Отговори
# 210
Желая ви приятно изкарване на празника.
Аз подаръците,тоест част от тях ги дадох на малката ,а довечера другите.
Сготвих доста неща,направо ми се взе акъла,секи ще ми е на гости,ама като казвам на гости  буквално го приемайте  Mr. Green
Не правя питка аз,баница понеже на Нова година ще сме си самички с малката,салата с макарони,още една салата,кошнички от салам,пълнени гъбки и естествено пържоли и една торта.
Таткото си получи подаръка,яке за мотора.
Снощи Дея-Мария падна от дивана и ми изкара акъла,започна и да повръща,не съм спала цяла вечер за да я наблюдавам.

# 211
  • София
Едно наздраве с малко уиски от мен!  bouquet
Весело изкарване! Heart Eyes

# 212
  • София
Такааа...
Дядо Коледа дойде, настана хаос около играчките, нарадваха се децата, а сега - беж по леглата! Mr. Green

# 213
Ч Е С Т И Т А       К О Л Е Д А,
ПРИЯТЕЛКИ ! ! !

Жени, Честит Имен Ден (със закъснение, но от сърце)! Много късмет да ти носи красивото ти име!   bouquet

У нас Д.К. звъня на вратата, но пък майка неуспя овреме да се скрие и Станимир остана с впечатление, т.е. разбра, че майка звъня  Mr. Green Решихме всеки път като има празник да минава по един дядо Коледа така си осигурихме пълно спокойствие на масата. Иначе, да го похваля, седя сам на стол, яде, пи без никакви поражения. И да отбележа не се карахме, въобще доволна съм! Аз пиша от Мл, т.е. от майка и след малко си тръгваме, за да се отдам на коледно чистене и мързелуване  -  и от 2те по малко съм планирала.

Нуни, ти си в центъра затова си видяла лудницата, при нас на аерогарата по абсолютно нищо не личи, че някъде има задръствания, суматоха, празнични настроения. Досега не съм изхабила и грам нервички, но пък ми липсва малко празничната суматоха.

Роси, варицела ли се оказа все пак този обрив? Моя съвет е в никакъв случай да го водиш навън, първо, че е мн заразен в момента, второ, до колкото знам не е добре за болно дете. Какво направихте с Фенистила, друго какво му даваш и мажеш?

# 214
Честита Коледа и от мен.
Нашия Дядо Коледа донесе подаръци снощи, децата много му се радваха. Голяма игра и чупене падна с новите играчки, в 12 часа едва успяхме да ги сложим да спят. И още спят, което никога преди не се е случвало в този час да спят.
Хубав ден на всички пожелавам  Hug

# 215
  • софия
Весела Коледа на всички Весела Коледа на всички ! Да бъдем живи и здрави преди всичко!

# 216
Честита коледа!!!
Много здраве, щастие и само хубави мигове!

При нас също подрани снощи Дядо Коледа, но мина само покрай елхата да остави на малкия подаръците Mr. Green
Голяма радост беше Hug
Легна си в 21ч. уморен bowuu

# 217

Честита Коледа, мили приятелки! Пожелавам на вас и вашите семейства здраве, късмет, щастие и много любов да има в домовете ви!

Честит имен ден на всички, които носят това прекрасно име 
bouquet

# 218
Забравих да поздравя именниците днес. Да са живи и здрави.

# 219
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!

Hug   Hug   Hug

# 220
  • софия
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet

ето малко моменти от нашата Коледа снощи Laughing http://s156.photobucket.com/albums/t12/ekrumova/Koleda2007/

# 221
Честита Коледа.

# 222
  • Sofia
Честита Коледа мамчета, да сме живи, здрави и много щастливи, а дечицата ни от здраве да не се отърват!
Ние празнувахме в леглото, тъй като Ивайло държеше и двамата да лежим покрай него, но пък пак ни беше хубаво, особено след като свалихме температурата.
Данче,водихме го само на лекар, за да потвърдят варицелата, не се осмелих да го изведа, първо заради заразата и второ защото ме предупредиха, че в това състояние много бързо може да се разболее, затова си намираме различни занимания. Фенистил се отказах да му давам, само Нурофен, за да сваляме температурата, която потдържаше три дни, но от тази сутрин няма, дано и повече да няма, мажа го с ментолов спирт и му давам по една ампулка витамин С. Пъпчиците от мехури вече започват да хващат коричка, дано скоро се оправи.

# 223
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ    bouquet  bouquet  bouquet

# 224
Весела Коледа, и 4естит имен ден на вси4ки, които праzнуват днес   bouquet

Ето малко снимки и от нас, от в4ера и от тоzи месец, например от Коледния баzар, на който му се гледа  Wink

За Милена имаШе прекалено много подаръци  Whistling  Просто се ли4еШе, 4е вси4ко й дойде малко в пове4е  Confused  Най много й харесва май една моzайка zа нау4аване на цветовете. ИмаШе и един пъzел с 9 4асти и тя ве4е се справя у4удваЩо добре с него. От свеки полу4и комплект детски муz. инструменти  Rolling Eyes  (добре 4е барабан4ето ве4е е zа боклука  Laughing ) и една блуzа в раzмер 98 (тя носи 86  Rolling Eyes ).
Аz полу4их едни много красиви обеци от бяло zлато с диамант, доволна съм  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 17:54 от Tatjana

Общи условия

Активация на акаунт