Коледната тема на канадките - 20

• 20 696
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
А пресни органик къде могат да се намерят  - изключвам ТАО понеже ми мирише на менте . Около нас магазините са Метро и ИГА  и от пресните има само ябълки, круши , карфиол, броколи и моркови. В лоблаус съм виждала и банани.  Твърде оскъдно.

# 226
heureuse: съгласна съм че експертите препоръчват, но някак може би аз не съм готова на подобно нещо и както Mrsk казва, то прилича на детенце вече. Аз по-скоро искам да и сложа чиния на масата да седне да яде с нас, отколкото да я кърмя..  Shocked ама то е въпрос на лична нагласа предполагам.

Гаргамелчо: честито и от мен! Дано мине леко и приятно! Simple Smile

И да ви се похваля.. точно преди отлитането за Дубай, нашта девойка се научи да се върти от гръб по корем и обратно и в момента обикаля цялата стая!! Освен туй и сънува че се върти и рита много с крачета, та се "разхожда" из леглото!  Crazy

# 227
  • Vaudreuil Canada
Еми приятно изкарване в Дубай пък както си решиш за кърменето наистина е въпрос на лична нагласа.
Аз пък не ща да отбивам, дребното също си търси млякото, но нещо май доста ми е намаляла кърмата та ще видим как ще се развият нещата при нас.
smuty може би по-натам ще има по-богат избор - все пак е зима. Поглеждай все пак на щандовете където са рязаните салати - в едни кутии и в пликчета - там също изнасят органик продукти - най-често спанак и салати. Някакси са разхвърляни та малко се обикаля ама няма как.

# 228
  • Canada
За магазините: Maxi, Provigo и Loblaws са с една шапка и предлагат еднакви стоки. Maxi е малко по-евтин от другите два. Първите два със сигурност имат органик каши и пюрета (само те присъстват в близкия търговски комплекс Simple Smile ), вярвам и в третия е така.
Emi, лек път! И Ирина бързо да свикне на новото масто!

# 229
Гаргамелчо честита бременност, леко и неусетно да мине. Май отдавна се правиха намеци за теб и ти чак кьм 12 седмица изплю камьчето.

# 230
Еми в Отава, лек път и от мен   bouquet благородно ти завиждам за приключението, да пращаш снимки, че и ние сме се навили за малко пътешествие из арабските земи, но да видим дали ще е тази година  newsm78

момичета, за некърмещи майки хапчетата ли са най-подходящи? те веднага след раждането ли се пият или как става? ще съм благодарна ако някой ми каже, ако знаете разбира се. в кърмачесия четох и в некърмаческия също, но там все за България - изписват им хапчета, които там се ползват, за тук не знам как стоят нещата  newsm78

мен нещо взе да ме хваща шубето май  ooooh! имам 9 седмици, искам да свършва бременността, ама и да не идва раждането още  Joy ей, такива едни мисли... няма угодия  Crazy

# 231
  • Canada
мен нещо взе да ме хваща шубето май  ooooh! имам 9 седмици, искам да свършва бременността, ама и да не идва раждането още  Joy ей, такива едни мисли... няма угодия  Crazy
Laughing
simplyaven, дръж се  Simple Smile, ние сме с теб и стискаме палци всичко да мине леко и безпроблемно. То верно не останало много. Ти работиш ли още?
За некърменето - не мога да помогна. Аз бих попитала доктора си. А и в родилното няма начин да не те упътят. Малчовците, като се родят, им слагат по една табелка дали са на кърма или на формула.  Simple Smile Лелее, какви са малки сладурковци в родилното...  Heart Eyes

# 232
ох, уж работя на половин ден, ама вече не мога да се концентрирам май  hahaha не мога и аз да повярвам, 9 седмици само... ами така е, то май неизвестното е най-страшно  newsm78 моят лекар е един... ох, много е завеян и все е някакъв нахилен, но няма време... едвам успявам натагъдък да му задам тук-там по някой въпрос, но в родилното ще питам, права си... ако се сетя за това изобщо  Joy

# 233
Хора, какво слагате или давате за зъби. Заболяха ме ушите днес следобяд Sad У нас само се реве и се дъвкат разни неща. Слагам Oragel   - ама май не е много ефективно

# 234
  • Canada
smuty, и аз съм взела Orajel, но още не съм го ползвала. Смутчо има ли вече зъби? Нашият още няма. Неспокоен е на моменти, буди се по-често нощем, но не виждам други признаци.

Щях да ви пиша за плазмона, та да допълня.  Wink
Като примерен потребител пускам думичката в гугъл и очаквам да видя, че е зърнена култура  hahaha, а то ми излиза квазичастица във физиката.   Laughing Как са го избрали т'ва име  newsm78

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 05:29 от MrsK

# 235
MrsK, oще е беззъба баба малкия. От известно време са му надути венците, но напоследък стана много раздразнителен, дъвка, плунчи се , захапва му ръката каот му хавна неговата, опита се дори носа да ми гризне. Аз вцехра взех орайел и мазнах малко - упокои го , но днес беше по-зле и много не ни помогна гелчето.

# 236
Честита бременност на Гаргамелчо и от мен!   bouquet

Ако смятам правилно е като нашето горе долу - края на юли, началото на август, нали?
Аха, и аз така го смятам, около датата на Маги е, началото на август.

За магазините: Maxi, Provigo и Loblaws са с една шапка и предлагат еднакви стоки. Maxi е малко по-евтин от другите два. Първите два със сигурност имат органик каши и пюрета (само те присъстват в близкия търговски комплекс Simple Smile ), вярвам и в третия е така.
.
Точно днес гледах в Maxi пюретата и кашите от любопитство, защото тук за това говорите. Simple Smile Имаше богат избор на President Choice, органик продукти. Едно пюренце от 128гр струваше 50-57 цента. Имаше и по 81 цента, по-големи, но не обърнах внимание на грамажа. Био кашите са около 5 долара, имаше безмлечни.
А тук: Club Entrepot Provigo; 2107 Rue Lapierre,Lasalle, H8N1B4

http://www.clubentrepot.ca/

Може да има и по- изгодни неща.
Има и българско сирене.

# 237
MrsK, намери ли инфо за Плазмон-а?

Ето какво аз открих:

http://papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=14_67

Техният сайт на италиански: http://www.plasmon.it/alimentazione/index.aspx

Уф, много съм завеяна...забравих да кажа, че другата седмица се надявам да разберем пола на бебето. Наближава заветната дата за видеозон.  Laughing

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 06:07 от Вери

# 238
symplyaven: за какви хапчета питаш? противозачатъчни ли?  Доктора ще ти каже, само го питай. На мен ми изписаха едни които са само с един хормон и ставали за кърмещи майки. Аз обаче не ги пия, защото прочетох на опаковката (след като ги купих -  #2gunfire ), че ако кърмиш да не ги пиеш.... Close.. 
Снимки с удоволствие ще ви пращам  Sunglasses

# 239
  • Vaudreuil Canada
symplyaven то не останало - дръж се пък ние с каквото можем ще те окуражаваме   bouquet  За медикаменти най-добре питай доктора си.
Вери а ти какво го искаш бебчето? Поръчки приемаме всякакви, но нищо не обещаваме по отношение на изпълнението - майтапя се разбира се - но ако все пак имаш някакви предпочитания дано бебчето да се съобрази с тях  Heart Eyes
smuty ние ползваме Oragel - нощната формула - малко по-гъсто е и май действа по-добре - взехме го по съвет на мамите тук във форума така че е изпитано. Друг е въпроса че понякога нищо не помага.

Общи условия

Активация на акаунт