Отговори
# 255
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТАСКО!Да бъде здрав и да слуша много мама и тате!

# 256
  • софия
Честит имен ден на Стаско baloni и на останалите именници!! smile3525

От нашата питка парата се падна също на Рая Laughing

# 257
  • София
Честит имен ден на Стаско! Да расте добро и обично дете!

На мен вчура ми се роди племенника - 2-ри поред! 3350 и 51 см, още незнам как ще се казва - нямало консенсос/ така ли се пише? newsm78/

Иначе ние за сега сме добре, дано и занапред!

Утре пътуваме за Огняново - х-л делта, и ще се върнем на 1-ви! Дано да сме здрави само! Мати остава тука - така бяхме решили още от преди болестите! Кофти ми е, но пък иначе нестава - заради новогодишната нощ!

Бягам да гледам снимки, че много съм изпуснала!

# 258
  • София
Ох, заболя ме сърцето като ви разгледах снимките - така добре сте прекарали! Бабйл, страхонти снимки, СминІ Варна е страхона! Моя мъж само с камерата е снимал, айде, дано догодина имаме повече късмет!

Мога поне елхата да ви снимам, чакайте!

- кликнете, за да я видите по-голяма!

Дано се отчета със снимки от Нова година!

# 259
Вени, честит племенник, да ви е жив и здрав!

# 260
Вени, 4естит племеник   bouquet
4естит имен ден на Стаско и татито, да са живи и zдрави и да слуШат Дан4ето  Wink

Таzи сутрин бях на лекар, утре Ще ми направят голяма кръвна картинка, да видим  какво Ще иzлеzе  Thinking

Зарка, много сладка снимка Heart Eyes  Милена много оби4а героите от улица Сеzам, макар 4е никога не е гледала предаването. Но има 2 техни списания и много ги паzи, страШно ги оби4а. Купихме на ФП Доктор Ерни и тя имитира как се смее той  Laughing  ВъобЩе, голям фен е  Wink

# 261
Честит имен ден на Стасииии  Hug Да е жив и здрав, винаги да е радост на мама и тати Hug.
Честит празник и на другите именници, само хубави моменти   bouquet
Вени, да е жив и здрав племенника.
Добре дошли на всички майки, които дълго не са писали  Hug Радвам се, че пак сте сред нас.
Ние днес бяхме на Витоша с Петето и си изкарахме страхотно. Времето беше невероятно и децата много се забавляваха.

# 262
Честита Коледа и от мен! Желая на всички много здраве и късмет.

Честит имен ден на всички , които празнуват днес и специално на Стаси   bouquet

Много хубави снимки, аз сега разрових нашите, ама нещо са много малко, но ето все пак да се отчета http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39047&photo=28

Танче, а дано всичко е ОК с теб.

Вени, честито ви бебе.  Колко е хубаво да е голяма родата. Сестра ми е далеч , а девер ми не е женен още и е малко скучно по празниците, искам много деца да се събират  Praynig

Ние прекарахме празниците с бабите и дядовците, както беше предвидено, всичко мина мирно и тихо. Ходихме и на Ариана на кънки, но май няма да повторим  Stop никаква организация, измръзнахме по опашките.  А на Витоша и мен ми се ходи, но не знам кога ще можем. Сега и ремонт замисляме,/ Аги е виновна  Wink /, та съм се заела с проучване. Още не сме почнали , а само  плочки и кухни сънувам , още не мога да реша какво искам и дали го искам. Много стряскащо ми звучи два месеца поне хаос.

# 263
  • София
Благодаря за пожеланията момичета  Hug Да ви се връщат десетократно! Ние няма да празнуваме, тази година - скромно.

Много сладки коледарките ни - Нуни и Ема! Тинче, надявам се друго сте пекли във фурната  Mr. Green Нуни, твоята Яна ако не оправи разгромяващия поглед незнам как ще е с мъжете  Thinking засега моя се престрашава, но ако си забелязала винаги се гледат накриво  Thinking

# 264
  • Варна
Честито Рождество!
Честит имен ден на всички именници! Специални целувки на Стаско на Данчето  bouquet
Ние изкарахме празниците стандартно, у свеки, у мама... Беше весело и много уморително откъм ядене. Що все се тъпчем по празниците?
Много са крсиви всички снимки след малко ще кача и аз малко.
Ники все още е хремев, сега лекуваме и се надявам да се оправи до 4-5 за да "захапе" яслата.
От 2ри официално не съм в майчински, а в отпуска. Само се моля да не викат на работа за глупости, дано се оправи малко семейния бюджет. Като типични военни ми загубиха половин ден за 2 бележки Twisted Evil.
Малкия много беснее, явно се оформя като конкуренция на Али и Преслав Mr. Green

# 265
  • Варна
Качих снимки от Коледния ден. Бяхме на гости при майка ми.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204387

# 266
Най-хубави пожелания на именниците и специално на Стаско!

Вени, честит племенник, да расте здрав и да е добро другарче на Мати след някоя и друга година.

Още хубави дечица видях днес - Маги, Ема, Ники  Hug .
Бабъл, много сладки заглавия си сложила на снимките  Grinning .

Танче, улица Сезам и на мен ми харесва  Embarassed .
Тука стратегически го дават сутрин към 7:30, за да могат родителите спокойно да се приготвят за работа   Laughing .
Ти нарочно ли не го пускаш на Миленка, или там не го дават?

Не ви ли се струва, че в колкото по-трудна (изследователска) възраст навлизат  дечицата, толкова по-сладки на външност стават. Сякаш природата го е измислила да будят умиление и да не им се караме много за белите  Thinking .

# 267
Танче, улица Сезам и на мен ми харесва  Embarassed .
Тука стратегически го дават сутрин към 7:30, за да могат родителите спокойно да се приготвят за работа   Laughing .
Ти нарочно ли не го пускаш на Миленка, или там не го дават?

Милена не гледа иzобЩо ТВ, нали съм лоШа майка и не й пускам ниЩо  Wink  Дават го тук, не zнам в колко 4аса, но го дават. Аz като бях малка беШе от 18 4аса  Wink  Тук има и характери които ги няма в ам. версия примерно. Предаването е супер, класика просто, но смятам 4е Милена е оЩе малка zа ТВ  Thinking

# 268
Честито на имениците и честит племеник Вени    bouquet
Наде днеска много добре си изкарахме  Hug

# 269
Данче честит имен ден на Стаско,да ви е жив и здрав и все такъв чаровник,много целувки от мен!  bouquet  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт