Отговори
# 45
  • София
  uraЧестит имен ден на всички малки и големи именици!   ura
Юлчеwelcome и честит ти малък именик - да ти расте здрав и послушен.

Специално за Таничка Новата игра с балон и
Танцуващия Емо.

Третото клипче ми дава, че е ъплоудвано, но недостъпно newsm78. Ще видя като се върна дали ще е достъпно и ако се наложи ще го сложа наново.
Бай засега, че ни чакат за ваксината в тубдиспансера.

# 46
  • Русе
юлче, браво на вас! Късметлийка си ти с тез кротки деца. (пу-пу, все такива да бъдат!) Wink

Раче, отрицателно ли излезе Манту-то? Rolling Eyes

# 47
Юлче, много липсваше!  Hug Браво на бати Иво - много пораснал и напълнял изглежда на снимката. Поздрави и на тримата ти мъже от нас!

Татянка, а какво казват вашите лекари за връзката зъби-здр.състояние!? Thinking

Вчера семейно правихме снежен човек - Пепи се забавляваше истински, а Велина ...  hahaha като с пясъка на морето - изключително погнусена и възмутена беше - препарира се на най-изчистеното място и отказа, да мръдне.
Crazy

# 48

Честит имен ден на голямото Дани (на Бубка), малкото Дани (на юлче), и на кака Деяbouquet

Hug Хи-хих-хи,сладурка!Много ме развесели!Благодаря имах нужда!

Пожелавам ви страхотно тържество довечера и сладката Диди,да не плачка,а да те изненада!

Бързо оздравяване на болничките!

Сега ще разгледам снимките и аз!

честит имен ден на всички адаши-на най малкият сладур Даниел на юлчето!На по големият сладур на Бубка!

# 49
Момичета честито на именниците ви да са живи и здрави и ръстът големи и щастливи!
Честито и на по-големите именници и аз съм в това число така че заповядайте и за мое здраве:

Хайде и по едно следобедно кафенце:

Много хубави снимки,личи че сте си изкарали страхотно,целувки на всички! Hug
В петък и аз ще водя моите разбойници при дядо коледа на тържество,дано не плачат. Peace Blush

# 50
jinjer_78,значи сме адашки  Mr. Green,честито и на теб!   bouquet

# 51
  • София
Иленка, отрицателно беше и го боднаха. Емо се представи юнашки - удари здрав юнашки рев.  Mr. Green
Тръгна ми и третия клип в youtube.com - Емо на пързалката в Барбароните.

# 52
  • София
Мерси, момичета за поздравите към Д.К.! Той довечера ще прочете непременно и сам благодарностите! За Лора - казахме и, че баща и ще се преоблече, защото е много рано Д.К. да идва и затова баща и ще го замести за пред малките!

Честит празник на именниците - какъв ден е днес?

Благодарности на фотографите и специално на ексчето - страхотни снимки!

# 53
Вени ако може да качите и от камерата филмче ще е супер, а и някой друг ако е снимал с камера  Peace

# 54
  • София
Незнам дали може от камерата - поне до сега не съм успявала от нея да сваля клип и да кача някъде!

Добре, де - в албума, създаден от Рали как влизате?

# 55
аз директно там влизам, не ми иска парола
Ако не пробвай от първа страница Вени  Peace

# 56
  • София
                   Добре завърнала се Юле! Ти си за мен майката супермен!    

Честит Имен Ден на Дани Бубков, Дани Юлчев и на малките и големите дами - Дея джуниър, Дея и Джинджър!

Вени, поздравления за избора ти на съпруг! Малко мъже ще имат добротата да уйдисат на толкова жени и да забавлява толкова деца! Аз се бях приготвила за някаква пародия на Дядо Коледа и мислех, че ще има да умирам от смях, а то - страхотен, класически Коледко! Браво! Поздрави!   bouquet

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 17:23 от Данче-Калпазанче

# 57
  • Boston, MA
Благодаря на всички за пожеланията! Честито на бебе Дани, Дани на Шанс, Дея, Джинджър и всички останали скрити за никове празнуващи!

Почерпка с вкусна джинджърбред къща:
http://www.meredithsuewillis.com/images/gbreadhouse05one.jpg

Гледах снимки - страхотни малки сладурчета! Браво за прекрасното Коледно парти!

# 58
юл4е, браво, слу4и на деца  Grinning  Направо си кандидат zа трето  Whistling

Енви, теzи подоzрения не съм споделила оЩе, но обЩо вzето каzват "може от това да е, може и друго да е"  Laughing

Аz бях на УНГ и ми направиха ехо, окаzа се 4е 4елюстните ми синуси са в от4аяно състояние  Shocked  и сега съм на АБ до Коледа и то то4но тоzи който понасям zле  Close  Във въzторг съм, но това е по малкото zло...голямото zло е операция  ooooh!  Stop

# 59
  • София
Татянка, ужас! Само ще те гушна  Hug

Рени, мъжа ми е снимал тортата със светкавична скорост преди да я нарежат. А иначе имах предвид Соня, извинете ме!  Embarassed

Много вкусни почерпки, мерси! И да добавя, честит празник и на Дея и Джиджър!

Общи условия

Активация на акаунт