Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 981
  • 313
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи и най-вече на малкото съкровище на Гъбка! (поздравявам го отделно, защото е най-малък в групата ни, за сега Wink)   bouquet Heart Eyes  bouquet Да са много щастливи, здрави, усмихнати!  Hug
За клубчето - права е Ралка, и ВесиГ мисля се съгласи - малко беше хладничко. За другата седмица се надявам да можем да дойдем  Peace
Отивам да правя закуска на Ивчо.
  bouquet

# 136
  Честит имен ден на всичките празнуващи днес с това хубаво име! Laughing

Хайде и аз да почерпя за още един стрелец Laughing Нашият тати днес е рожденик Wink

Елена,приеми и моите съболезнувания.

# 137
  • Бургас
Честит Имен Ден на всички празнуващи!

Страхотно парти сте си направили.Всички дечица и мами са много сладки.

elen@ ,моите съболезнования за чичо ти.

Ние тази вечер сме на банкет от работата на мъжа ми.Нещо не съм настроена, ама ще видим.
А утре смятаме да заминаваме на гости  на моите родители и  на свекита, ще липсваме за празниците.Така че, ако нямам време да пиша до утре,пожелавам ви на всички весели празници и много целувки на малките слънчица.

# 138
Здравейте  Hug
Честит имен ден на всички, които празнуват днес   bouquet

elli78 да ти е жив и здрав рожденника   bouquet

IrrA_78 весели празници и на вас  Hug

А аз да ви се похваля - вчера нали минахме през Джъмбо и купихме някои коледни подаръци за Лори - е, не издържахме и й ги дадохме  Joy Е, няма да ви казвам какво игра пада с една от играчките. Вече почти час се занимава с нея /ако някой не е купил подарък за слънчицето си го препоръчвам  Peace/
http://www.hasbro.com/playskool/default.cfm?page=browse&product_id=13031 - няма да ви казвам какво гонене на топки пада, какъв смях, абе голяма е радост  Peace

# 139
  • София
Ели78, честит празник! Да ти е жив и здрав мъжа и много да ви глези! (познавам още двама, родени днес Simple Smile )
Вст, благодаря за идеята! Изглежда интересно!  Peace
Преди пропуснах - моите съболезнования за чичо ти, ЕленаSad А за объркания прием на АБ педито какво каза?
Ира, весели празници!   Hug

# 140
Още топли снимки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201383&photo=55
 ВСТ- отивам за такава играчка.Благодаря. Hug

# 141
  • софия
Вст,и ние сме с този подарък  Grinning,но си го "пазим",за  Коледа  : Laughing!

# 142
  • софия
Мацки,сега се чух с Велмар и тя ми каза,че в Джулиленд няма места,но в Съниленд в Павлово само от 16ч. е заето иначе е свободен целия ден.Искате ли там?

# 143
  • София
Дани има ли някакъв сайт или адрес да го погледна на картата? Иначе аз съм за. Калоян спи от 13 до 15.30, така че сутринта за нас е ок.

# 144
  • София
Намерих. Видях. Ние сме ОК.

# 145
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ НА ТОЗИ ДЕН !   bouquet  bouquet  bouquet

Ели 78,да ти  е жив и здрав мъжа и все така да ви глези  smile3525 smile3525 smile3525

Малка почерпка и от мен за моята малка именничка  Laughing Laughing Laughing

Анди и аз така знам миличка,ама онзи ден една баба ми вика: проходи ли вече?,а аз и отговорих точно като теб  Heart Eyes и тя вика: "а не така,аз познавам 2 деца,които немогат да ходят,родителите им били с еднакви кръвни групи и е сега били в инвалидни колички"  Shocked,слава богу ние нямаме такъв проблем  Peace
Vst,много хубав подарък,дано и в Пловдив да го има и аз се запалих да купя на Даяна  Heart Eyes Peace
Кайли,радвам се че вече нещата при вас са се наредили и като ви пуснат нета,те чакаме пак при нас  hahaha
Днес ми е много студено  Cry и пак ще си стоя в къщи  Mr. Green

# 146
Мацки писах на Росен за да го попитам как ще му е удобно за паричките.
Преди малко получих отговор....Много са ви признателени и благодарни...аз също! 
bouquet

Привет Роска,

Аз съм съм сестрата на Стефка (на Мишо) от нашата тема момичетата събраха парички искат да ви направят Коледата по красива, кажи как да ви ги пуснат  Hug

Поздрави,
Валя
Здравей Вали!
Радваме се 4е има хора с докоснати сърца!  bouquet Hug
Можем да се видим някаде,но да е след 4етвъртък-тогава имам изпит по кормуване!
Ако ми даде6 някои твои телефони за връзка.....
Мочт е:.............. ,а дом.тел.-за ли4на информация:.............Как ти е удобно?
Благодари на вси4ки май4ета и татковци за вниманието им кам на6ето семейство!По-здрави и  на Стефка и Ми6о!
Роска§Севди

Ако някой иска телефоните им може да ми пише на лични  Peace Иначе съм ги пуснала и на mmilena  Peace

# 147
Ауууууу сега видях Али и Насето много са сладки  Heart Eyes Hug,а Али с тази рокля и чантичката е страшна мадама   newsm10 smile3534

# 148
Златоооо, да ти е жив и здрав мъжа!
Да те слуша, радва обича с цялото си сърце и да те носи само теб и единствено теб на ръце!  bouquet
Да е все такъв добър татко и да продължава да си те глезка цял живот, както той си знае!
Mr. Green
Айде наздраве на свата- нали така се казва  tooth
Кажи му че търсих най хубавото винце, че да се пресрамя, нали е за него  Mr. Green Та т'ва е само за $4,599.99   Money Дано го оцени   Laughing

miss_74, благодарим за комплиманса мило  Hug

# 149
Честит имен ден на малки, големи и още по-големи Даниел и Даниела! Специално ЧЕСТИТО на Дани 777к!

За Съниленд и аз съм за  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт