Отговори
# 165
  • София
Аз ви чета, но съм без настроение...

Ренка, на Стаско знаеш ли как му тича шнолка на заформящите се къдрици  Mr. Green, а на Валката?

Станимир спи обикновенно от 20 ч до 8-8,30ч, буди се през ноща за биба или защото го завивам.
Подстригван е 1 път сега му се кефя на ежедневно различната прическа.

# 166
  • София
Отложихме пътуването до Варна, че и ме ме хвана някакъе вирус и съм като парцал. Овладяхме повръщнето и високата Т на Емо, но затова пък дрище като за световно. Не яде нищо освен кърма - вече ме болят зверски зърната, че е като скачен с мен. Днес аз вдигнах Т и ме втресе, а човечето иска да го нося и да го гушкам постоянно. А ми се вие свят... Косе остана с нас до обяд, но се наложи да излезе по работа и съвсем я закъсах - вече броя минутите до завръщането му. Малия кисел и ако  не пищи е отпуснат като парцал и суче. Гадна работа, а така добре си бяхме планирали празниците. Дано само дрисжьо да се стабилизира, че все пак да можем да отидем до Варна.

За постригването мога да кажа, че се чувствам като садист. Стискам младежа с две ръце, докато фризьорката спее да вземе оттук оттам и реяултата е страшен. След тоа в банята се налага да дооправям доколкото мога.

И друго щях да пиша, но се размириса Sick и Емо писна.

Весели празници на всички - дано и ние да успее да се включим в празнуването.

# 167
  • София
Оф, тия болести! Раче, дано се оправите бързо!

Лора вече е без температура, но кашля!

Мати спи на обяд от 1.20-30 мин до 3 часа - зависи къде спи! Вечер ляга между 8 и 9 пак зависи колко е спал на обяд, сутрин става в 7-7.15!

Янче
, имах една хипотеза за това, което описваш, но Юлчето ме разубеди като каза, че и Ива парви така!

# 168
  • Варна
Ей, прочетох ви Party
Честита щерка на Филипа, да е жива и здрава  bouquet

Да ви се оплача от събота вечерта до снощи нямахме ток Shocked Изнасяхме се къде ли не и по всяко време. Дойдем си, стууууудддд! Има ток стоплим малко и айде пак няма. Хуквай да спиш при майка си....Ужас!!! Вчера се прибрахме, уж решен проблем, дрън..пак дискотека у нас. Има-няма! Днес пак е спирал, но явно са овладели положението. Цялата история излезна от това, чен нямаме още акт 16 и отпуснатата временна мощност не може да захрани блока. Ох, направо още съм бясна Twisted Evil
Ники вече по-добре. Той милия оправи гърлото, а напълни дробовете със сополи. Как хъркашеее...сега вече е по-добре. През цялото време не е спрял да щурее.
Днес минахме през детския хирург, нищо му няма. Пое тук се оттървахме. Иначе педката се държи доста добре, явно взе да й минава.
Аз на 28.12 ще съм за един ден на работа, после пускам отпуска. Много ми е странно какво ще правя, нямало ме е 2 години и кусур. Направо ми е неестествено #Crazy
На Бъдни вечер сме у свеки, а на Коледа сме у мама ми. Няма да е скоро деня , в който ще си карам в къщата със мъжа ми и детето празника. Понякога ми писва!
Юлче, супер сте, многооо сладки! Браво на юнаците ти!
Ники спи от 21 до 8-9, на обяд по един час, когато си хареса.

# 169
  • Boston, MA
Процедурата по съня започва малко след 8 с къпане, окончателно заспива около 9, спи до 7:15, когато го буди часовника. Събота и неделя може да изкара до 8.
Спи следобед час и половина до два, обикновено 2-4.

Да похваля мъжа ми, че по време на поредната ми командировка научи Дани най-после сам да си заспива в леглото. Ляга с мляко (това по-нататък ще го отказваме, че както казах, е голям млечко), четем приказка, гуши Мико (Мечо  Laughing) и го оставяме, леко мрънка, но заспива.

...
Янче
, имах една хипотеза за това, което описваш, но Юлчето ме разубеди като каза, че и Ива парви така![/color]

И аз имах хипотеза, но се сетих, че и Дани така правеше по едно време, както си седи и се стяга целия... аз го отдавах на фрустрация, че не може да изрази какво иска.

Момичета, днес ми е последният работен ден за годината, утре сме семейно на Аквариум, да гледаме риби и пингвини, и в неделя заминаваме за Флорида. Ако не успея да се включа повече, весели празници! Много целувки от нас!

Всички да сте здрави!

# 170
  • 2 етажа над тавана
По нощите и аз да драсна някой ред.

За  спането - следобяд(т.е. по обяд) Маги спи максимум час и половина, като задължително се буди веднъж. Вечер заспива към 8,30-9, спи до към 7,30-8, но нощем се буди най-малкото 4-5 пъти. За последните две нощи няма да коментирам - на всеки половин час ревеше.

Още не съм я постригвала, ама ще трябва малко да й хвана косата, че има такава, която й влиза в очите. То не че е някаква буйна грива, ама все пак Rolling Eyes

Ние от утре още почваме с празнуването - свекър ми има рожден ден, в неделя заминаваме за Велинград да караме там Коледа, ще си дойдем вероятно на 26, че Спас е на работа между празниците, а за Нова година - още идея, оформена на 100%, няма.
Затова и аз ще се включа с пожелание за едно страхотно посрещане на Коледа, дано всеки намери желаните подаръци под елхата и всички да посрещат празника в цветущо здраве!!! Hug

Днес ходихме в Метро - няма такава лудница Tired Народа е полудял, бе хора, що всеки път като дойдат празници и пазаруват все едно никога не са виждали такива неща като салами, пържоли и готови салати, едни чак се сдърпаха кой пръв бил си харесал свинското филе - хем ми стана смешно, хем тъжно, егати издребняването, егати чудото.Само дето за гушите не се хванаха. ooooh!

Време е да пожелая лека нощ и да помирисвам възглавничката вече.
Целувки на всички. Heart Eyes

# 171
  • София
Ренка, на Стаско знаеш ли как му тича шнолка на заформящите се къдрици  Mr. Green, а на Валката?
Е как на нашите гарджета няма да им тича нещо!?  Wink Имам една със шнолка, ама е още от преди година, ще трябва да се подновим.  Mr. Green

Пепи вчера се прибра от командировка и пак донесе на малкия Ферари, ама тоя път е голямо и желязно и му се отварят вратите, предния и задния капак. Вальо никога не си е играл толкова с някоя играчка, вече 2 дена не я оставя.

Утре заминаваме за Сапарева баня, на фирмено парти на мъжа сме, на връщане ще поостанем малко при свекитата в Перник, и после отиваме за Бъдни вечер и Коледа в Ботевград при нашите. Много обичам така - хем разнообразяваме обстановката, хем папкаме вкусни неща, без да вися цял ден на печката.  Grinning

Хайде, приятно изкарване на празниците!

# 172
  • София
Добро утро!  Hug

Crossing Arms Ей, всички хващате на някъде  Crossing Arms Никой ли няма да си остане в София Crossing Arms

# 173
Данче, тук сме!
Саш е на работа 2та уийкенда, после е почивка до 7.01, ама аз няма да бъда и да види какво правя по цял ден с децата Party

След малко се оправяме и отиваме на коледно представление с Дядо Коледа, после оставям Тони на баба му и заминаваме към Джъмбото да поровим, а после за елаюха отиваме!

# 174
Добро утро, момичета  Hug
Беше ми развален компютъра до сега и затова не съм влизала. Много ми беше търсене без нет и вас  Grinning
Отивам да чета и после ще се включвам по темите.
Лек ден на всички.

# 175
  • София
Наде, много се радвам, че си РС вече  Heart Eyes Много ми липсваше! Ще пишеш ли и ти изречение от сорта "... едва ли ще имам време затова весели празници..."

# 176
  • София
Ние сме сами с Реа уикенда, имам толкова задачи, а нещо ми е лошо и на мен.

Реа спи от 24ч до 10-10:30ч. На обяд заспива по различно време, и спи не повече от 1:30.

Аз дъвки спрях да дъчва, защото Реа направо в устата ми бърка, за да си вземе. Иначе тя иска да опита всичко, което се консумира около нея, но сладките неща ги плюе.

Ние събираме цялата фамилия вкъщи за бъдни вечер, но всички си знаят да носят храна, аз нямам време.

Аги, ще ми трябва повече информация, много ми се иска понякога да се гледате, благодаря ти, че предложи!

# 177
Наде,вече се бях притеснила за тебе и много ми липсваше,чудех се къде си.Радвам се че си си оправила компютъра. Hug
Вчера мина тържеството на децата с дядо Коледа.Не реваха като някои други,но определено ги беше страх,дори и сега Аси казва /Аси тах дедо Коледа/Ама какво няма да го е страх-та той беше ужасен,кмета извикал един дядо коледа от театъра в Благоевград и той отказал в последния момент така че един мъж се беше облякъл тук но беше с маска като дядо коледа а тя всъщност е като кукерска маска-нали тук по традиция в този край на България на 1 след нова година обикалят група като кукери преоблечени да гонят злите духове,та за мен беше ужасяващ а камо ли за децата,но все пак ги снимахме. Crossing Arms
Довечера сме на банкет с мъжа ми,та ще ходя на фризьор-дано ми направи хубава прическа. Sick
Близнаците много се радват на надуваемият замък голяма игра пада. Peace

# 178
Честита дъщеричка на Филипа!!!

Здравейте!

Тържеството в яслата мина в 4етвъртък.Полу4и си динозавъра-даже ве4е не работи Mr. Green
Теди нямаше търпение да влезе при децата.
Говорих с директорката за диетата му-ще нося храната, макар да не дават да се внася.

А за теста му излезе алергия към вси4ко от списъка. От 20 показателя сме с 2-ки на 16 и 1-ца към шест неща.Нули няма.
Утре сме на гастро-ентеролог който е и диетолог в слу4ая- да види стойностите и да каже то4но какво може и какво не да яде.
Много е стресиращо в първия момент- и не само в първия де Tired
Имаме си инхалатор и си дишаме уж като игра с него-гледа как се мърдат клапи4ките.
Ве4ерта след тържеството пак кашля и се буди плака-не съм мръднала от 3 до 5 часа при него бях не ме пуска да изляза Crossing Arms

Спи от 12 до 15ч пак последните 2-3 дни, а преди това до към 13.30ч. Вечер от 20.30-21ч до 6.30-7ч.

Наде честито ти РС-знам какво е без него Joy

Здраве за болничките пожелавам Hug

# 179
Данче и аз съм тука за празниците  Peace
Ние спим много май като ви чета, заспива в 22 вечер до 9-9,30 сутрин, следобед спи по 2 часа Mr. Green
Тина и ние бяхме в Пигито за дядо Колю /така му вика Алекс  Joy/, беше голяма лудница, но успяхме да се снимаме
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НА ФИЛИПА   bouquet
И аз дъвки спрях да дъвча, защото само ъъъка и иска и той, иначе и ние много говорим, всичко повтаря

Общи условия

Активация на акаунт