След малко тръгваме,че на Тони му се спи.
Лека вечер на всички и се надявам скоро пак да съм на линия.
п.п. Радвам се че сте забелязали липсата ми.
Млад човек, направо не мога да повярвам, хич не съм в час днес.
. Моите съболезнования
. Не мисля, че има проблем с това, че си дала на Марти АБ един път на 4 часа. Аз си мисля, че ако все пак се предозира нещо, ще се появи някое от страничните му действия. Я обривче, я разстройство, наблюдавай го и не се притеснявай
.
. А, пък аз като прочетох за гостите ти и ми стана смешно, поне няма да ти висят на главата, явно си имат екскурзоводи, нали искаха да ги развеждаш из София.
!Много е готин!Има надуваем замък,много играчки,но май е по 6лв. на час,а не като в другите по 3лв....
.....
....дали изобщо има смисъл....
.Дори утре имам път натам, та мога и директно да мина.За другите 2 варианта ве4е писах- Гео Милев( там е 4 лв за 2 часа) и Павлово.
( чакайте да ви помрънкам малко в края на ве4ерта, та поне да не го мисля като си легна и дано заспя мнооооооого бързо)
.После натоврвам свеки и отиваме до Джъмбо- да купувам подаръци ( както и аз) , за племенниците във Франция( нали те заминават другата седмица натам).После я ескортирам до гарата да си хваща автобуса за Плевен, после отивам да изпращам по куриер подаръци за другите племенници( на сестра ми децата
), после в най-големите задръствания се прибирам към къщи, ще си взема един душ и ...ще стане време да взимам Дари от ясла
.Та- с 2 думи- никаква по4ивка. Вторник, сряд и 4етвъртък съм на работа първа смяна от 5 ч, та0 хи4 си нямам идея как ще изкарам 4исто физи4ески тази седмица 
)

А Лори не престава да разнася своето "пи-пи"
и да го гушка
Но нищо, вие ще обещаете, че ще има още една среща след празниците 
Точно на мястото където вече имаше синина от онзи ден
Та сега челото й е толкова подуто и синьо

Ще се радвам да се видим все пак тази година)
!
Ако искате бихме могли и за един 4ас да запазим ако на някой му се стори скъпо. На мен ми е все тая
.Все пак важното е децата да поиграят , а ние да се видим !
.
. Сещам се и за още един - "Всички звездички" в Лозенец на Димитър Хаджикоцев с/у Сити центъра. Градината им е много хубава и момичетата са сладурки, но вътре не съм влизала. Утре ще разпитам и ще взема телефон, в случай че няма места и в Джулиленд. Между другото днес ми се стори доста студено в Барбарони, особено в басейна с топките и останах с впечатление, че сами трябваше да си забавляваме децата. Така ли е и в другите клубове? Препоръчани теми