Отговори
# 90
За нафиркването - и аз съм с вас, пишете ме в списъка. Но после трябва да има клуб с танци и среднощно плюскане! Whistling Така де, свиркайте като се установи дата.

Ренка, споко бе, нЕма да го пипоря Милен, само ще си пека коледни скадки и като ухае на канела ще се облегна на новия си зебров плот, по нощница и боса, ще потупвам с точилката на дланта си и ще се усмихвам като Мона ти Лиза и ще си мисля за Дядо Коледа - младолик, добре обръснат с брада-парлама, висок и снажен....  newsm65

Вени, за теб newsm24, ти си пич, разбираш ми майтапите! Peace

# 91
  • София
Хора, Дани е почти пет кила и половина. След секцио нали не трябваше да вдига повече от пет? Ще трябва да си наема щатен носач.
Юле, и аз като родих 5 килограмов Емо се надявах на щатен носач, но бързо ме отсвириха и ме оставиха сама да се оправям. Дано поне тебе те огрее  smile3521

Ренка
, ако изчакате с Данчето до 7 януари може да се надя към newsm24 компанията  Mr. Green Вдругиден забягвам към Варна за празниците да тренирам с пиене, та после да не се излагам с вас Simple Smile

# 92
  • София
Ооо, Чайче, нещо много палаво го раздаваш предпразнично!  Heart Eyes

Юлче, спирай му манджата! Много кила е станал вече!  Mr. Green Да ти е жив и здрав да папка и да расте мушморока!  Peace

Embarassed Embarassed Embarassed Рени, да не откажеме да идва въобще някой с нас   Thinking
Сакън, никакви отказваници не допускаме!  Wink

# 93
Добро утро, момичета Grinning

Нунич, честит ти племенник - здрав и игрив  bouquet

Ренка, Данче, сложете ме в списъка. Потренирах тия дни, оказа се че още нося на пиене и все още след няколко водки ме избива на сватовничество (специално за Данчето).

Забелязали ли сте, че единия пада Drunk

Юле, ами връчвай го на Иво Mr. Green

# 94
 hahaha... и паднал - продължава, да се налива! Joy

Добро утро! Grinning

Какви сте игриви-закачливи!  Party Браво!

Аги, аватарът ти много...Коледен!
Mr. Green

# 95
И аз и аз в списъска, къде без мен Mr. Green Аз мога да разказвам после, че нали съм един трезвеник Embarassed

# 96
  • София
ох, и аз откакто забременях станах голям трезвеник. И оттогава въобще не пия-само малко винце и любимия Бейлис Mr. Green Нещо не ми е вкусен никакъв алкохол.
Но наистина хайде да се видим без децата, защото само търчим след тях в тия клубове.

Отивам да пия кафеееее

# 97
Добро утро и от мен.
А кога ще правим национална среща пак? Я да започнем да мислим от сега, че тамън за май месец да сме готови Simple Smile
Деси, и аз съм от трезвениците, даже и не близваме вкъщи, нито аз, нито мъжа ми. Че и гостите ни такива, и като купим едно шише ракия, стои в хладилника с години Simple Smile
Как са беладжиите ви, кротнаха ли се малко? Пламен не се спира за секунда. Оня ден отворил хладилника, наизвадил всичко от вътре, и започна да хвърля кофичките с кисело мляко из стаите, и накрая естествено едната кофичка се пръсна и цялата стая беше в мляко. А преди това набарал отворената кутия с прясно мляко и се опитва да пие от нея. Целия беше в прясно мляко  ooooh! Ужас направо.

# 98
Ех успокоих се, че не съм само аз трезвеник, че досега където и да идем само ме бъзикат, пък аз какво съм виновна, че така и не се научих да пия Mr. Green
А и ние имаме една бутилка Бейлис от Имения ден на Кало и мъжът ми ме бъзика, че докато Кало се ожени ще си имам пиене hahaha

# 99
  • Русе
Привет!
Много весело било снощи тука! Mr. Green

Диди е болна - "любимите" сополи с кашлица и малко Т, достатъчно, за да не е на ДЯ. Sad Добре, че поне устиска до тържеството - противно на очакванията ми, не е плакала от дядо Коледа  Simple Smile. Посрещна ме гушнала бебето, та чак не ми даваше да я облека, за да не го изпусне от ръце. И аз не мога да му се нарадвам още  Blush - като истинско е.

Засега караме на билкови илачи, да видим докъде ще се докараме... Тръгнали са и долните кучешки (единият вече е пробил, другият прозира), и от това е още по-крива. Tired За тази година приключихме с яслата, че почват сборни групи другата седмица. Ще се гледаме вкъщи до 06.01.

# 100
Аги, аз такова за коледните сладки с канела... Метни рецептата  Mr. Green (аз нали нямам лични впечатления от дядо Коледа, та само това ми се наби в очи от поста ти)

Деси, ние пихме с Младен една водка - подарък за сватбата в продължение на месец. Като коктейли, че ни идва силно като е чисто  Crazy Аз съм любител на червеното вино от Русенския регион.

Национална среща май месец и на мен ми харесва като идея. МОже да успеем да демонстрираме бързо пълзене по трева в опит да се спасим от баткото, който яко налита да ни гушка и гали.

Кате, единствената причина къщата да не изглежда като след тайфун е, че някой непрекъснато трябва да е в помещението, в което е и Иво. Иначе спасение няма, много е бърз. И тих. Особено, когато се маже с крем Здраве, за да е красив. Лошото е, че и кошарата, и мокета, и всичко наоколо трябва да е красиво. А не можеш да му се скараш, защото той е толкова доволен от себе си, че направо свети от радост.

# 101
  • София
Данче, поръчка или тема имаш предвид? Hug
Поръчка, поръчка! В магазина, от който си взела Дядо ти Коледа, в който с Аги сме пропуснали да минеме когато са предлагали готините мъже  Mr. Green

Янче, за кой ще ме сватосваш? Стаско казва "тати" на Бербатов, Слави Трифонов.... Mr. Green

# 102
Деси, ние пихме с Младен една водка - подарък за сватбата в продължение на месец. Като коктейли, че ни идва силно като е чисто  Crazy Аз съм любител на червеното вино от Русенския регион.
Ееее, че то един месец си е направо бързо, нашия бейлис (дето само аз уж пия) е от 7 януари и от него сигурно е изпито около 200 мл, при условие, че не съм пила само аз Crazy

# 103
Леле, аз съм си направо пияница в сравнение с вас. ние с мъжо всяка вечер ракийка, салатка, че и винце после с яденето. то не толкова заради пиенето, а колкото да се видим и да си поговорим. Така е при нашите и аз пренесох традицията.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт