Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 973
  • 313
  •   1
Отговори
# 105
Тази вечер сме на гости и аз веднага се лепнах за компютъра. Вече 2 седмици нямам интернет и ми е много криво. Поне мога да се похваля,че след проблемите с квартирата, ходенето на работа и грижите за Тони успях успешно да приключа изпитната сесия. Но едвам издържах,защото не можех да обърна внимание на Тони ,а той ме търси и вика.
След малко тръгваме,че на Тони му се спи.
Лека вечер на всички и се надявам скоро пак да съм на линия.

п.п. Радвам се че сте забелязали липсата ми. Hug

# 106
  • София
И аз съм с тъжни новини, днес е починал чичо ми.   Cry Млад човек, направо не мога да повярвам, хич не съм в час днес.
И да ви попитам, антибиотика на Марти се дава 3 пъти през 8 часа, а аз понеже съм супер притеснена, последните 2 пъти имат интервал само 4 часа. На някой случвало ли му се е подобно нещо.  Направо съм за бой и сега щях да му го дам както трябва вече, но пак щеше да е след 4 часа и добре, че мъжа ми ми каза, че му се вижда много начесто.
А за партито, било е чудесно, и малките сладури колко много са пораснали. Това е най- важното и най- ценното в живота, да сме живи и здрави, всичко останало са напразни тревоги.

# 107
Партито наистина беше супер! Много се радвам, че успях да разведря детето. И на мен ми се отрази мноооого добре. Ние след това оставихме Токи да спи и хукнахме да пазаруваме. Токи беше толкова изморен и гладен, че заспа с бисквита в ръка.
vst_80 тази гарга на нашето семейство ни е супер любима играчка.  Wink
Мама Марго аз пък мног се надявах да дойдете - така и не се запознахме значи.
Искам да питам откъде е купен подаръка на Марти на ммилена, че на моето дете му останаха очите в него.  Mr. Green
Днес пак му купих една камара играчки, обаче той упорито продължава да се забавлява със списания.
Искам да ви кажа пък, че Ирма на Ммария има страхотна тръпчинка на брадичката, но е мнооого срамежлива. А добрият Стефчо на Ралка Балка е станал такава фурия. Няма го вече усмихнатото детенце от количката - а е едно такова със характер.
Аз пък Йоанна на Веси Г не я бях виждала изобщо и много се зарадвах като ги видях. Този път София се държа като голямо момиче и не пророни нито една сълза. Естествено най-много танцуваха Марти и Ния. А Ивчо на няколко пъти се опита да ми каже нещо но нищо не разбрах, макар че детето ми показа и с пръст какво точно иска. А Лори и Сашко бяха супер елегантни. Пък Найата с таз готина шапка направо "изби рибата".
Оказа се че моите гости си имат гадежта тука, но родителите им не знаят. И затова през цялото време ми обясняваха как ще МИ дойдат на гости. Малко ме е яд, че платихме една нощувка в хотел, но айде майната му. Ама можеха поне да ми кажат "скришно" по телефона, че има къде да спят, а не ние да го мислим 5 дена и да се ядосваме за глупости. Но хайде кво да прайш ще го предпиша на младостта им.
Ох, улях се. Ама не ми се очертава да пиша скоро.
Мерси за комплиментите за прическата. Мисс_74 да знайш, че се чувствам точно като абитурентка (абе незнам ка се пише това последното).

# 108
elen@, мила, съжалявам за чичо ти  Sad. Моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose. Не мисля, че има проблем с това, че си дала на Марти АБ един път на 4 часа. Аз си мисля, че ако все пак се предозира нещо, ще се появи някое от страничните му действия. Я обривче, я разстройство, наблюдавай го и не се притеснявай  Hug.
Dreams, страхотно си описала сладурчетата от днес  Peace. А, пък аз като прочетох за гостите ти и ми стана смешно, поне няма да ти висят на главата, явно си имат екскурзоводи, нали искаха да ги развеждаш из София.

# 109
  • софия
Мацки,ние ходихме на един д.р.ден преди 5 дни в един много як клуб точно зад пазарчето на Иван Вазов.Казва  се Джули Ленд,но незнам дали на тази дата е свободно,а пък нямам и тел.   Sad!Много е готин!Има надуваем замък,много играчки,но май е  по 6лв. на час,а не като в другите по 3лв....
Мястото,за възрастни е много шикозно и се пуши   Blush.....
Но,аз съм без кола и нямам как да проверя  Thinking....дали изобщо  има  смисъл....
А,сега попаднах на една темичка,за този клуб и адресчето  е  това:
Juliland - ул. Краище, бл. 29, до пазара Иван Вазов, 852 49 52, 888098003 /под колелото на единцата в посока бул. Витоша, в нов, жълтеникав блок/

# 110
МЕрси, Дани.Утре ще го прозвъня и ще докладвам Peace.Дори утре имам път натам, та мога и директно да мина.За другите 2 варианта  ве4е писах- Гео Милев( там е 4 лв за 2 часа)  и Павлово.
ЛЕлее- а какъв график ме 4ака утреееееееее........ ooooh!( чакайте да ви помрънкам малко в края на ве4ерта, та поне да не го мисля като си легна и дано заспя мнооооооого бързо)
Сутринта ще водя Дари на ясла.Ще има Коледно тържество с дядо Коледа Grinning.После натоврвам свеки и отиваме до Джъмбо- да купувам подаръци ( както и аз) , за племенниците във Франция( нали те заминават другата седмица  натам).После  я ескортирам до гарата да си хваща автобуса за Плевен, после  отивам да изпращам по куриер подаръци за другите племенници( на сестра ми децата Crazy), после  в най-големите задръствания се прибирам към къщи, ще си взема един душ и ...ще стане време да взимам Дари от ясла ooooh!.Та- с 2 думи- никаква по4ивка. Вторник, сряд и 4етвъртък съм на работа първа смяна от 5 ч, та0 хи4 си нямам идея как ще изкарам 4исто физи4ески тази седмица Sick
Ох, оплаках ви се.Сега остава да изработя последния половин 4ас  и да    си тръгвам към къщи( дано  не заспя по път Tired)

# 111
elen@ моите съболезнования  Cry Hug

Dreams наистина страхотно си описала мишленцата ни  Peace А Лори не престава да разнася своето "пи-пи"  Wink и да го гушка

Жалко, че няма да можем да дойдем ако се събирате другата събота - днес ни беше толкова хубаво  Heart Eyes Но нищо, вие ще обещаете, че ще има още една среща след празниците  Laughing, а пък ние ще ви се радваме от Испания  Wink

Лори тази вечер така жестоко падна и си удари главичката в ръба на един шкаф  Sad Точно на мястото където вече имаше синина от онзи ден  ooooh! Та сега челото й е толкова подуто и синьо  Cry

# 112
# 113
dani777k този клуб изглежда невероятно  Peace

# 114
Снимките са страхотни, децата още повече !!!

Velmar, живея близо до ул.Краище и мога да проверя клуба утре.

# 115
  • софия
И според мен си струва парите,но нека и другите мами да кажат дали ги устройва цената  Peace!

# 116
Снимките са страхотни, децата още повече !!!

Velmar, живея близо до ул.Краище и мога да проверя клуба утре.

Бебон,  ако не те затруднява, би ли проверила наистина, 4е аз преди обяд е абсурд  да се котирам в тая посока ooooh!
(между другото ти дали ще бъдеш"налична" тогава Wink Ще се радвам да се видим все пак тази година)
И според мен си струва парите,но нека и другите мами да кажат дали ги устройва цената  Peace!
Аз съм съгласан с цената PeaceАко искате бихме могли и за един 4ас  да запазим   ако на някой му се стори скъпо. На мен ми е все тая  Thinking.Все пак важното е децата да поиграят , а ние да се  видим !

# 117
Добре, утре ще проверя ГоТинИя клуб и ще пиша

Velmar
, няма да сме в Сф др.събота. Заминаваме за Вн, и след празниците ще се върнем Wink

# 118
elen@ моите съболезнования и от мен Crying or Very sad Hug

... А добрият Стефчо на Ралка Балка е станал такава фурия. Няма го вече усмихнатото детенце от количката - а е едно такова със характер. [/size]).
Наистина се държа странно с теб, чак аз се учудих. Вероятно ти се сърдеше, че си подстригала хубавата дълга коса от бебешките му спомени smile3534.
Джулиленд и на мен ми хареса  Peace. Сещам се и за още един - "Всички звездички" в Лозенец на Димитър Хаджикоцев с/у Сити центъра. Градината им е много хубава и момичетата са сладурки, но вътре не съм влизала. Утре ще разпитам и ще взема телефон, в случай че няма места и в Джулиленд. Между другото днес ми се стори доста студено в Барбарони, особено в басейна с топките и останах с впечатление, че сами трябваше да си забавляваме децата. Така ли е и в другите клубове?

# 119
Току що попаднах на още един интересен детски клуб - "Островът на съкровищата" на "Цар Борис III" 109. Ето линка: http://www.sakrovishte.com/children.html. Някой бил ли е там?

Общи условия

Активация на акаунт