Умопобъркваници и мистерии-17

• 46 117
  • 1 467
  •   1
Отговори
# 90
И аз се включвам, но зациклих. Сложих звездичката на вратата. Овторих касата и това до елхата, а тия салфетки има ли смисъл да се цъка на тях? Имам и свещ с която не знам какво да правя. Имам и химикалка ножица вестник и едно жълто което прилича на четка за бръснене  Laughing В кошницата трябва ли да се слага нещо?

# 91
  • там където ме зове сърцето!!!
Това жълтото, като се обърне прилича на котешка лапичка....
Аз имам и едно като шиш, но нямам вестик и свещ -къде са?????

# 92
Свещ на свещника средната, а вестника под десния край на килимчето, което е под елхата. А това с лапичката като го обърнах ми прилича на отварачка.

# 93
  • там където ме зове сърцето!!!
Е ,тези свещи колко ги мъчих и чак сега успях да я взема Blush

# 94
Взех ключ и подарък и продължавам да цъкам.

# 95
Подредих пъзела  Simple Smile останаха ми химикалката, отварачката и какво да правя с пъзела  newsm78

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 12:58 от _baby

# 96
Къде го тоз пъзел бе?

# 97
Май от шкафчето извадих подарък и с ножицата го отворих и от там взех нещо което сложих в кошницата и май цъкнах на него. Ми то преди малко беше и не помня вече  ooooh!

# 98
А ножицата и химикала къде ги намерихте  newsm78

# 99
Някой ще сподели ли какво е направил с пъзела.

# 100
  • София
baby как отвори шкафа

# 101
Сложих вестника в камината, запалих го със свещта и го разбърках с онова дето е като шило за камини. Взех ключ и с него.

# 102
Пъзела се нарежда, с котешката лапичка се клика под стрелката със судокуто и тя пада, под нея има картичка. Картичката се надписва, слага се цялата звезда на вратата и с картичката се излиза.

# 103
излезнах Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 21:31 от Мамичка Яничка

# 104

Общи условия

Активация на акаунт