Коледното ни парти наистина беше прекрасно. Дечицата са невероятни, не можех да им се нагледам. Съжалявам, че не дойдаха повече мами
Лори също получи прекрасен подарък, който тя много хареса, а пък баща й цял следобед си го подвхърля вкъщи и май той му се радва повече
Щастлива съм, че успяхме и да съберем парички за двете слънчица
И аз качих снимчици

А на връщане и ние посетихме този магазин Джъмбо - е няма да ви казвам каква лудница беше, но много се зарадвах, защото имаше много хубави неща там. Лори се сдоби с още два коледни подаръка
Сега милата спинка сладко вече близо два часа и половина и като я гледам няма намерение скоро да става, така че blanc ако ни искате с вас сме на дискотека тази вечер

miss_74 и аз бях така преди - спях с вълнен пуловер, два юргана и чорапи още от септември месец. Но от както родих, така съм загряла, че даже не съм си вадила зимните дрехи
velmar честит аватар и от мен, много е сладък, въпреки че старият ти ми беше слабост

А снимката от моя и аз много си я харесах, а стана съвсем случайно - не съм разбрала как съм натиснала апарата на функция за черно бели снимки

. Радвам се, че Dreams успя да дойде и че Дани намина за малко. Чудех се аз какво й е различното на Dreams, даже си мислих, че си е сменила цвета на косата, а то била подстригана. Ама съм и аз
. blanc, радвам се, че на София й е харесал подаръкът.
И- няма места.( ако се сетите за още някой клуб- кажете го!!!)