Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 998
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Валка, верно си е - и аз уж все мрънкам, че таткото ни е постоянно на работа, а като се застои вкъщи - някак си ме изнервя Blush Blush Blush, да не говорим, че ми окупира компютъра  Crazy
А за спането ни - то е за сметка на много късно заспиване вечер и често мрънкане нощем - трябва да има някаква справедливост все пак  Laughing Wink

# 211
Момичета поставиха ми задачка и ми трябва помощта ви!  Praynig
Кумата ми има бебе на 2 месец и иска да му купя музикална въртележка за легло, която да прожектира на тавана разни фигурки. Та ако знаете коя марка играчки имат такава въртележка ми пишете. А аз се надявам да успея да намеря в Джъмбо.
Благодаря!  Hug

# 212
Dreams на Фишер Прайз има такава играчка и онзи ден ги гледах в Джъмбо  Peace- само не мога да ти помогна за цената, че не ги помня тези неща  Embarassed

# 213
  • София
Дриймс, в разните бебешки списания съм виждала реклама, май беше Премама, но не съм сигурна  Rolling Eyes

# 214
В Премама има  Peace
Елвинг, стегни се Crossing Arms.Чакам потвърждение за събота Whistling

# 215
  • София
В Премама има  Peace
Елвинг, стегни се Crossing Arms.Чакам потвърждение за събота Whistling
аз казах вече
мисля че таткото тогава ще е свободен да ни достави на място   Mr. Green Живи и здрави само да сме!  Peace
Naughty Laughing

# 216
Сори,  Embarassed още спя и не съм видяла поста ти.... Blush

# 217
Дриймсче, мамите са ти казали и аз наистина помня тая на Фишър Прайз

Но я дават 140 лв. , а аз имам спомен че съм я виждала в магазин към 70  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 12:07 от val_stef

# 218
  • София
Сори,  Embarassed още спя и не съм видяла поста ти.... Blush
Hug  Peace
А Ивчо се радва и на новия ти аватар  Mr. Green
Я да питам нещо - има ли мами, дето още дават АМ, но и кисело мляко?  newsm78 Ивчо не се е отказал от АМ, но се чудя трябва ли да му давам и кисело, кога да го правя и няма ли да му са много млечните хранения. Вие как правите?

# 219
Аз давам само АМ, пробвах я на кисело мляко, но го отказва не го иска изобщо и я караме само на АМ цяла нощ  Crazy

Иначе моето мнение е, че ако мине на кисело си му даваш само кисело, заместваш го изцяло щом няма претенции сладура (мисля че Ели78 така направи  Peace)

# 220
Дари пие АМ само сутрин( и то не винаги).Тя по принцип не обича да пие мляко и  пие по малко.А за кое учудване хареса кисело мляко и   понякога, когато нямма нещо подходщо от "човешката"храна за вечера, й давам кисело.Давам й и плодови млекца следобед.НЕ мисля че има някаква зависимост   дали ще се дава само едното или другото мляко newsm78.НИщо не пречи и двете( е не заедно Joy)
Елвинг, да му вземете на Ивчо една котка предлагам LaughingГледай какъв фен им е Peace

# 221
  • София
Калоян пие АМ вечер преди сън, а през деня яде и кисело мляко - обикновено или плодово, каквото има. Не мисля, че му е много.

# 222
  • София
Благодаря за отговорите!  Peace Нана, Калоян като основно ли го яде киселото мляко - примерно - сутрин или след обяд като закуска или му го даваш между храненията?
Велмар, Ивчо наистина много обича котки, нали са рода с лъвовете  Joy hahaha Но не бих му взела  Stop  Wink

# 223
.НЕ мисля че има някаква зависимост   дали ще се дава само едното или другото мляко newsm78.НИщо не пречи и двете( е не заедно Joy

А да, да, съгласна съм, аз си помислих че Елфчето иска да замени АМ-то с кисело мляко и в такъв смисъл написах, че може изцяло да го смени без да се притеснява...иначе и аз като нямам кремче давам кисело плодово мляко че е ми лесно  Wink

# 224
ето списък с потвърдилите  до момента мами за  събирането в събота:
Нана
Дидка25
Анди
Велмар
Елвинг
Цветенце
Бланк
Весика

Очакваме включване от ММилена, Албена-влади,Ралка балка
Ако има и други- да  Whistling