Отговори
# 60
юл4е, браво, слу4и на деца  Grinning  Направо си кандидат zа трето  Whistling

Сетих се за един виц по тоя случай  - "Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път!"
Челюстни синуси  - това синузит ли е? Какво е?

# 61
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201502 - качих снимки! Ренка,

# 62
  • София
ХО-ХО-ХО... Аз съм ДЯДО КОЛЕДА.
Мили Майки, Снежанка ми предаде всички ваши писма до мен. Много ви благодаря за добрите думи. Радвам се, че Дядо ви Коледа е оправдал вашите и на малките палавници очаквания. Е, за някои от тях беше като филм на ужасите, но Дядо Коледа, ще се старае повече:)).
Желая на всички Коледно настроение през цялата Нова 2008 Година! ХО-ХО-ХО!

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 21:09 от Вени*

# 63
Вени, супер мъж, бе!

Юлче, най-накрая  Hug.      Гледам при вас нещата доста по-добре от при нас, браво.

Честито на именниците  bouquet

Супер парти гледам се заформило, много хубаво ми стана само да ви гледам, представям си ако и ние бяхме там.

Роди, стискам палци всичко да се оправи бързо при малчо Praynig
Танче, и при вас Heart Eyes

# 64
Ани готови ли са другите снимки  Hug

# 65
Здравеите,имам голям проблем и се допитвам до вас наи ве4е до ДАНЧЕТО защото маи имаха сащия с Стаско.
Мади от 3 дни е с повращане и разтроиство и то голямо ,не яде вобще само на глукоза е и мисля че не се повлиява от лекарствата.Моля споделете каквото знаете че вече не знам какво да правя.

# 66
  • София
Бяха лежали в болница, ако не се лъжа в инфекциозното.
Педиатъра какво ти каза? Нашата беше казала да му давам Ентерол и Биотикс, ама на Вальо разстройството и повръщането бяха заради едно лекарство и като го спряхме се оправи.
Заведи я утре на лекар, а до тогава давай много течности да не вземе да се обезводни. Дано бързо да оздравява сладурката!  Hug Peace

# 67
Добро утро, дами! Grinning

Виждам и Дядо Коледа има включване при нас! Страхотно повишава настроението! Party

Юлче, вицът не е ли от "Куче в чекмедже". Култова реплика, ама с покупка-куче! Wink

Татянка, наистина по-малкото зло е! Hug

Спорен ден ви желая!
Hug

# 68
Привет и от мен!   bouquet
Със закъснние - честит имен ден на всички от вчера   bouquet
Момичета, благородно завиждам, че не съм била в София, радвам се за вас  Hug А Дядо Коледа може почасово да почне да забавлява деца, невероятен е  Party
Юлче, евала   bouquet Можете да помислите и за сестричка  Hug

При свекчо нещата са ...и аз не знам как са, те лакарите не знаят, че аз да знам  Rolling Eyes Въпросът е, че не мога да преодолея стреса все още... ooooh!

Лек и усмихнат ден от мен!  Heart Eyes

# 69
  • 2 етажа над тавана
Добро утро и от мен.

Включване на бързо от нас, че отивам да готвя.

Честито на вчерашните ни именици! Да са живи и здрави! (Аз така и не разбрах какъв точно празник е било, някой ще ме светне ли?)

Татянка, дано и Миленка и ти вече сте по-добре, да се размине нуждата от операция при теб, да почнете новата година в отлично здраве!

Юлче, липсваше! Hug Големи сладурковци си имаш! Все така послушни да са и занапред!

Елимче, тичай на лекар с малката, да не се стигне до обезводняване, че Данчето затова бяха в болница. Знам, че накрая Стаско май с антибиотик го оправиха, дано само не бъркам нещо.

Аз още съм под въздействие на емоциите от купона в Барбарони. Още веднъж искам да изкажа благодарност към Коледко, който Маги упорито нарича Мраз  Mr. Green - страхотен беше, така се вживя човека в ролята си, направо нямам думи. Вени, евалата му на мъжа ти!

Още нещо се бях сетила, но ми отлетя мисълта.

Засега толкова.
После пак, ако ми дадат тази възможност.

# 70
 Hug Добро утро Hug

Смини, дано се оправи свекър ти Praynig

юлче, герой   bouquet

мисче, а Лекса продължава ли да ревнува?

Татянка, оправяй се бързо. Милена как е?

енви, ти беше питала за реакциите на децата при появата на ДК. Яна онемя, отвори едни ейй такива очи  Shocked,  А той като я извика да си вземе подаръка, тя така се разпищя Laughing, голям смях, но се успокои бързо. После не спря да повтаря чао-чао и да сочи към тоалетната, Laughing понеже Дядо Коледа от там си отиде.

Янче, съжалявам, че не успяхте да дойдете. Липсвахте със Симонка.

# 71
Нуни,
благодаря!   bouquet Болшинството сте присъствали, но ние, дето не сме, ни е любопитно - поне на мен, де. Blush

Пък и се опитвам, да си представя Велина утре в ДЯ. Днес Дядото е при Пепи в ДГ.

# 72
И аз да изкажа благодарности на Дядо Коледа. Кало само повтаря как Дядо Коледа давал подаръци на дечицата Mr. Green Ама той така се разрева и не припари до него, то и на снимките се вижда .... сега в къщи го подготвям, че утре в яслата имат тържество и ми се иска да не се плаши, но да видим Praynig

# 73
Енви, аз знам тая версия на вица Simple Smile Филма го помня мнооого слабо.

Елима, Иво беше с много яка диария и обезводняване - само зелена диария без миризма, със слуз и кървави нишки, което означавало, че причинителят е бактерия, без повръщане и температура. Отказах да ни приемат в Инфекциозна, макар че си бяхме за там. За щастие Иво е корав пич и оцеля въпреки мен и най-вече въпреки личната си лекарка. Излекува се от диарията за една нощ буквално след цяла седмица дрискане през половин час (това не е преувеличение, дупето му беше станало на кървави рани) със сиропче Тримезол, изписано от лекарката, която ни прие в Инфекциозна. Той обаче имаше як апетит. Наливахме го с вода непрекъснато, което е голяма мъка, защото той не обича да пие чиста вода, а пък не може да е подсладена, защото тя разхлабва. Може би сме стигали до 400 мл дневно течности, което е малко, но въпреки това оправихме обезводняването за около седмица (това след като спря да дриска). После и едни познати ни казаха, че диарията се влияе най-добре от това лекарство (Тримезол, Бисептол, Суметролим - едно и също е, само имената са различни според производителя). Диетата беше Хумана HN, солети и бисквити за 2 дни, после постепенно въведохме останалите храни.
Ако диарията е с кръв и слуз, трябва да се пусне анален секрет за изследване, за да се изпише лекарство. Хидрасек, Смекта и тем подобни не помагат въобще в тоя случай.

# 74
  • София
Eлима, дано бързо се оправите. Praynig

Соня казва и двете - Коледа и Мраз. Mr. Green А тази йоника дето й я подари Дядо Коледа смятам да я скрия. Не се издържа, но пък и тя не й се кефи особено.

Общи условия

Активация на акаунт