Шал, шапка, терлички- плетем дружно всички! /13/

• 83 719
  • 322
  •   1
Отговори
# 90
Направих го шнура. Момичета много ви благодаря. Наистина е малко еквилибристика с ръцете, ама съм доволна от себе си. 
Boomerang, изпратих ти списанието. Ако ти се занимава да ми преведеш и другите  Praynig. На страница 44 са. На мен лично са ми много интересни. Ще си ги запиша в големия тефтер. Grinning
утре, ако не е късно,на работа имам време... у дома не мога да се заседявам пред компа, баткото ме дърпа да му обръщам внимание.

# 91
Аааааааа, изобщо не е късно. Аз за никъде не бързам. Тя и мойта хубостница вече не дава да пипнеш компютъра. Между другото май ни почнаха с режим на тока. Утре пак ще ти пусна списанието, защото гледам че не си го дръпнала.
Айде аз отивам да си плета шнурчето.  Crazy

# 92
# 93
  • София
Хайде да ви покажа най-накрая шала, за който толкова ви досаждах, докато схвана плетката английски ластик  Rolling Eyes

Съжалявам за размера на снимките, но незнам как да ги сложа в по-малък размер  Embarassed

# 94
  • с. Драгоево, обл. Шумен
Хайде да ви покажа най-накрая шала, за който толкова ви досаждах, докато схвана плетката английски ластик
Браво! Hug шала е прекрасен

# 95
На мен много ми харесва. И е в актуалния за мен тази година оранж  Sunglasses

# 96
  • София/Овча купел 2
Момичета,почерпете се,детенцето ми днес става на 2 годинки.

# 97
niunia , здравички да сте и много да ви радва!  bouquet

# 98
Здравейте.
Честито на детенцето на niunia ! Да расте живо и здраво и да радва от сърце мама и тати!

Най-накрая и аз ще се отчета.
Първото е една шапчица която оплетох за бебето на една приятелка - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202693
Второто - едни терлички, за същото бебе - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202694
И най-накрая и аз като останалите ще добавя към коледните подаръци ръчно изработени снежинки, колосани и намазани с брокат: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202697&photo=1

Оплетох почти и прословутия каскет на J.Lo. - но явно преждата ми е тъничка (плетох с Мимоза), и каскета ще стане за детето. Но утре ще довърша обшиването и евентуално някаква козирка, и тогава ще снимам.

Доскоро и поздравления за всички красоти които сте сътворили. Свалям ви шапка!  Grinning

# 99
Честит празник, niunia!
Да ви е здраво слънчицето! 

# 100
Честит рожден ден и от мен на щерката на niunia !

Аз да ви се похваля само,че блузата за племенницата върви много добре - успях да я направя абсолютно безшевна,затворих я на обръча и само ръкавите ще са пришити отделно,освен това измислих много хитър начин( според мен,де,може да не откривам топлата вода Mr. Green) да изплета качулката също безшевно,дойде ми идеята докато си подмятах един суитшърт из ръцете.При добро стечение на обстоятелствата се надявам утре да завърша качулката и тогава ще покажа снимки - то ще е като потник,че няма още ръкави,но идеята си личи.

И да спомена,че каскета на Джей Ло се продава в Тера Нова за 19,90 Sunglasses

# 101
niunia много здраве, късмет и усмивки за малката красавица!

thedragonbg много сладурски неща! Чакам каскета.

Amelly сподели качулката, събирам идеи.

Аз както винаги имам сто неща почнати и нито едно готово за сега. Много ми е мерак и за Пепеляшка та събирам прежди за нея. Палечка ще се възползвам от предложението за помощ.

# 102
  • Севлиево
Добро утро!
Честит рожден ден на щерката на niunia на патерица!Да ти е жива и здрава и много да те радва!
Оф аз от мерак по тоз безръкавния пуловер не можах да изплета снежинки. А си бях взела и панделки да ги украсявам, ама ще стане за догодина. За сметка на това с пуловера съм стигнала до дупките за ръкави. За сега ще преустановя малко плетенето, че ще се стягаме да пътуваме, а и по празници избягвам да плета дори и да имам малко време. Ще му ударя /надявам се/ една хубава почивка, че ще си имам и бавачи.
Пожелавам на всички весело изкарване на празниците!/Е аз ще влизам в темата пак де Simple Smile/

# 103
  • Пловдив
честит рожден ден на патерици на малката Мимка-Любимка  bouquet
И аз почти довършвам един пуловер без ръкави,като го свърша ще пусна фото Peace

# 104
  • в баира
И да спомена,че каскета на Джей Ло се продава в Тера Нова за 19,90 Sunglasses

Може ли някой пак да пусне схемата на каскета  Blush. Не помня в коя от старите теми го видях.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт