Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 971
  • 313
  •   1
Отговори
# 90
Ха, здравейте и от мен  Hug
Коледното ни парти наистина беше прекрасно. Дечицата са невероятни, не можех да им се нагледам. Съжалявам, че не дойдаха повече мами  Sad Лори също получи прекрасен подарък, който тя много хареса, а пък баща й цял следобед си  го подвхърля вкъщи и май той му се радва повече  Wink Щастлива съм, че успяхме и да съберем парички за двете слънчица Peace
И аз качих снимчици  Peace
А на връщане и ние посетихме този магазин Джъмбо - е няма да ви казвам каква лудница беше, но много се зарадвах, защото имаше много хубави неща там. Лори се сдоби с още два коледни подаръка  Mr. Green
Сега милата спинка сладко вече близо два часа и половина и като я гледам няма намерение скоро да става, така че blanc ако ни искате с вас сме на дискотека тази вечер  Wink Heart Eyes

miss_74 и аз бях така преди - спях с вълнен пуловер, два юргана и чорапи още от септември месец. Но от както родих, така съм загряла, че даже не съм си вадила зимните дрехи  Laughing /не че ми стават де  Embarassed/

velmar честит аватар и от мен, много е сладък, въпреки че старият ти ми беше слабост  Heart Eyes
А снимката от моя и аз много си я харесах, а стана съвсем случайно - не съм разбрала как съм натиснала апарата на функция за черно бели снимки  Joy

# 91

Peace Peace Peace

miss_74 , според мен въобще не се притеснявай и не я сравнявай с другите деца, защото всяко едно от нашите сладурчето си е УНИКАТ. Да си чула за непроходило дете?!  Hug  

# 92
Здравейте от мен. Позагубих се,но  се наложи да се местим набързо.Все още нямам нет, но чакам с нетърпение да ми го пуснат за да мога да си ви чета пак. При първа възможност ще разгледам снимките. Hug

# 93
ВСТ, и на мен старият аватар си ми е слабост Wink, но ми се прииска малка промяна. То ми е малко по-коледен...Та- като настроението ми не е такова, поне   аватар да си сложа.... Rolling Eyes
След празниците очаквайте завръщането на  стария Peace
Отивам да гледма нови снимки........ Party

# 94
  • София
Супер! Дано стане нещо за другата седмица!  Hug
Честит аватар на ВелмарSimple Smile
Кайли, точно вчера някой пита за теб!  Wink
Отивам да видя новите снимки.

# 95
Супер! Дано стане нещо за другата седмица!  Hug
И на мен много  ми се иска да се съберем отново , за да  се видим.Това май ще е последен шанс за тази година, че след това започват празниците и всеки ще е със семейството си.
АКо искате- да заявим  присъствие( без официални организации и дълги  сутни този път), и ако сме над 10 да запазим целия клуб Hug Ако искате в някой друг клуб- нямам нищо против.Заемам се с ангажжимента Peace

# 96
Радвам се, че сте си изкарали добре Hug Снимките са чудесни /по точно децата ие мамите на тях/. Peace Ако другата събота или неделя има събиране най-вероятно ще дойдем и ние. Татито ни е приключил успешно това ниво на курса, а следващото е през Януари, така че ще имаме кола на разположение.

# 97
Радвам се, че сте си изкарали добре Hug Снимките са чудесни /по точно децата ие мамите на тях/. Peace Ако другата събота или неделя има събиране най-вероятно ще дойдем и ние. Татито ни е приключил успешно това ниво на курса, а следващото е през Януари, така че ще имаме кола на разположение.
albena_vlady , и да нямате кола, мога да мина да ви взема PeaceНе се притеснявай за това.

# 98
  • софия
И аз съм ЗА другата събота  Peace!

# 99
ама хайде ако искате да сменим клубчето 4е  писна ве4е... newsm78

# 100
  • София
Велмарче и аз съм "за" другата събота. Ама дай някакви предложения за клубче

# 101
Велмарче и аз съм "за" другата събота. Ама дай някакви предложения за клубче
Отворена съм за всякакви предложения и нямам претенции Hug.Без значение мястото Peace

Ох, като си побликувам мнение и си търся постинга, щото не мога да се издиря и да се  поззная с новия аватар ooooh!

# 102
Здравейте и от мен!
И аз много се радвам, че се видяхме, макар и с малка част от мамите и дечицата и че се запознах и с нови даже, за мене де Grinning. Радвам се, че Dreams успя да дойде и че Дани намина за малко. Чудех се аз какво й е различното на Dreams, даже си мислих, че си е сменила цвета на косата, а то била подстригана. Ама съм и аз  Embarassed Grinning. Всички дечица ми се видяха много пораснали и променени. Снимките са чудесни, браво на другите, аз разбира се, забравих да си заредя батериите на апарата. Миленка, нашият подарък, Боби много го хареса и е неразделна с него, даже на обяд спаха прегърнати  Laughing. Не го дава на Сашко изобщо  Naughty. blanc, радвам се, че на София й е харесал подаръкът.
Само да ви кажа, че едва ли ще си намериме свободен клуб за другата събота. За Барбарони съм сигурна, че е зает, защото ние сме на РД там тогава и целият ден е зает.

# 103
Здравейте Laughing
 Все имам проблеми с компа и не мога да напиша нищо,по точно Наско ми го бута постоянно и голям зор докато тръгне Twisted Evil
  Много сте хубави всички Grinning мами и дечица Hug
 Наистина си е весело и приятно да се събират да поиграят малките сладури,а мамите да побъбрят Peace Ще чакаме и снимчици от следващата срещичка.
  Ние днес излизахме да видим какво е това сняг Wink та качих и няколко снимки
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197631&photo=58

Надявам се всички болнички да се оправят по скоро Praynig
  Целувки от мен за сега Heart Eyes

# 104
Момичета, май ще се разминем е нова сбирка идната събота... Rolling Eyes ДО сега звъня по телефоните на вси4ки клубове  ooooh! Звънях  в "Бъни, НОсорог, Слон-балон, 2-те феи, патета,Приказка без край, Островът на съкровищата,Тинки-Уинки, МОето гардже, Съни ленд, Смехорани.... Crazy И- няма места.( ако се сетите за още някой клуб- кажете го!!!)
В ментов Носорог в БОрово има    само 1 свободен 4ас (12.30), и в Острова....13.30....., което не мисля 4е е подходящо и удобно .Единствено в Тинки Уинки9 в Гео милев) им а свободен 4ас за 15.30ч.Утре чакам и от СЪни ленд(в Павлово) информация, 4е мацката си беше забравила тефтера Grinning.Та- основно за там ми е надеждата.

Общи условия

Активация на акаунт