Елхата чака вече ДЕКЕМВРИЙСКОТО човече!

• 13 897
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Още една прекрасна новина:

Peoopi днес в 14:15 е родила нейната бебка, която се е оказала мъж   с завидните размери 4200гр. / 53см. Благодари на всички за стиснатите палци и ви поздравява.

Пеоопи, да ви е жив и здрав момъка и много да ви радва   bouquet

# 61
  • София
Честито на Пеопи! Да й е жив и здрав бебока!   bouquet
И аз може да се окажа в нейното положение, уж бебка пък да излезе бебок  Mr. Green
Ама все пак досега не сме видяли пишка на ехографа, така че...

Успех на Йети и Галчо за утре и чакаме добрите новини!  fingerscrossed

# 62
  • София
Леле, какъв гигант Grinning Да й е жив и здрав богатирят на Пеоопи, да порасне истинският мъж за гордост на мама и тати, а засега да се радва на безгрижно и щастливо детство! Hug

# 63
ЧЕСТИТО НА ПЕОПИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЯМИЯТ МЪЖ!    bouquet

# 64
  • София
Леле колко хубави новини! Страхотно!

Валка, да ти е жива и здрава щерката! Да е хубава, сръчна, оправна, да има усет за мода и естетика и да подлудява мъжете!

Пеопи, честит мъж! Да е силен и умен, да успява да изненадва, когато се налага, всички в живота си, така както изненада теб и да постига победи във всичко!

Натикот, Верка, честити бебета! Да са лъчезарни, щастливи и винаги заобиколени от приятели и и любов!

ВаляР, ЧРД! Нека животът ти да бъде пълен с уют, любов и светлина!

Абе да ви кажа честно аз не се впрягам много-много на тия списъци с храните. Още от бременна си ядях, каквото си искам - синьо сирене, дробове, сьомга, пък нищо ми нямаше. Сега също си ям, каквото си поискам и не съм забелязала особено да влияе на бебка. Абе винаги съм казвала, че ако нещо наистина вреди, то ще е влязло в опита на поколенията и ще се знае още от прабабите на прабабите ни.  Peace

Бабче, аз вече давам по 15 капки Саб Симплекс преди вечерните хранения, сутрин до обяд не давам. Но Лили все пак е по-голяма. Сега не съм питала, но си спомням, че с Ивета питах неонатолозите в ТК колко капки да давам и те казаха да почна с 8.

Мацата, страхотни неща си изплела. Ех, де да ме биваше в нещо такова и мен. Ни мога да плета, ни да шия, ни да бродирам, нито пък да правя апликации, украси или каквото и да е такова нещо. Ужасна съм! Sad

# 65
Честити бебчета на . Natikot  Валката и Верка и Peoopi!  Да са им живи и здрави имного да ги радват!
Честит рожден ден и на ВаляР!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мамчета я кажета какво ги правите тези пъпчета. на нашето зверче падна в родилното и уж беше зарастнал, но днес по памперса имаше доста кръв и целия пак беше като раничка. При вас има ли такива неща? Вчера като го гледах беше ок нямаше рана и т.н много ми е странно.  newsm78

# 66
охкаролина, не се тревожи, и при нас пъпчето падна на 6-я ден и сега от време на време има такива петънца по памперса , но всяки път каато го сменям си го почиствам със спирт и след баня задължително и ако има нужда му слагам топоцин.

# 67
Честито момченце на  Пеопи, да и е живо и здраво   bouquet
Мами да ви питам едно въпросче, днес ни падна пъпчето, дали можем да се изкъпем нормално, имам предвид да не го пазим толкова и да си го сложа да си легне във ваничката?

# 68
  • София
Alex83 , сложихме Филип във ваничка същия ден, като ни падна пъпчето. И до сега имаме малко кръвчица по пампата и малки сухи корички по пъпчето, но го почиствам със спирт и няма после никаква следа.

Ни мога да плета, ни да шия, ни да бродирам, нито пък да правя апликации, украси или каквото и да е такова нещо. Ужасна съм! Sad

Клер, обаче имаш воля да пазиш диети. Аз такава нямам. Wink

Сетих се днес за една случка. Излезнахме значи ние семейно на разходка. Нали живея до Щъркел и щъкат много родители. Изведнъж ни доближава един татко и пита с интерес колко ни е голямо бебето. Аз му отговорих, че е малкопо-малко от 3 седмици, а той загрижено така ме пита:"Не ви ли е студено така?", а мъжа ми отговаря:"Не ми е, благодаря" Laughing   Аз, разбира се, му казах, че на бебето също не му е - облечено е добре, слинга също е дебел... Явно те вкъщи си имат спорове с майката да извеждат или да не извеждат бебето си.
А пък оня ден влизам в нашия супер да пазарувам със слинга, а една продавачка, като видя, че това е бебе и остави своята работа и дойде да ми вземе кошницата и ми я носи след мен. И не искаше да ми я дава, казва да не се притеснявам и толкова. Направо не повярвах и, разбира се, ми стана толкова неудобно, че от бързане да приключа забравих сума ти неща да взема. Има хора още...

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 20:49 от veshti4ka

# 69
Честит син на Peoopi! Hug Да расте здрав, голям и умен за гордост на всички в къщи!
veshti4ka, страхотен е малкия в слинга и герой да излиза на разходка рано-рано Wink
Успех на мамите за утре...стискам здраво палци и с нетърпение ще чакаме новини Heart Eyes

# 70
Честито на новите мами. Желая им много щастие с малките съкровища вкъщи.

Валя, честит рожден ден. Имаш най-добри пожелания от цялото ни семейство.

Аз все още влизам в час, засега ми се струва, че с кърменето се справям, но ще видим как ще бъде по-нататък. Утре ще ми махнат и конците от епизиотомията и се надявам да се почуствам като нов човек.

# 71
Пеопи,честито бебенце!
Галчо и Йети,значи утре две хубави новини ще има!  bouquet

# 72
Честито бебче на Peoopi! Да расте здрав, усмихнат и лъчезарен!

# 73
  • BABYLAND
Здравейте скъпи приятелки!!!
   От седмица сме си в къщи с малката ни звездичка, но колкото пъти сядам пред компа, започвам да чета старите теми за да вляза в час, после ме завъртат грижите покрай малкия и все не смогвам да пиша.
   Сега твърдо решена започвам и моля за извинение, че няма да съм напълно в час с информацията.
   Започвам с едно огромно ЧЕСТИТОООООООООО на всички обебили се маменца. Щастието е неописуемо, пожелавам ви бързо възстановяване и прекрасни бебчета, които да растат здрави, умни и послушни.
   Отивам да си оправя лентичката и идвам да се отчета как мина всичко и при нас.

# 74
  • София
Добре дошла, Розичке!

Общи условия

Активация на акаунт