Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 11 012
  • 313
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро от работещите! Laughing

Ралка не всички клубове са така. Напротив. Има си постоянно какички около децата.

Велмарче ако има места в Джулиленд цената не е проблем.

елен моите съболезнования Hug

# 121
  • гр.София
 Привет!

elen@, съжалявам за чичо ти...

Не смея да кажа нищо за присъствието си в събота,т.к не съм сигурна. Ще се постарая.Цената в Джулиленд е ОК. Като гледам колко много помещения,ъгли и чупки има-ще имам ли видимост към детето си?

За Барбарони-сами решихме да има само една какичка. А тя повече от две деца за ръчичка не може да държи.

В Острова на съкровищата на 22-ри е Форумския коледен карнавал-и то от два различни чАса-т.е почти е зает.

Наско и Даяна са много сладки на снимките. А пражките на Иги още не съм гледала-отложила съм си ги като хубаво списание-да се размажа пред компютъра с нещо за хапване,с крака на бюрото и да си ги гледам с кеф.
 Черно-бялата снимка на Лори е страхотна,мислех,че е плод на висш фотографски пилотаж.

# 122
  • у дома
elen@ моите съболезнования  Hug Hug

за другата събота със сигурност няма да успеем, тогава ще падне обикаляне по задачи ooooh! а пък 6лв на час си е надута цена според мен Crazy дано успеете да намерите свободен клуб  Peace

радвам се, че децата успяха да потичат и поиграят на воля  Laughing и съжалявам, че много мами не се появиха, защото "колкото повече, толкова повече"  Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 09:17 от blueeye®

# 123
Здравейте и от нас с Ники!
Снимките от партито са страхотни, браво, децата са пораснали и са големи сладури всички Grinning Hug
Ние тичахме по задачи да купуваме подаръци, че нямаме друг свободен ден заедно с татито и не успяхме да дойдем Sad Но за идната събота може и да ни се отвори възможност и да успеем да дойдем на другото събиране. Дано да има някой останал свободен клуб.
А днес следобед сме на Коледно детско парти от моята работа с Ники в Патиланци, ще има Дядо Коледа да раздава подаръци, дано да не се оплаши, надявам се да му хареса на детето.
В сряда вечерта и аз ще ходя на Коледно парти с колегите, та малко ще отпусна и разнообразя Grinning

Елен, много съжалявам за чичо ти Hug

Аз съм съгласна за който клуб има места, че явно повечето са заети. Дано да намерим свободен!
Хубав ден на всички!

# 124
Добро утро и от нас
Ето едно кафенце за събуждане

Честит имен ден на Дaниел на Karim,Дaниел на pepejeans,Дaниел на tsveti_i да са много весели и щастливи и да носят рабост на мама и тати
Честито на всичко останали който носят името Даниел или Даниела ,да са много щастливи и обичани !

# 125
elen@, съжалявам за чичо ти. Confused

а пък 6лв на час си е надута цена според мен Crazy

И аз мисля същото!

А всъщност Барбароните цял ден ли е ангажирано, защото лично на мен не ми е омръзнало там...ходила съм само веднъж, а явно и повечето мами не са там всеки ден Mr. Green

честит празник на имениците!

# 126
  • софия
Честит имен ден на всички именници   bouquet!

# 127
 Добро утро и от нас...
В Джулиленд наистина е много хубаво и когато ние с Марти бяхме на РД там имаше поне 3-4 какички/лелички,които се грижеха за децата мнооого добре.

Като гледам колко много помещения,ъгли и чупки има-ще имам ли видимост към детето си?

Видимостта  е леко проблемна,защото детският кът и залата за възрастни са разделени с голяма дървена врата.Или си вътре с детето или отпред с майките.Ама ,ако децата си играят така,както вчера мисля,че и кафенце ще можем да пийнем. За цената и аз съм ОК.
Адрианска-радвам се ,че Боби е харесала подаръкът ни. Simple Smile Той като чели наистина малко  към  момичешки  отиваше.Няма Сашко да се излага с момичешки играчки,я. Naughty

Елена- Hug

# 128
 Честит Имен ден на Даниеловците ни.(не знаех,че днес имат именден  Embarassed)В това число и нашият тати е Даниел.Хайде на почерпката.

# 129
Честит имен ден на всички с името Даниела или Даниел!

Миленка, той и Сашко намазва от време-навреме с мечето. Ето сега тя е на детска и той дрънчи с него  Grinning.

За Барбарони-сами решихме да има само една какичка. А тя повече от две деца за ръчичка не може да държи.
Да, така е, нали решихме, че децата са малки и по-добре и ние да щъкаме около тях. Аз си мисля, че и три момичета да има, пак някоя от нас ще е при детето си. За другата събота и ние няма да може да дойдеме.

# 130
Честит Имен Ден и от мен на всички сладури именници! Heart Eyes И моето племенниче е в това число  Heart Eyes

Честит Имен Ден и на всички големи именници Wink

# 131
Добро утро и от нас! Черпя скромно за моя малък именик! Той е кръстен точно на пророк Даниил! Честито на адашите му! Grinning

# 132
Честит имен ден на всички именници малки и големи!!! Да са живи и здрави и да им носи много късмет името!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
  • у дома
Честит имен ден на всички Hug   bouquet

# 134
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт