Отговори
# 30
  • София
Ексче, нямам търпение за другата част от снимките! Прекрасни са! Аз се чудех коя снимка на Реа да извадя за бабите. Сега ще използвам една от тези които ти си и направила!   bouquet

# 31
  • 2 етажа над тавана
Благодарности и към всички фотографиращи!    bouquet

Раче, Емко е страшен - откъде му идват наум такива неща - да се друска по стълбичката на пързалката и да си мотае така балона из краката, страшен е Mr. Green

# 32
Малее страхотни снимки, благородно ви zавиждам  Heart Eyes  Стаси как пла4е от Дядо Коледа, мили4кия  Laughing 

Ра4е, дата.бг не се отваря от 4ужбинско  Sad

# 33
 Hug супер беше.

Благодарности на всички майки и на Милен, който просто беше страхотен  Laughing

юлче, как сте, разказвай как са двете патета Hug

# 34
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!
В ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА НОСЯТ ИМЕНАТА СИ!
СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ И ЦЕЛУВКИ ЗА ДАНИ НА БУБКА И ДАНИ НА ЮЛЧЕТО!

Роди, горе главата, мила - адски е притеснително, но трябва, да си му опора на сладуркото! Hug

Татянка, дано всичко лошо е зад гърба ви! Praynig

Смини, чудесно е, че се е оправил свекърът ти! Peace
По този повод - не го мислете много-много, на кой му идва ред, т.к. там ред няма никакъв! Confused

Ще гледам снимки сега! Разкажете, как възприеха Дядо Коледа децата!? Много ми е любопитно! Grinning

Благодаря относно нашия проблем с педагога-бияч! Утре историята ще има развитие и най-веоятно ще го отписваме от това занимание.
Close

П.П.  Joy
Ха, от снимките става ясно, как са възприели Дядото! Сладурковци!  Heart Eyes Мноооого са пораснали всички деца! Юли, каква коса има!  Heart Eyes Кой беше Дядото - татко Милен ли!? Браво - страхотно сте си изкарали!
Peace

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 09:19 от envia

# 35
Привет!
Беше невероятно, но за съжаление мина като един миг.
Специални благодарности на фотографите и на най-страхотния дядо Коледа Heart Eyes Hug.Беше невероятен, дори и пожелания към децата отправяше FlutterВени, надявам се ще му благодариш от наше име Peace./Случила си на мъж, нашия татко никога няма да се навие Crazy/.
Честит празник на всички именници  bouquet
Татянка, Роди, стискам палци нещата да се оправят бързичко и да имате най-здравите и палави дечица по празниците Hug

# 36
  • Русе
Привет!

Честит имен ден на голямото Дани (на Бубка), малкото Дани (на юлче), и на кака Деяbouquet

юлчеееееееееее... Hug, оставяй багажа, ела да кажеш как сте с малките бандюги! Влязохте ли в релси вече?

Разгедах снимките - поздравления момичета! Личи си, че сте изкарали страхотно. Grinning А, дядо Коледа е супер просто - Вени, наистина си случила на мъж! Wink.
Сонята май най-голяма смелчага се е извъдила, като гледам... Laughing

Днес е тържеството на Диди в ДЯ. - 1000% сигурност, че ще реве (от дядо Коледа)  Confused. Още преди няколко дни ми казаха, че плакала от акордеона на репетициите. Дано поне си хареса подаръка...

Миленката откъде ги лови тез вируси, бе Татянка?!? ooooh!

# 37
Страхотен купон сте си спретнали. А дечицата колко са пораснали. Ама вземете да ги надпишете снимките, че така гадая кой кой е Simple Smile
Честит имен ден на всички празнуващи днес. Да са живи и здрави.
В яслата Дядо Коледа ще ходи в четвъртък. Нямам представа как ще реагира Пламен, само дано не реве. Като види някоя реклама по телевизията с Дядо Коледа и започва да вика - Тояя, и много му се радва, ама на живо как ще е не знам.
Хайде отивам да догледам снимките и да се порадвам на сладурите.

# 38
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИТАТА НИ! МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!

Емо е жесток! Аз само го преследвах, за да го понамачкам, ама не успях много! Клипчетата му са страхотни!

За по-добър Дядо Коледа не можех и да си помисля! Благодарности!

Симона се оказа много безтрашна наистина!

Юлче, сложи снимки в по-близък план на бебо да го видим! Такова е мъниче! Много са ти хубави мъжете!

Татянка, бързо да се оправя малката, че празниците идват!

# 39
  • София
Здравейте!
Честито на именниците, ама какъв ден е днес?  newsm78

Вчера беше супер! И снимките са страхотни. Hug
Соня е много впечатлена от Дядо Коледа. Въобще не я беше страх и цяла вечер говореше за него и се тупаше по краката и показваше, че е седяла на краката на Дядо Коледа. Mr. Green
Наистина е смелчага  Wink

Рали, ти ли успя да снимаш тортата? под някакъв странен ъгъл... Mr. Green
Сигурно имаш предвид Соня. Аз и вчера питах, но някой знае ли защо не дойдоха Яна и Симонката?

# 40
Голяма лудница беше  Party, дядо Коледа наистина си беше супер
и аз чакам от снимките на ексчето, да видя нашия Алекс с дядо Коледа
Надето също снима тортата, като и управят компа ще качи и тя  Peace

# 41
4естит имен ден на батко Дани и бебе Дани  Hug

юл4е, като ти остане време, кажи как я карате  Hug  Като гледам Иво е един горд батко, пу пу  Heart Eyes

Енви, аz много силно се съмнявам в zъбите, да ти кажа. Това би обяснило и ревовете, които продължават дълго. Таzи сутрин пак имахме 20 минути рев и сополи  Sad  Ина4е е беz Т, добре е, да видим стомаха как Ще е днес. Таzи сутрин иzяде една препе4ена филия хляб с апетит.

Соня е много сладка с Дядо Коледа  Heart Eyes  А Лора раzбра ли? Тя нали оЩе вярваШе в ДК, или греШа  newsm78

# 42
Добро утро на всички.

Честит имен ден на бебе Дани, на батко Дани и на Дея.

Роди, Татянка  Hug на децата, бързо оправяне и никакви тревоги.

Купона и бил страхотен, много исках да сме с вас. Но вчера като се прибрах от Боровец, Черепаха каза че Симона е болна, и че цяла сутрин е бърсал нос. Беше си направил страхотен план как ще му сготва мусака, ще изчистя къщата и той ще гледа мачове. Естествено постакрахме се и това и течащия нос бяха причина да не присъстваме Close

Милен е бил страхотен дядо Коледа. Вени, а Лора май вече знае истината, щом е играла асистентка. Доста се посмях на плачещите Стаско и Кало, извинете ме. Сонята герой Laughing

Енви, да споделиш развръзката после.

Данче, "наистина любов" ми е любимия коледен филм Peace

На всички ясленчета пожелавам весели тържества Simple Smile

# 43
  • 2 етажа над тавана
Ето снимки и от мен
http://picasaweb.google.bg/eliza3107/162007

# 44
Не знаех че Дани има имен ден днес. Едва се родил и ето че вече празнува, късметлия  Laughing

Аз родих много бързо, за разлика от предния път - без никакъв проблем. Само малко попрекалих с обявените килограми (някои искат да слабеят, аз явно - не  Mr. Green) и упойката ме отпусна доста бавно, бях с пълна. Дани ми го донесоха някъде следобеда, беше много пухкав и със залепнали очи. Не прилича въобще на Иво, всъщност не можем да решим още на кой прилича (нямаме мъже съседи, така че не спекулирайте по тази тема  Mr. Green). Косата му е тъмна, очите са светли, кожата му е мургава, а когато се напъва, става доматеночервен. Иначе е много кротък и спокоен, предимно спи, абе големите бебета са си друго нещо. Иво ядеше непрекъснато и през деня все беше буден и мрънкащ, когато не ми беше на ръцете и не ядеше, Дани яде минимум през час и половина и то за пет минути, рядко стига до десетина. Нощем спим, досега само една нощ не съм спала за около 2 часа, защото имаше газове и се напъваше доста звучно и със спорадични писъци. Спим всички в една стая, на Иво вече въобще не му прави впечатление и даже не помръдва нощно време, когато Дани ревне. Иска ми се Дани да си спи в собственото легло, но засега нямам успех - може би като престане да взима толкова навътре акането и пръцкането, защото иначе спи много дълбоко и спокойно в промеждутъците.
Баткото не проявява ревност, гали малкия по главата, защото знае, че така му минава коремчето и клати столчето, като така причинява доста силна морска болест на бебето. Опитваме се да обясним, но той е прекалено усърден  Laughing  В общи линии не знам дали приема Дани за човешко същество, май по-скоро го има за голяма кукла и не му обръща внимание (освен коато го бучка с пръст в очите и ушите, за да ми ги покаже). Не се сърди, когато го гушкам. Не му е интересно да гледа как го къпем и преобуваме. Постарахме се да не променяме нищо в режима му и може би затова е толкова спокоен и толерантен.
Абе имам си две много кротки деца засега.

Много хубави снимки от коледния купон, ще ми са да можехме да дойдем. Между другото Младен ни зарази и сега само аз съм здрава (оправих се за един ден, с две деца не можех да си позволя повече), Иво днес го водихме на лекар и е оборудван със сироп за кашлица и капки за нос (всъщност за капки за очи, които му капем в носа, много странно  newsm78 ), а Дани ще го видим утре - той пък хърка много странно, когато почне да се напъва.

Общи условия

Активация на акаунт