат в актива Wink
СЕга за клуба .Както снощио писах прозвъних  всички клубове, а които се сетих Crazy МЕста няма( или има   по обяд, което  мисля 4е не устройва по4ти никой).Това е сайта на въпросния клуб Съни ленд, за който говорим http://www.sunnyland-bg.com/start.htm Аз лично не съм ходила никога  в него и идея нямам как е там Thinking.Офертата обаче е    много изгодна Grinning 30 лв за наем на помещението за 1 час, независимо от броя деца.За консумация- има и менюта, може и на свободна... Crazy.Това  не ни вълнува Wink МОлбата ми е набързо да се преброим, за да мога дове4ера или утре да ида да резервирам(ако сте съгласни за клуба, разбира се).
Иначе и аз се сетих за клуб "Всички звездички" в Лозенец, но  не мога да им намеря телефона.Вчера там се състоя коледното парти на юнските  дечица.Ще звънна на  една приятелка от тамошния отбор , да я попитам за  телефони и отзиви.
Та- с 2 думи.очаквам бързо преброяване, за да  ангажираме нещо някъде Hug
(разбирам че сутрините са най-удобни за всички , така че предлагам  час около 10 newsm78)
Сега отивам да се оправям че трябва да прибера ДАри от ясла и нямам търпение да разбера как е минало днешното им коледно тържество Hug

Mama Igi , вие ще бъдете ли тук идната събота ?

# 153
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug
За антибиотика педито каза, че няма проблем, Марти почти се е оправил, още 2 дни ще пие антибиотика и след това витамини, аз ми взех Sanostol.

Вече почти час се занимава с нея /ако някой не е купил подарък за слънчицето си го препоръчвам  Peace/
http://www.hasbro.com/playskool/default.cfm?page=browse&product_id=13031 -
а за колко лева го взехте, защото точно тази играчка я гледах в един онлайн бг магазин и струваше около 80 лева, а в този сайт виждам, че е около 20 $, и ми е интересно.

ПС Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 15:31 от elen@

# 154
Току що   шнките сложиха първите снимки от тяхното парти  в клуба Party
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201738&photo=1 Ето линк да разгледате
А сега изчезвам за детето Crazy

# 155
  • София
Не разбрах от чие парти са тези снимки  Blush За място съм без претенции.  Peace Дано да можем да дойдем.
Верно, че и Дани777к празнува днес -  много щастие и здраве! bouquet Чакаме почерпката  Crossing Arms Laughing Heart Eyes

# 156
Честит празник на всички именници! Желая Ви здраве, защото няма по-важно от него!

В JuliLand, всяка събота и неделя имат по 3-4 рожденни дни. И ако има изключение, то било от 14-16 часа.  Нямат практика да затварят заведението с резервация, капацитета в залата за игра бил за около 40 деца, но за мамите няма толкова място(поне аз невидях). 2-3 момичета се грижат за дечурлигата, но ако са повече, е хубаво да се заяви предварително по телефона, за да осигурят повече персонал.
Към 11 часа бях там, и нямаше нито едно дете, така било спокойно през седмицата, та се зачудих чак, нашата среща неможе ли през седмицата да я бъде?

пиша координати от визитката

JuliLand Таня Стефанова менаджер
ж.к. Иван Вазов ул.Краище 29 (до колелото на трамвай 1)
тел. 02 852 49 52
0888 098 003 ; 0888 018 887

# 157
Честит празник на всички носещи това прекрасно име!!!
Ето ме и мен. Уж учих за изпит и за това не сядах пред компютъра, че става опасно. Разгледах набързо снимките от коледното парти. И на мен ми се идваше мн, но заради този сняг не посмях да пътуваме.
Прочетох и за Джъмбото. от кога го има в Бг? миналата седмица бяхме до гръцкото и накупихме сумати играчки за Ицето. половинта вече ги получи, а останалите за Коледа и именния ден. незнам как са цените тук, но в Гърция играчките на Чико и Ф.П са много изгодни. а пък да не говоря за дрешките за бебешоци. има ги в изобилие и на супер свешни цени. купих сладурски подарък за бебето на колежката ми, което обаче още не бърза да се ражда, а на 12 и бе термина.
Иначе нищо ново покрай нас. Добре сме, с изключение на мен, тъй като още не мога да реанимирам след банкетите тия дни, а ми остават и още. Надявам се и вие да сте ОК. сега ще чета назад темата
Целувки на всички пораснали бебоци и техните прекрасни майчета!!!

# 158
Аууу как се зарибих за 4 мин. по тази игра с хвърчащите топки.....ще има задръстване вече, иначе бих хукнала към Джъмбо.....ох, немога да си намеря място вече. На какво прилича това?

А горе, малкия българин ми напълни душата с тази народна носия

# 159
  • В ЛЮтеницата
Привет
Честит имен ден на всички празнуващи! Мноооого здраве и щастие   bouquet!

Качих едно видео на Лора - Лора танцува с мишката, но имам нужда от малко help. Някой знае ли с каква програма да го обработя, за да не трябва да се гледа само в легнало положение, т.е. искам да го завъртя, но не знам как?

# 160
elen@ играчката май струваше 60 лв.
Pepper и на обратно пак се вижда каква сладурка е Лора  Heart Eyes Laughing А иначе аз си нямам и идея как става това, та не мога да съм ти полезна  Embarassed
bamboocha Ицето е многоооо сладък с тази носия. А изпита мина ли  newsm78

# 161
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ И РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС!  bouquet
Колко много сте изписали от вчера, ще чета после като си дойде таткото да гледа децата.

# 162
  • у дома
Mama Igi, аз правя клипчета с фотоапарата и гледам да не са по-дълги от 3-4 минути (така големината им не надвишава 100МВ), защото в youtube мога да кача видео до 100МВ, не повече   Peace

Pepper, едниствения начин, който аз знам (за клипчета с фото), че клипчета се правят само в нормално положение, без да се върти апарата, за да не се получава така  Mr. Green  не съм сигурна дали това нещо може да се направи с обикновена програмка на компа  newsm78

# 163
Ето нещо предколедно и весело
Съжалявам, не мога да го кача, така че да го видите това "весело нещо"  Embarassed

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 20:02 от albena_vlady

# 164
  • софия
играчката струва 60лв  Peace!Аз също я дадох днес на Найа  Rolling Eyes.не се стърпях....
Аз днес бях там и я има кухнята на ф.п. преди я нямаше.очите ми останаха.Явно това,ще е от баба и деди  Mr. Green!
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid … 26&pcat=bulnl
А,за Найа днес беше взето  това от кака Рали  Grinning!
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2054&e=product&pid=37354

Велмарче аз съм ЗА.

Общи условия

Активация на акаунт