Отговори
# 150
  • София
Аз пък съм в къщи - Лора не се оправя толкова бързо, колкото ми се искаше! Като парцал е, макар и с не много висока температура.

Мати е при свеки - кихал и имал малко хрема!

Милен и той като Матей - въобще се очертава от любимите ми Коледи - в болнична обстановка! Преди няколко години имахме серия - стане ли около коледно и всички се натръшкват! После няколко години имаше затишие и тая година пак!Уф! #2gunfire

# 151
Аги, от една партия сме, в4ера си вzех рецептата zа нов АБ, 10 бря zа 65?  #Crazy  4етох листовката и пак пиШеШе 4е 4есто се появявали повдигане и тем подобни и направо ме беШе страх да го пия. Но се престраШих де, ниЩо ми няма, дано и по напред да е така  Praynig  Но ясно е 4е на праzниците не мога да пия  Cry

Милена е добре горе долу, има апетит, иzяде едно кис. мляко, беzброй малки сухар4ета и сега ми реве 4е иска пюре  ooooh!  Да видим памперса какво Ще покаже днес.

Мъжът ми си дойде сноЩи, днес работи от домаШния кабинет и от утре е в отпуска zа 2 седмици  Party 

юл4е, супер е това с кърмата  Peace  Може и в тандем да ги кърмиШ двамата  Wink

Зарка, като трябва да ходя на лекар, иzвикам 4иста4ката  Laughing  Тя е на 4х години (не zнам то4но колко), има 3 деца и най ве4е добър поход към Милена. А пък и тя я zнае, нали идва всяка седмица вкъЩи. В4ера въобЩе не се сетила zа мен  Laughing а ме нямаШе блиzо 3 4аса. Единственния проблем е, 4е явно с нея са раzгледали елхата от блиzо  Twisted Evil  До сега Милена zнаеШе, 4е елхата не се пипа, но от в4ера постоянно се върти около нея. НиЩо, то не остана, Ще доживее Коледата някакси  Crazy

Бюти, срам не срам, имам 4увството, 4е не бих могла да иzдържа да танцувам толкова до късно (или рано сутринта)  Tired  Ама аz съм ти кака  Laughing 

Мимка, ти даваШ ли дъвки на Анжела?  newsm78

Миналата седмица купих една Шапка тип Дядо Коледа с идеята да я сложим на хлапето zа една снимка пред елхата. О4аквах голяма борба, но Милена си я харесва и постоянно си я слага на главата и се раzхожда с нея иz къЩи  Laughing  Трябва да сваля снимките от апарата и да ги ка4а, имам и от Коледния баzар във Вийzбаден малко...

Хайде болните да оzдравяват ве4е  Praynig

# 152
  • София
Здравейте!

Дано няма болни по празниците!

И аз имам много некупени подаръци, а и трябва да помисля какво да си напазаруваме, че за Бъдни вечер ще си приготвям всичко аз.  chef
Соня е на вълна готвене и от нея не мога да свърша нищо в кухнята - само вади всичко и тропа по чиниите и "бърка".
Също за всяко нещо си изразява мнението с "искам" или "не искам".

И аз вече не издържам на такива празненства, може би не мога да се отпусна толкова. newsm78

# 153
Иво не го кърмя  Laughing Пие си от шишето. Отдавна вече е забравил за какво става въпрос и си е привърженик на млякото в шише, само като го види почва да вика настоятелно. Нямам желание да пробвам дали ще суче - голямо магаре е и ще ме смачка.

За подстригването - на Иво само като му кажеш, че нещо го правиш, за да стане красив и веднага застава кротко. Последното подстригване му беше много забавно, хили се и седя мирно през цялото време. Суетно човеченце.

# 154
 Mr. Green
Ето "предимството" - детето ти да е без коса и да не говори!
Нямаме проблеми с подстригване.
Няма "искам" - "не искам". Само едно категорично "ньььееееееееее!".

Mr. Green

# 155
  • София
Мати стои да го подстригвам само в банята, демек докато се плацника във ваната и си играе! Послесния път като го водих да фризьор рева през цялото време,а трябваше да му вземат врата и да оправят последиците от едно мое такова банно подстригване. Скоро пак пробвах и добре се справих, слава богу, и не се наложи дооправяне с машинката!

Лора е с 36.6 температура, но е абсолютен парцал! Не иска и да яде, само пие вода!

# 156
Да шоколадови бонбони иска.
Дъвки не давам, но ако ме види , че дъвча ревввв иска и тя.
Имам няколко въпроса
По колко спят следобед?
В колко лягат вечер?
Ох Анжела влезе във фаза говорене положението е страшно - само дърдори нещо, пита или ъъъъкаа. Кога проговарят тия деца нормално newsm78
Не я подстигвам и не мога да коментирам.

# 157
Милена спи около 4ас на обяд. Ве4ерта zаспива към 20.30 та до сутринта в 8, може и по дълго, непрекъснат сън  Grinning

# 158
Вени, надявам се Лора бързо да се оправи, а мъжете да не ти заформят лоши изненади. Hug

За коледен подарък на Саш търся фендс фрий, блутуут, ама нещо цените ме стряскат от 80 нагоре, да видя дали ще успея да се справя с такава финансова задача. Освен да отида в някой магазин и директно да питам шефа на лизинг отпускат ли ги, той да ме погледне и да въздъхне че и на чукинг ще стане, ама трябва да се понатруфя малко Joy Следва коедна картичка : "Мили мой, изневерих ти тази година, ами това да ти е като обица на ухото - ползвай си подаръка, който поиска и си мисли колко те обичкам!" hahaha

Юлче, добро решение е това с кърмата, давай на детето ваксина щом можеш! Peace Браво!

Мирела, нашето спи от 13,00 до към 15,00, а вечер си ляга към 21,00.
Похвалих го вчера, че 4 нощи ме е оставил да спя без да ставам и познайте кой ви като койот тази нощ, домъкна се на спалнята и аз съм спала на S, между мъж, бебе и куче #Cussing out

Като ми изписваше Аб-то доктората й казах за пролапса на митралната ми клапа /на сърцето/, при което тя каза, че това не е нищо, попитах я дали мога да имам още деца - зелена светлина даде, нямало проблем според нея. Само да се намери татко, който да иска чавета и съответно аз да съм достатъчно луда да повторя скоро Laughing

# 159
Ляга вечер след 11 и става в 7,30. Следобед си отспива 3-4 часа.

Постригването е ужас. Рева през цялото време, въпреки добре замислената ми схема да отидем 15 мин по-рано и да гледаме другите хора как ги подстригват.

Като сме се заговорили за деца и аз да взема да питам. Не знам дали съм споделя преди, но Симона си има един навик, който от време на време ме притеснява. Значи лежи, вдига си крачета, хваща ги с ръчички и започва да се стяга. Цялата почервенява, задържа си дъха или пък диша учесетно. Мога да я разсея през това време, но после пак си продължава. Преди си мислех, че нещо я боли, после пък установих че на нея и харесва. Някой да е срещал нещо подобно в реалния живот или в книжките.

# 160
Черепахова, не съм виждала такова изпълнение при Ема , от къде пък това го измисли  newsm78, какво ли не им раждат главичките. Ема още си лапа палците на краката. А от скоро се научи да се качва на нощното шкафче и от там да се хвърля на спалнята  ooooh!.

Ние вчера на две КТ, сутринта в Пигис Хаус, а следобяд на баща й от работата. Е, малко в повече ми дойде, но тя се забавляваше. Особено второто беше  като театър, имаше и номера с кучета, фокуси .

Подстригвам я редовно, трябва да свиква  Naughty. Обикновено  докато се къпе в коритото. Не знам дали вече ми свикна или какво , но повечето време е мирна.

Ема редовно ми взима дъвките от чантата, крие се някъде и ги ближе.

На Бъдни вечер сме при свекитата ,  а на Коледа при нашите, така че съм освободена от всякакви приготовления  Laughing

Болните да оздравяват бързо и на всички желая весели празници и много подаръци.

# 161
Янче, ами интересно й е. Иво също правеше нещо подобно, не помня вече точно в каква поза се стягаше, ама му мина. Сега е на тема пищене до засиняване, баба му вече оглуша (тя си го отнася, защото се занимава с него).

Мимка, Иво спи на обяд от 1 до 3-4 часа, а вечер ляга в девет. Обикновено става към седем, но ако нощем Дани е сумтял и пъшкал много - може да стане и към девет. Слушам го нощно време как си се върти в леглото и си представям как се опикава целия (в Пловдив имахме една такава седмица при която всяка сутрин перях чувала и чаршафите). Като се върти много, си размества памперса и после реве, щото му става студено в локвичката. Да не ви обяснявам как се спи 4 човека на легло метър и 40 на ширина.

Иво също обича сладко (наваксва за бебешкия период, когато ядеше безвкусни гадости и се мръщеше на сладкото). Затова се крием или ако ни хване на тясно, му даваме парче. Някак си не ми върви да маамшоколад, а детето да гледа като гладно просяче насреща.

Оф, сега звънях на 2 ОДЗ -та да питам как е приема при тях за яслите, слава богу е по нета на 4-ти февруари, че не ми се мисли инак как щях да тичам с майка ми и двете лапета да подаваме документи на втори януари до 3-4 ясли. Стискайте палци Enter-а ми да сработи по-бързо от тези на конкуренцията Simple Smile 

# 162
Юлче, успокой ме:)

Хайде момичета аз след малко тръгвам, не знам дали ще се включа повече по празниците, защото ако намирам време за ПЦ-то тия дни ще го ползвам да правя календари.

Затова ви желая на всички наистина страхотно прекарване, да сте здрави, и много усмивки по вашите и детските лица.

Ще ми липсвате Hug

# 163
Пфуу, свърших работата  Hug Днес направо ми се взе акълчето  Crazy
Юлче, супер мнго се радвам за "къменето" на Иво, а пробвай ако искаш да му предложиш, защо не, със сигурност няма да те смачка (моят юнак 16,500 излезе  последно и засега съм здрава, гледам и рачето и тя  Party )
Мимка, Алекс заспива най-рано в 11.30 вечерта до към 8-8.30 сутрин ( с 1-2 задължителни пробуждания), следобяд спи около 2-3 часа, но различно - заспивал е и в 12 и в 16 (както днес  Close)
...после ще довърша   bouquet

# 164
  • София
Вальо в последно време заспива вечер към 22.30-23.30 и се буди към 8.30-9.00. Следобед спи по час и половина- два.

Малеее, Смини, голям станал Алекс, бе! Той даже и Емчо издуха на кила. Вальо покрай тях ще е като госпожичка, а и на прическа го докарва, не сме го подстригвали от лятото.  ooooh!

Хайде и от нас Весели празници с много танци-манци, наздравици и хубави подаръци от Дядо Коледа!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт