Отговори
# 195
  • Варна
Май всички хванахте коледното настроение и започнахте празника по-рано Heart Eyes
Утре почваме с гостита и ние. Чак нямам търпение...Да се чуди човек като се има в предвид, че почваме от свеки Mr. Green
Ники пак е хремав, вече се побърквам. Трябва да е здрав, за да почне яслата. А той ту е добре ту пак тече масльонката Confused
Днес не можах една дежурна лаборатория да открия, уж сме голям град.
Весели празници и здрави априлчета!

# 196
Здрасти Mr. Green

Черито и априлска мама Hug Hug

Болничките да се поравят скорострелно Heart Eyes

Ходихме на гастрото и ни каза, че нивото към бяло брашно,ориз,картофи, моркови и ябълка е поносимо.
Ще се ядат поне те УРАААА Mr. Green
Нащипаха му бузите в мед.център и нашия се кефи 4е го зака4ат Crazy
Е имаме си голям списък със забранени, но... ooooh! - мляко и млечни продукти, соеви продукти, риба и рибни, ядки, какао и шоколад, яйца, цитруси/без банан/, пресни домати, целина, варива, мед.
След поне 6 месеца почваме да въвеждаме наново.

Какви подаръци взехте на мама,тати, свеки ,свек4о, мъжо и т.н. родата?!?!
Дайде някакви бързи идеи Joy bowuu

# 197
  • софия
добра вечер и от мен...

айде вече да няма болни Hug много е гаден този вирус...много търпение за мамите защото е ужасно да гледаш детето си с  39С...

ето и от мен почeрпка...имам имен ден днес /вече Laughing/

# 198
Жени, честит имен ден   bouquet Hug

Моето коледно настроение нещо се изпарява, не знам защо Confused Цялата тази лудница в София ме изнерви - задръствания, колиии, тълпи и всички се бутат и ръгат. Тази година еуфорията покрай празниците  е по-голяма от всякога.

Татянче, и Яна ме игнорира напоследък. По цял ден повтаря тата-тата-тата, само него търси. Гушка го, гали го, много е нежна към баща си Laughing

На болните дечица пожелавам бързо оздравяване и много подаръци.
А кога им оставяте подаръците под елхата, тази вечер или на 25ти сутринта?

# 199
Добро утро.
Жени, честит имен ден. Много хубава почерпка, потекоха ми лигите рано сутринта Simple Smile

Какви подаръци взехте на мама,тати, свеки ,свек4о, мъжо и т.н. родата?!?!
Дайде някакви бързи идеи Joy bowuu
rody, на моите родители купихме един тефлонов тиган. На брат ми и снахата, които тези дни имат имен ден решихме довечера да им дадем подарък, и купихме една web camera за тях. А на свекитата подаръците ще за Нова година, защото те като стари комунисти не празнуват Коледа. На свекървата купих 2 книги да чете, а на свекъра още нищо, ама има време да му измислим нещо.

А кога им оставяте подаръците под елхата, тази вечер или на 25ти сутринта?
нуни, мисля, че на Бъдни вечер се дават подаръците.
Нашият Дядо Коледа, чиято роля ще изпълни баща ми, ще дойде довечера и ще раздаде подаръците на моите деца и на племенниците. Те от няколко дни само повтарят, че Дядо Коледа ще ходи в баба Янка  Laughing
Друга година се събираме вкъщи и посрещаме Бъдни вечер, но този път ще ходим в майка ми. Но няма да ми се размине без готвене, на мен се падна бобената салата и питката. Чудя се сама с двамата бандити вкъщи как ще успея да направя питката  Crazy
Ще стане май много дълъг поста, ама да ви разкажа, че вчера в Сливен направихме тържество на едни дечица от с.Медвен. В това село има дом за деца с умствени и физически увреждания, и в сливенската тема на форума решихме преди 2-3 месеца да започнем да помагаме с каквото можем да тези дечица. Та няколко майки ходиха скоро там, занесоха някои нужни им неща, а вчера доведоха 7 от дечицата в Сливен. Много се забавляваха, защото имаше организирано тържество с Дядо Коледа, Снежанка и джудже. Не им се тръгваше накрая, много мъчно ми стана Sad Та исках да ви споделя, защото още се вълнувам, че успяхме да зарадваме макар и за кратко тези дечица.

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 07:48 от Катя (Сливен)

# 200
Добро утро, как сте, подаръци ли опаковате?  Laughing

Роди, поне zнаете как да процедирате сега. Няма да ти е лесно да му иzмислиШ меню, но сигурно Ще свикнеШ пък и 6 месеца не са цяла ве4ност. Дано, дано го иzрастне бърzо  Praynig

Ние даваме подаръците днес. По принцип се прави ве4ерта, но тъй като Милена ляга сравнително рано,  реШихме 4е Дядо Коледа Ще остави подаръците под елхата докато тя спи на обяд, та да има време да си играе след обяд  Wink

Катя, едно голямо БРАВО от мен.  Wink  Време е обЩеството да се грижи малко zа де4ицата. С немските мами пратихме над 100кг помоЩи zа един дом в Калофер и в4ера Пловдиските мами би трябвало да са ходили там, но оЩе нямаме новини.

Пак Ще пиШа  Wink

# 201
  • Русе
Привет,

юлче, много сте сладки с твоите мъже! А това с кърмата за Иво е направо попадение в десятката  Peace - аз не бих очаквала да приеме, пък то гледай... Shocked

Смини, ако трябваше да преживея белите на Али, сигурно щяха да ме приберат нейде на топло с усмирителна риза  Crazy. Аз за к'во стисках краци за "теле"... hahaha

Роди, много  Hug за вас с Теди!

Чери, мислим те, мислим Hug Пиши по-често! Само твоето бебче остана да чакаме. Знаеш ли вече какво е? Sunglasses

Аз ще събирам бабите и дядовците утре вкъщи(част от нещата ще сготвят те). Тази година се разбрахме да не им вземаме подаръци. Довечера ще караме камерно и тихомълком, щото не постим... Mr. Green

Диди продължава да кашля и да се сополиви. Надявам се , че ни се размина АБ (вече не вдига Т), ама пък никакво подобрение няма... ooooh! Tired

Възхищавам се и аз на майките, организиращи благотворителни акции..., но се включих само с пазаруване от коледния базар на русенските майки - страхотни неща бяха направили! Отивам да се информирам колко парички са събрали...

Весело посрещане на Коледата, момичета! Здраве и късмет на всички априлски семейства!

# 202
  • София
ЖЕНИ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! МНОГО УСМИХНАТ ПРАЗНИК!  Hug  Почерпката ти е страхотна!

Как са болничките? До довечера всички да са здрави!

Нуни, представи си какво ще е догодина с този темп на разрастване на града! Пожелавам ти да си върнеш бързо коледното настроение!

Татянка, страхотно! Браво!   bouquet

# 203
  • Sofia
Здравейте мамчета, добре, че сега тати помага, че да седна и аз да почета и попиша при вас. Това варицелата е ужасна работа, тези пъпки са като мехури, големи и пълни с течност и са навсякъде, горкото ми дете, цяла нощ се борим с температура, тъкмо се успокои и се опитва да заспи и почват пък сърбежите. Ужасно е. Мислите ли, че мога поне утре да го изведа мъничко, мен ме е страх хем да не истине, хем пък да не зарази някой, все още не сме и пазарували, защото и при нас любовта към тати е неизмерима,  Simple Smile не му дава и една цигара да пуши, все с него играе, мен въобще не ме търси, а пък ако рече да излезе, настава страшно дълъг рев, та по тоя повод трябва да го дебнем да заспи, та да изпратя тати на пазар.
Дано болните дечица да са се оправили! Весело посрещане на този светъл празник!

# 204
ОЛЕЛЕЕЕЕ, НЯКО СПОМЕН ПИТКА? Shocked Бях я забравила....
След малко отиваме на пазар, май тази вечер масата ще я сложим късно. Откакто сме женени много държа Бъдни вечер да разнуваме вкъщи, даже трбва камината да запалим и Бъдник да сложим че домът ни е нов Mr. Green

# 205
Подаръците са готови, утре баща ми ще го преоблека на Дядо Коледа /винаги на на обяд на Коледа ги разменяме/.
Довечера ще сме си тримата.
Тъй като рядко готвя, вчера и днеска съм се развихрила в кухнята и питка пека, и всичко направих/ще се помни дълго, че скоро друго готвено няма да има Embarassed/
Даже за утре Пуйката напълних.
Решила съм много празнична да е масата тази вечер.

# 206
  • София
ВЕСЕЛА БЪДНИ ВЕЧЕР И КРАСИВА КОЛЕДА! ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИ!    Hug

# 207
Голяма коzа съм  ooooh!  Жени, 4естит имен ден, да си иzкарваШ хубаво на праzника  Hug

Подаръците са под елхата, но детето не желае да спи  ooooh!  Ужас, ако откаzва обедния сън, Ще се видя в 4удо....

Весел праzник  Heart Eyes

# 208
И аз съм се разготвила, само питка ми остана да омеса  Heart Eyes
Подаръците утре ще разменяме
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ  Hug

# 209
Лелее, Априлки как са се разготвили Crazy

Желая ви прекрасна вечер с любимите хора Hug Hug

Танче, какво стана с Милена и подаръците, отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт