Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 974
  • 313
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома
ето малко снимки, останалото после  Mr. Green

# 76
Олеее много сте хубави, пу-пу и подаръчетата на сладурите са много хубави, браво на вас!   bouquet

А за партито и аз се кефя, де да можеше ей така по честичко да се ходи на дискотека поне, че така от 8 март до новогодишен банкет ми се увижда  Rolling Eyes

# 77
  • у дома
айде и две клипчета от партито ЦЪК 1 и ЦЪК 2  Grinning

# 78
ЛЕлеее- чак сега "загрях" защо няма никой  във форума цял ден ooooh!
Браво за партито и мерси за снимките Wink Ама големи сладури са  нашите дечица Heart Eyes
Съжалявам че не можахме да дойде, но с радост приветствам  отново  скорошно събиране Peace Отивам да гледам клип4етата Party

# 79
  • гр.София
 Велмар,признай,че си забравила да дойдеш!
 Беше много приятно,уютно и задушевно Simple Smile
 Дриймс успя да дойде,а Дани прелетя Peace
 Децата много спокойно си играха.
 Тортата-мм-м-м Heart Eyes
 Клюки-няма да има Mr. Green

Не правих снимки и благодаря на фотографките.

Аз пък харесах прическата на Дриймс.
 На София е самиздат.

Валка, Милена ще те зарадва и ще каже точно колко събрахме.

# 80
Велмар,признай,че си забравила да дойдеш!

НЕ съм забравила Rolling Eyes. На работа съм.... Rolling Eyes

# 81
Хелоу, мацки. Току що и ние се прибрахме от партито с малко отклонение при прабабата на Стефчо, която живее съвсем наблизо до клубчето. Много беше весело, както се вижда от снимките на Блу, които за пореден път са страхотни. Честно казано от прочетеното до вчера очаквах съвсем друга групичка мами, а то се оказа, че който имаше проблеми успя да дойде, а който беше сигурен-не. И аз имам малко снимки, но дали са сполучливи newsm78 ще разберете скоро ...
Вчера на прощъпулника Стефчо се хвана за камерата - ще става публична личност, я някой екшън актьор, я PR ще видим.  За питката не ми се говори, първо я месих аз, после мъжа ми и накрая я украсихме с отпечатък от крачето на Стефчо, който се загуби при печенето. Накрая стана една недоумесена питка с остатъци от брашно на места, която се търкаляше със 100 км/ч, но как я ядоха гостите не знам, аз не можах да се справя. Но всички са живи и здрави, това е важното.
Марго, много се надявах да ви видя днес. Горе главата, всичко лошо да отмине бързо и да имаме скоро друг шанс да се запознаем.
Пепеджинс,  Heart Eyes.
Всички болни да оздравяват бързо!

P.S. Да знаете Найа каква с каква тарикатска шапка се появи ... Стефчо беше много впечатлен и ще я сънува сигурно.

# 82
  • гр.София

НЕ съм забравила Rolling Eyes. На работа съм.... Rolling Eyes

Знам Sad

# 83
 Привет и от нас.
Партито наистина беше суперско.Всички много са пораснали и си играха съвсем самостоятелно.Дори и Марти не ми вися на ръцете.
За протокола-събрахме 162лв.Питах в темата пусната от сестрата на Вал за това семейство.,как да пратим паричките.,Вече ги предадох на МОЛ-баща ми,който чака нареждане къде и как да ги преведе и прати.

Снимчици ще пусна по-късно. Heart Eyes

# 84
Ех, че люта завист ме гризе...наистина изглежда, че сме пропуснали много приятно парти с част от любимите ми форумски мами. Hug А и каква Снежанка си имате...само да съм чула нещо за Пълна промяна... Naughty

Ние пък през това бяхме навън, Гого заспа и аз реших да си уплътня времето с Коледно почистване на колата с.....мокри кърпички...е, само отвътре, де... Mr. Green

Kristianna, и аз му започнах АБ заради гърлото - било ужасно зачервено и т.н, а на следващия ден започна и разстройството. Дано вече да сте свалили Т. Peace

# 85
  • гр.София
 Нищо не ни пречи да се съберем около/след Нова година в същия клуб( много ми харесва там Simple Smile),без големи кандърми,гласувания и организации.

Само да кажа,София получи страхотен подарък-искаше да си легне с него. Сега заспа по никое време и нощес явно ще сме на дискотека Mr. Green

# 86
  • София
А и каква Снежанка си имате...само да съм чула нещо за Пълна промяна... Naughty
  Peace  Wink  Heart Eyes
Нищо не ни пречи да се съберем около/след Нова година в същия клуб( много ми харесва там Simple Smile),без големи кандърми,гласувания и организации.
Peace  Hug

# 87
А Марти получи календар със снимки на бебета животни.Просто е страхотен и го уцелихме подаръка,тъй като тя адски си пада по всякакви книжки,списания и т.н,които могат да се разлистват.Благодаря. Hug
 Тя поспа в колата и сега ще я държа будна до довечера и се надявам да заспи в 8ч и да пием по едно Виски с татито - предколедно  Mr. Green

Peace направо всяка седмица,че да не изкукваме вкъщи и да се чудим какви сем. скандали да заформим.

На Пепеджинс (и на някои други мами,които намекнаха за проблеми) пожелавам да преодолеят бързо тежките моменти в сем. среда и да си празнуват щастлива Коледа и НГ.

# 88

Peace направо всяка седмица,че да не изкукваме вкъщи и да се чудим какви сем. скандали да заформим.

Аз съм ЗА с две ръце Peace Peace И веднага внасям предложение за другата седмица Grinning Събота-22.12.Няма да съм на работа Урааааааааааа Party

# 89
Разгледах снимките и децата и майките са много хубави  Heart Eyes
Дриймсче с новата прическа си като абитуриентка  Laughing
Vst,а ти по-къси ръкави  Grinning явно ти е било много топличко  Wink,аз ще се съблека по къси ръкави вероятно към месец април  hahaha
Елфче,дано да си права,ама преди 3-4 дни направи 2-3 крачки сама и сега пак неиска,лази като за световно  Blush
Велмар,честит ти аватар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт