Отговори
# 180
И ние няма, да пътуваме - у дома ми се седи! Grinning

Времето е разкошно при нас - хем снежно, хем много слънчево! Направихме страхотна предиобедна разходка. Всичко вече е накупено - остава опаковането - любимата ми част - дори разопаковането не ми е такава тръпка - тогава гледам детските личица!  Blush Сега бандата спи, а аз ще поработя.

Всички болни - бързо да оздравяват! Praynig

Весели и уютни Коледни празници на всички Априлски семейства!!!!  bouquet

# 181
Аз също ще съм тук. На Бъдни вечер нашите ще дойдат, много се радвам Grinning На Нова година....така ми се иска да заминем някъде, в планината, със сняг, камина...но май пак ще сме си в къщи.

Рали,
Ние събираме цялата фамилия вкъщи за бъдни вечер, но всички си знаят да носят храна, аз нямам време.

Joy само така. Ние с майка ми ще си поделим готвенето.

После ще продължа...

# 182
Ние ще ходим към Пловдив за Коледа и Нова година. Тъй като едва ли ще попадна на компютър преди Нова година, искам да ви пожелая весело и приятно прекарване на празниците и много подаръци!

# 183
И ние Ще си останем в наШето село  Wink

Уф, днес се скапах от 4истене....но сега съм доволна, макар 4е имам оЩе едната баня и кухнята да оправям, но и утре е ден  Wink
Милена е добре, пу пу, наваксва с яденето  Laughing Днес двамата с баЩа й ходиха в града и ми купили подарък(ци?), да видим дали са се справили добре със zада4ата  Laughing

Аz имам малко притеснение с новия АБ, боли ме единия пръст а в листовката пиШе, 4е ако се появат болки да се спре  Thinking  Но не съм сигурна дали е от него или Щото съм носила тежко дете, та съм в голяма дилема дали да го пия или дали да го спра. Пих го днес, понеже ми се струва 4е е малко по добре, но ако утре продължава да боли Ще трябва да отида до болницата  ooooh!

Роди, много неприятно  Sad  Вие с мъжът ти имате ли някакви алергии? Дано специалиста ви успокои и ви каже как да се справяте  Praynig  Целуни сладур4ето от нас  Heart Eyes

Ние оЩе не zнаем какво Ще ядем на праzниците, Ще трябва в понеделник да се паzарува, супера Ще ба4ка до 2.

Наде, мъжът ти прибра ли се? Нали на 21. беШе, или ме лъже паметта?  Thinking

Весели праzници на вси4ки   bouquet

# 184
Татянка имам аз множко алергии каито последните ексцесии бяха зимата 2005-2006. Домашен прах, влага и полени.
А преди това какви ли още не.
Явно добро наследство съм му дала Tired Но поне да се опъп4ваше като мене, а то на друго го избило...  макар 4е август от какаовия крем се беше изринал...

Празниците ще са в къщи нищо не сме планували.

# 185
  • София
Здравейте, априлки  Simple Smile. Аз лятото по едно време писах тук, но след това тъй като второто "обременяване" първите три месеца ми понесе доста трудно, след една дълга пауза ми стана неудобно пак да пиша. Друг е въпросът, че и рядко ми остава време за форумстване, ама няма как. Та след една кърмаческа среща с ra4eто и една много мила покана от нея се позасрамих и влизам набързичко да кажа отново здрасти и да ви пожелая много приятни, незабравими и уютни емоции по наближаващите празници  Simple Smile. Мисля да се организирам и да попрочета малко назад и тогава да пиша повече, тъй като грам не съм в час със събитията и така не се чувствам на място. Подразбирам само, че има страхотни новини около новопопълненията в априлския отбор. Да са живи и здрави братчетата и сестричетата на априлчетата. Като се осведомя повече ще допълвам  Blush. Поздрави от мен и Никол.

# 186
Голям автогол с тия овнета  ooooh! Не е истина просто инатът им докъде се простира  Close Twisted Evil
аз дето никога не съм му викала днес ми избиха балансите тотално  Embarassed И очудих света, че и аз мога да повишавам тон  Twisted Evil
Всичко започна след следобедния му сън, а преди обяд изкарахме страхотно по магазините... като стана при смяната на памперса му се изпика нарочно на хавлията си. След това отидохме да оправяме цветята, аз ги чистя от изсъхналите листа, подреждам, поливам, той УЖ си игаре покрай мен и както съм клекнала до единствния ми кактус и той в гръб ме нападна при което аз си залепих ръката на кактуса. Последва половинчасово вадене на бодлички от пръстите ми  Close При което той пищеше, защото усеща, че ме боли, докато баща му ме боцка с игличката, при прибирането на игличката - всичките игли (около 30 бр) бяха разпиляни на земята  Whistling Прибрах прането и докато взема новото от легена, Алекс беше смотал изсъхналите чаршафи на топка на земята и с пантофите скачаше отгоре им, а с новото пране бършеше земята  Close Twisted Evil Ей тук изпуших вече, защото казах 1 млн. пъти "недей", но само ми се хили и плези насреща  Crossing Arms В момента в който исках да го разкарам от стаята се засили да се тръшка на земята и седна в най-голямата ми саксия с трилистника, а татко му току що беше пуснал прахосмукачка навсякъде  ooooh! В интерес на истината не успя да я обърне, но целият му г*з беше в пръст, ей тук се разкрещях вече, баща му ни чу и дойде и докато му обясня го взе под мишниците и го пренесе през цялата къща, при което Алекс се съдра от рев за мен и риташе във въздуха. Сещате се ако рита силно и целият е в пръст какво става...пътека от пръст навсякъде.......................За капак си изяде половината паста за зъби  Close Twisted Evil Току що заспа, искрено се надявам утре да е приключил с тая серия от пакости  Praynig

Ей Варната са я напарвили невероятно красива. Снощи ходихме, но ни свършиха батериите на апаратчето.  Алекс се надивя и нащуря, голямо бягане падна с едни деца там, забрави за нас, че сме с него. Даже едното момиченце го закачаше, питаше го как се казва, къде ходи на градина и т.н. но Алекс й отговаряше от неговите си приказки и тя реши, че има проблеми, отидох да й кажа, че е малък, няма 2 годинки, а милото дете беше решило, че Али е колкото нея, та Ренка, изглежда доста по-голям за възрастта си, а това, че тежи...кръста ми се скъсва, в момента  е в някакъв лепкав период, иска само да се разнасяме  ooooh! Посред зима отслабнах с 2 кг за няма месец, не се оплаквам де, ама това е от фитнеса с него  Rolling Eyes

Свекчо е от вчера вкъщи, добре е, та за празниците и ние сме тук, имахме планове, но отидоха на вятъра, карай, да сме здрави само  Praynig

Бабълче, наистина е лека лудница това предколедно пазаруване  Close Понеже си пазаруваме месо от Кауфланд, защото там сме доволни от качеството и днес напарвихме грешката да отидем баш по обяд  ooooh! не е истина просто какво е  Tired Утре продължаваме с подаръците, че сме доникъде още  Crazy

Подстригвам го сама пред ТВто с пуснати реклами. Последният път му беше супер забавно и стоя, но той е къдрав и не си личат неравностите по пътя  Mr. Green
Сладко не давам  Naughty Ядем шоколад като заспи, макар че една приятелка ми се скара как така не му давам ,като друга наша обща позната давала много отдавна Киндер шоколад на детето си, което е с половин година по-малко от Али  Close Мразя да ми се месят  Tired

Чери, радвам се, че отново си тук   bouquet Пиши по-често  Hug

Приятно изкарване на парзниците на всички, които ще се включат вече след тях   bouquet

Лека нощ от мен  Hug

# 187
  • София
Леле, Роди, какво чудо ти е на главата! Дано отшумят с времето  и Тедко да ги израсте, че си звучи страшно.
А аз за едно дрисливо дупе се притеснявах...
Емо днес въобще не е акал и се чудя сега да се притеснявам ли и за това. Но пък е жизнен и започна да хапва и на мен ми поолекна. Милото видимо отслабна, източи му се вратлето и му щръкнаха ушите - само за 3 дни. Знам, че ще навакса бързо и не го мисля.
Утре мислим да пътуваме за Варна, ако изкараме спокойна нощ, т.е. ако той е спокоен и ни остави да се наспим. Днес успях да напазаря за празниците. Само свекитата ми са без подарък и то защото са си поръчали комплект прибори (лъжици, вилици и ножове) за новия апратамент, а моя мъж иска да е нещо хубаво и запомнящо се и съм му ударила лимит 50лв, че като нищо ще даде и 200 за тях. Дразня се, защото родителите ми никога не искат подаръци, а неговите дори си ги и избират. Още ме е яд за кафе машината за експресо дето си я поръча миналото лято за рождения ден. Хич не мислят как се оправяме с няколко кредита, под наем и с малко дете... Едва ли ще се променят на стари години, особено сега като се пенсионираха...
На Рождество ще празнуваме при моите родители с братята ми, снахите и племеничките. Нали съм и именичка та и имен ден ще отразим. На другия ден ще погостуване на свекитата- та пак ще ми вдигат и слагат софра. Оттам нанатък не съм правила планове и ще я караме ден за ден.  Нова Година ще посрещнем в дома на единя брат в компанията на другия и семейството му.
Смини, свиквай с идеята, че не винаги децата слушат  Mr. Green . Особено овнетата! Като се карам за нещо на Емо той ме гледа закачливо и очаква да започнем да се гоним. И така невинно прави белите, че понякога му прощавам, понякога се заливам от смях и не мога да отреагирам, а отреме на време яде шамари по ръчичките или по дупето.  Че Асан и то 'ора - както се казва.
Чери, радвам се да те видя тук преди да забягна.
Пожелавам ви весели и незабравими празници! Бъдете здрави, усмихнати и невероятно щастливи в компанията на най-любимите ви хора!

# 188
  • София
Ох, не мога да спя! Ние с нашия тати почти не се разделяме и ми е много тежко когато го няма. А и само си мисля как ще е Реа, когато тръгна на работа.

Днес сме на погача! Довечера ще пиша да разкажа как е минало и дали с някой сме си дублирали подаръците.

Весел ден!

# 189
  • Sofia
Здравейте момичета, много много отдавна не съм писала и чела при вас,  Embarassed но просто нямам никакво време, започнах да уча английски на дърти години,  Simple Smile малкия обеден сън на Ивайло вече го ползвам за учене, вечер също с това се занимавам.
Имаме си бебенца - поне това успях да прочета - да са живи и здрави и много да радват мама и тати!
СмиНсЧо,ние сме така всеки ден, беля след беля, вече почти няма ден, в който памперса му да не се среща с ръката ми, опитвам да се сдържам, но има моменти в които забелязвам, че умишлено прави неща, които знае, че не трябва и се смее на среща ми, имаше си едно приятелче, но май в последно време ни избягват, защото Ивайло е много палав, подвижен, а приятелчето е едно кротко и тихо момченце, надявам се да не е заради това, но какво да направя, не мога да го променя.
Преди няколко дни му се появиха пъпки около слабините, големички и пълни с течност, обадих се на педито, тя ми каза, че било от урината, да обаче от вчера вече избиват навсякъде, водихме го на дежурен и тя каза, че не е напълно сигурно, но май е варицела, а днес вече цялото му лице, вратле, коремче и гръбче са на такива големи пъпки с течност. Дежурната ни изписа фенистил гел, но аз четох, че не трябва да се маже с гел, а да се дават капките, но аз незнам по колко да му давам, педито не си вдига телефона,някой може ли да ми каже, по колко капки се дават и колко пъти? Ако сте се сблъскали вече с варицелата, посъветвайте ме!Досега не е вдигал температура, добре се чувства, само от време на време киха, но нищо повече.
Момичета пожелавам ви весели празници, много щастие и здраве!
Ние за съжаление ще си седим у нас, трябваше да пътуваме, но ни се размина.

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 10:12 от априлска мама

# 190
Роси, на Иво преди 1 седмица му предписаха Фенистил капки за хремата и кашлицата - дозировка беше 12 капки 2 пъти дневно. Все пак се посъветвай с лекар. Ако е варицела аз не бих давала нищо. За облекчаване на сърбежа май се правеха вани - но не помня точно дали само с вода или се слагаше още нещо  newsm78  Между другото варицелоподобни пъпки стават и при прекаляване с яйца или богати на протеини храни.

Чери, да знаеш от колко време те мисля, добре че се обади  Laughing Надявам се всичко да е наред с беби - този път май чакаш мартенско бебе?

Смин, аз се посмях на твоя беладжия  Simple Smile Иво е същото диваненце, казваш му "не", а все едно си му рекъл, айде давай юруш напред! И по същия начин или се хили, като му се караш, или върти очичките нагоре, все едно си вика "ти, Пенке, си пей, аз въобще ни та слушам..." а аз почвам да се смея, което хич не е възпитателно. Но за големи пакости - например като ми обърна едно чекмедже върху палеца, му крещя и го гоня от стаята, тогава слуша, бяга и става много кротък, защото знае, че е сгафил яко. Вече не го ступвам, защото просто няма смисъл - по-скоро ще ме заболи ръката, отколкото той да почне да прави каквото му се каже.

Роди, надявам се да израсте тия алергии. Много лошо, знам каква е мъка, никога не бих искала дете да се чувства, както се чувствам аз...

# 191
  • София
Нямам време да ви чета - Матей е зле и ми е непрекъснато на ръцете. И той пипна вируса, от снощи е с температура, която не пада, напълно е отпуснат и само се гушсаме!

Надявам се, че всички останали са добре!

Весело изкарване на празника утре, ако не вляза!

# 192
  • София
Здравейте!
И ние сме си вкъщи за празниците.
Съжалявам за болните... ooooh! Hug Давид също е с хрема, а 2 нощи вече кашля много гадно около час. Rolling Eyes Да взема да го заведа на един детски пулмолог ли? Thinking
Иначе днес бях на фризьор, а вчера обикалях цяяяял ден по улиците, по магазините-ама то една атмосфера, всеки пазарува, всеки с приповдигнато настроение.. Party.много готино!
Утре ще отидем на пазаруваме за Коледа, но няма да е кой знае какво, защото повечето работи ги имаме. Голямото пазаруване ще е на 31-ви - аз на този ден просто се оливам  Whistling Както каза някой по-напред в темата "ще кажеш,че не съм виждала ядене"Пазарувам като за световно, като обичам да си купувам по-луксозни неща. dance

# 193
Привет и от мен,

Ра4е, радвам се 4е Емо е по добре. И при Милена беШе така, след като се оправи стомаха, един ден не беШе акала въобЩе, не се притеснявай  Peace
Вени, Мати май има съЩия вирус дето го беШе пипнала и Милена, много неприятно  Sad  Дано се оправи бърzи4ко  Praynig

Милена днес не спа на обяд и е съответно много крива, добре 4е баЩа й се zанимава с нея. Ина4е е в период анти мама, не идва при мен, гуШка само татко си, ако й кажа неЩо по4ва да пиЩи оЩе преди да е иzляzала първата дума от устата ми... 4удно просто  Laughing Ина4е новия й номер е, като й се караме си крие о4ите  Laughing  А бе дупе да ни е яко с тия овнета  Crazy

Сминс, ако искаШ Ще ти препоръ4вам място zа месо на 4аталджа, много е ка4ествено месото  Peace  ...и едно блиzо до ШиШковата zнам  Wink 

# 194
  • София
Раче, Вени, стискам палци бързо да ви се оправят юнаците!  Hug

Роси, радвам се, че се появи най-несетне!  Hug

! ! ! Имам подозрения, че Танчето си е във Варна  Mr. Green щом знае къде има хубаво месооо Mr. Green

Ние засега караме хубави предколедни дни - гостуваме на бабите! Едната ми баба живее до Илиенци и съответно днес му направихме една почитна обиколка. Заради студеното време нямаше хора, нямаше вятър та времето беше доста поносимо студено та и понапазарувахме.

Уф, утре Бъдни вечер... готвене, готвене, после винаги се скарваме, но заради традицията се сдобряваме и с леко нетърпение изчаквам момента, в който ще се прибереме вкъщи. Така минава Коледа при нас  Confused Обичам празниците, но още повече обичам като минат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт