56: Advent, Advent, die zweite Kerze brennt. Wann kommst du Mark/David?

• 14 359
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
риенски, ти ме уби, ма кака. оттде ми намери адреза Crazyявно си внимавала в час. много мило, мерси за картичката  bouquet
аз започвам утре да правя бъднивечерски манджи, макар почти няма да има кой да ги яде #Cussing out
осъдена съм да съм на бъдни вечер сред месоядци заклети. ша има ганз мазен и тлъст.

# 151
  • Германия
Мата, в телефонбух си откриваема.
Аз още съм в чуденка моя откъде го има newsm78 и още точно на коя Наталия да кажа данке за изненадката Embarassed

# 152
Мда. Точно там погледнах. Даже се извинявам , че не се сетих по-рано да погледна . Embarassed
Аз наскоро обЕснявах на някой, че помня кат' камила. В този ред на мисли- още се смея някаква българка как ти беше превела фамилията с прасешко звучене.
А относно срещата, Дианджели и Сесилия са в Мюнхен.  Wink Ако се организираме между 15 януари и 15 февруари, може да се дотътрим с мъжа, но за дневно парти. Peace

Вече, във ваната не ме болеше гърба, нито кръста...Само болките си бяха. Веднага се отпуснах като влязох, след половин час ми включи система окситоцин, след 4 напъна главата беше навън. нищо не изплува във ваната докато не напънах за главата. Като излезе главата, нямах никакви напъни, усетих как се зьавъртя за рамената, напънах и го издърпа хебамето. Веднага отпушиха ваната , бебето го сложиха на гърдите, мъжа сряза пъпната връв. Дано не изпуснах нещо в обяснението.

# 153
Риен браво,че така беzпроблемно ти е минало раждането,дано и детето да ти е беzпроблемно.

Момичета,вие обиколихте ли вече Веинахтсмарктетата? Ние ходихме преди няколко дни в Оберхаусен. Горещо го препоръчвам на мамите от Рургебийт,че им е наблиzо,много як са го направили,а и в Центрото може хубаво да се напаzарува,големи ангеботи.
Ние днес украсихме елхата,подаръците са купени,Коледа може да идва. Само още не съм иzмислила какво да готвя,че тука не можеш ги накара тия да ядат постно,а на мен от гъски вече ми писна.Ако не намеря идеи в кулинарния,ще я караме на фондю май.
Айде лека вечер

# 154
Hа всички вас желая уютни и спокойни Коледни празници!
Лично аз сте ги прекарам със семейството на мъжа ми (днес пекох Коледна пита и и сложих късмети, няма всичко да е само по немски и баварски, я  Rolling Eyes), а на Нова година сте се отдадем на вероятно последната ни отпуска (преди раждането) в Тирол...

Нека Новата 2008 бъде плодоносна Laughing, изпълнена с надежда, любов и много, много хубави емоции...

Сърдечни поздрави от Ландсхут

# 155
добрутру, девици и недевици с две, три и повече цици........ Mr. Green
много ме бива с римите, а. аз съм поет, урааааааааааа.
днес ще чистя..........налага се. много се налага.
после почвам да готвя. боб, леща, сърми с лозов, сърми със зелев, баница с праз и ориз, питка с паричка, златна........
обещала съм и секс. или кекс беше newsm78. програмата ми е натоварена.

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 10:13 от matakosmata

# 156
Мато, прави-струвай, днес да е сексът,
щото от утре почват мръсните дни и не
е позволено, та чак до 7 януари. Лошо!
Да си знаете, ако съгрешите, заченатите през
тези мръсни дни деца ставали караконджули.
Как да заобича човек чалга, като в дъното й е
този пусти фолклор. Или не го знаехте, кажете си.

Иначе завиждам на тези, дето ще празнуват
Нова година на юг, признавам си, искам и аз.

# 157
 newsm30 честито бебче на Риен!Нека да има здраво и щастливо детство!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
 МИРНА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!
Най-искрени пожелания за
здраве и сили;
за ползотворни дела;
за топлота и доброта;
за дни на радост,
с усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти!

# 158

Весели коледни празници!Богати трапези,стабилно пиене и много подаръци! santa2 Close-mas:
Дано да завали поне малко сняг,че така не ми е много коледно.Nature Snowman

# 159
След пищната трапеза на Весито, освен да ви пожелая добър апетит, да се насладите на пуйката и вурста.

Весела Коледа и незабравими моменти сред любимите ви!

# 160
Аз още съм в чуденка моя откъде го има newsm78 и още точно на коя Наталия да кажа данке за изненадката Embarassed

Това е добрата фея, която помогна да се осъществи акцията за децата!  Wink И аз и благодаря най-сърдечно!   bouquet
На всички весели празници с най скъпите за Вас и една страхотна Нова година!

# 161
Напоследък нещо голямо беzсъние ме гони и бродя посред нощите иz форума като някой шпионин.
Та да ви пожелая и аz приятно иzкарване на Бъдни вечер и весела Коледа. Още не съм оправила имената,но ако има именници да им е честито.
Ние ще сме таzи вечер само тримата и слава богу  ,но утре няма да ми се раzмине ходенето у свекито,където ще е и цялата рода_ мъжо има 4 братя и една сестра,всички с по 2_3 лапета.Свекито има 8 сестри,всички с деца и внуци,а свекарят има 7 братя и 4 сестри и те с деца и внуци ако някой може, да ги преброи,аz не мога.Та ще бъде пак весело като в цигански катун Laughing. Айде приятно прекарване на всички

# 162
Момичета, пожелавам ви топла и благословена Коледа!

# 163
Весели праzници  Hug

# 164
и от мен весели празници на всички.

Общи условия

Активация на акаунт