Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 11 000
  • 313
  •   1
Отговори
# 225
  • София
.НЕ мисля че има някаква зависимост   дали ще се дава само едното или другото мляко newsm78.НИщо не пречи и двете( е не заедно Joy

А да, да, съгласна съм, аз си помислих че Елфчето иска да замени АМ-то с кисело мляко и в такъв смисъл написах, че може изцяло да го смени без да се притеснява...иначе и аз като нямам кремче давам кисело плодово мляко че е ми лесно  Wink
Не, злато, не искам да го заменя още - питах само дали според вас може да се дават и двете и дали някоя го прави  Peace Аз досега истинско кис.мл. не съм му давала  Embarassed , само разни йогурти на Хип, Нестле, Гербер, Бебивита и затова се чудех  Simple Smile

# 226
  • София
Elwing сутрин на закуска давам кисело мляко с бисквити Житен дар. Или кроасан с плодово кисело мляко Баланс на Данон. Понякога вечер му давам кисело мляко с лъжичка направо от кофичката. Изяжда около половината т.е 200 грама, а понякога и 2/3 от кофичката.
Когато стане време за АМ т.е преди лягане преценявам колко е ял на вечеря и правя различно количество АМ. Ако е ял по-малко му правя 210-240 мл АМ, ако е ял повечко 150-180 мл.
А иначе Калоян яде кисело мляко от 10-11 месечна възраст. Проблем не сме имали.

# 227
  • гр.София
 И аз мешам кисело мляко(Елвинг,купувах при вас Герма.А Блу беше препоръчала и нискомаслената Верея) с Житен дар.Понякога стържа вътре и ябълки.  Отделно,скромни кърмения.

Блу,защо не кажеш на Пух за срещата,тя се ядосваше за отминалата,че й съвпада с някакво мероприятие.

# 228
Привет от нас Laughing
 Благодаря ви за пожеланията  bouquet
 И ние тази сутрин станахме 10и30ч. Mr. Green Та незнам кога ще заспим на обяд да не говоря за довечера ooooh!
 Но той започна да си спи така и затова спрях и кухнята,че не може да се натуткаме да си вземем манджата Mr. Green
 За млякото сега давам кисело, (Герма)но имам и АМ.Просто като беше изчезнало го пробвах с киселото и ми се струва,че от него спи повече Winkно сестра ми каза,че просто пораства и явно се е метнал на майка си поспаланко Joy
  Хайде толкова за сега,че много бута зверчето Close

# 229
Супер, много се радвам за срещата в събота, че вече всичко е организирано Grinning Поздравления Велмар!  bouquet

Аз кисело мляко на Ники му давам често за вечеря, той много харесва плодовите и му вземам на Данон Баланс или на Активиа плодовите - много са хубави. Ако яде само това за вечера си изяжда почти цялата кофичка, която е 290гр. И обикновеното кисело мляко яде, но по-рядко.
Дриймс, моята кума също има 2 месечно бебе и сега ми се похвали, че са й взели въртяща играчка за леглото, ама от обикновените дето само пеят. Ние по-нататък ще правим подарък за детето, че то до скоро беше в болницата в кувьоз (роди се много малка) и сигурно след Нова година ще отидем да я видим Simple Smile

Ние вчера с Ники бяхме на детско коледно парти в Патиланци, много му хареса, забавлява се и игра до насита, имаше дядо Коледа и подаръци за децата Laughing
Следобед път сме на друг купон и отиваме да се стягаме Grinning
Хубав ден на всички Hug

# 230
Дриймс, нашата е отделна играчка от тази дето се въртят животинки, струва към 30 и няколко лева, но я поръчвах от чужбина. Иначе е на фирма TOMY с мечо Пух е. имат и сайт мисля - www.tommy.co.uk

# 231
  • у дома
Блу,защо не кажеш на Пух за срещата,тя се ядосваше за отминалата,че й съвпада с някакво мероприятие.

слушам!  Peace

аз и на други мами казах, които почти не влизат във форума, но и те няма да успеят   Peace

# 232
  • гр.София
 Дидка25,четох те преди време във Форума за това детенце-много се радвам,че е добре Peace
    Grinning

# 233
Момичета, благодаря Ви за хубавите думи за моето коледарче! Снимките ги направих за календари за баби, лели и т.н. Наистина стана ефектно и оргинално!

От около 2 месеца сме само на кисело мляко. преди не го искаше, но един ден го пробвах и мн му хареса. първоначално го правих в шишето с 2 бисквитки Закуска, които за секунди се разтварят. А от известно време същата комбинация е яде в купичка с лъжица. Това е любимата му закуска, която редувам с попара или с топчета

И накрая да ви се похваля, че днес моята колежка роди прекрасно бебче Костадин с планувано секцио  ylinfant.

# 234
  • София
Да е жив и здрав малкият Костадин!  Simple Smile

# 235
  • София
Бамбуча, честито бебче на колежката ти!  Peace Стана ми интересно - какви топчета му даваш за закуска?  Blush А дрешките - коледарски от къде са?
А Активиата не разхлабва ли много? На мен не ми действа хич де, но ми е любопитно за детските стомаси как е  Wink

# 236
Peace Стана ми интересно - какви топчета му даваш за закуска?  Blush А дрешките - коледарски от къде са?

топчетата като на Нескуик, но са на друга фирма. А коледарските дрешки са от детската градина, в която работи леля ми.

# 237
Елвинг, на Ники не му действа разхлабващо, нито пък на мене, дори не знам, че трябва да имат такъв ефект. Аз му давам от тези варианти с някакъв плод и мюсли и му харесват Grinning
Бланк, да бях писала в недоносените и не смеех да се похваля тук, защото в началото не се знаеше как ще е детето. Но сега, да е живо и здраво, върви добре и всичко е наред, пу-пу  Praynig

# 238
  • София
Peace Стана ми интересно - какви топчета му даваш за закуска?  Blush А дрешките - коледарски от къде са?

топчетата като на Нескуик, но са на друга фирма. А коледарските дрешки са от детската градина, в която работи леля ми.
и аз така реших - за закуската Peace с кисело мляко ли ги даваш и тях? Аз много ги обичам също, най-вече тези  Embarassed мога само това да ям.
Дидка, нали така уж ги рекламират Активиите - ,,ако до 14 дни не усетите разликата, може да ви върнем парите,,  hahaha  ooooh! А за бебчето - да е живо и здраво!  Praynig Peace

# 239
Здравейте  Hug
Бамбуча,честито бебче на колежката ти,да расте здраво и палаво дете   bouquet,а Ицето наистина е голям сладур  Peace
Гледам пак купон заформяте  Laughing,браво на вас,а непресъстващите ще чакаме пак снимки  Heart Eyes
Относно млякото,Даяна от 11 месец е на кисело и много го обича и с бисквити и без бисквити по половин кофичка си изяжда без проблем  Laughing
Ели 78 и аз спрях кухнята,понеже Даяна не иска манджи  Twisted Evil и сега се чудя какво да и давам яде си пюрета,картофи,ориз и друго неиска /основно обедното хранене ми е проблем/,че незнам докога ще караме с тези пюрета  Rolling Eyes,та мисълта ми е ти какво даваш на Наско за обед  newsm78
За майчинството последно в 12 часа по новините чух,че ще е 220 лева,а детските 30 лева  Wink
Адрианска ти къде го чу това за 190 лева?
Относно мъжете и аз все мрънкам,че го няма и ми писна всичко да върша сама  Wink,ама като се заседи повече време и ми бърка целия режим и съответно ме нерви Twisted Evil и чакам с нетърпение да тръгне на работа  Joy Joy Joy
Мимс и аз не съм ходила по магазините,смятам в петък и събота да обикалям,така че ако ме изпревариш казвай къде има готини играчки и дрешки за деца  Hug Peace
Ставам,че майче много се отплеснах  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт