Златни малини - алтернативни форумски номинации

• 21 919
  • 366
  •   1
Отговори
# 225
Твърде силно ми се ще и "Върл дезинформиран критик " да се вмъкне. За справка - виж предложението на Nuclear Queen. Същото, ама с друго име. Wink

А тъй...между другото да запитам- не са ли ясни вече и номинираните и номинирващите или само тъй ми се чини,а?

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 19:27 от Вейдър

# 226
Номинирам CTramell за скоростно лостче с малинка за топка.
Номинирам за стряскащ аватар кралицата с розави кюлоти.

# 227
Подчертавам: темата е за алтернативни, а НЕ единствено отрицателни номинации!

Бъдете натурални, бъдете конкретни, номинирайте с любов, не се стеснявайте да се измазните коледно на любими съфорумци.
Но минирайте и без любов.

Аз ще пусна моите след малко, категории няма, измисляйте ги.
Обичам ви и ще ви номинирам!   bouquet

Да, снощи писах на Естер, че Дафодил е дала две лица на номинациите - и положителни, и отрицателни. Така, че няма заблудени. Всеки е предлагал както ги е чувствал.
Право, куме - та в очи също е в положителен смисъл. Държа да остане обаче Simple Smile

Значи все пак не съм чак толкоз не в час, колкото ми се струваше на обяд. Ми така де - ето и аз съм номинирала с любов по призива на авторката на темата. И съм се мазнила на воля на разни съфорумци, кой оценил - оценил, който не е другия път!!! bowuu bowuu bowuu

# 228
Не ми се чете назад, няма и да чета.
Номинирам Даф за отвратителен, по-отвратителен, най-несъответстващ на собственика на аватара аватар.  Mr. Green
Кога го избра, бе? Защо?
Може и да не съм по темата. Все ми е едно.
Даф,   bouquet

# 229
Мажоретки или Русите Популярни Какички, които не смееш да оплюеш открито:
Дона, Дафодил, Калин@, Де Ваня, Анда, Василиса, Алиса, Ниара, Вердад, Бу, Небесна КрасТавица, Кифлата, тити, Летящата Крава

Чети, Вердад, чети, и теб такъв аватар те чака  Laughing

# 230
Стоп! Ами моята номинация "Мисис Полудял хормон"?  Crossing Arms
Вж. на стр. 2 от темата.
Много държа на тази номинация. Страда естетът в мен.  Mr. Green

Уникална категория, но като Мис Стрес, ще доведе до предколедно почистване.  Confused Иначе съм с пет ръце за да се включи.  Wink

Ами моите? "Хубави и умни цици" и "Стряскащ аватар" ??? Thinking

Уточни смисълът на Хубави и умни цици.

Стряскащ аватар съм пропуснала. С право ме поправяте. Така ли да се казва или ще мислим по-крилато име?

Твърде силно ми се ще и "Върл дезинформиран критик " да се вмъкне. ...

Върл дезинформиран критик или да разширим категорията до Оценчик?

# 231
Чети, Вердад, чети, и теб такъв аватар те чака  Laughing
Дона, Дона...
Номинирам Вердад в категория Червена шапчица, за ... шапчица и краставо магаре.

# 232
Категория за "постоянно самоизтъкващо се пиянде" (автономинация  си правя Crazy) Има ли?  Rolling Eyes

# 233
ох! Това аз и сопран ли сме?  Blush

# 234
Номинирам в категория Стокхолмски синдром Djane (така и не разбрах как се произнася) и всички, на които във форума им е тъпо, много тъпо, колкото повече висят във форума, толкова по-тъпо им става.

# 235
Самономинирам се за най-бяла и добра, поради невъзможността да измисля отрицателни номинации, или за най-смотана, защото поне оригинални такива не измислям  Mr. Green

# 236
Номинирам в категория Стокхолмски синдром ... всички, на които във форума им е тъпо, много тъпо, колкото повече висят във форума, толкова по-тъпо им става.
                    Много добра категория, с много приложения  Peace. Тук могат да влязат и част от хората, гласували с любов за "Мод на годината"   Whistling.

# 237

2."Респект от цифрите" - за всички,които робуват на брояча....особено тези с завиден брой " Peace" - постове..-тип"нищо не съм казал,ама пък виж колко пъти съм го направил bowuu"

Номинирам отслабващите с оцет,които всяка сутрин дават отчет,че са си гаврътнали дозата,а по-късно споделят и дневното си меню.
Към късния следобед се почва коментар за очаквания ефект от диетата,а вечерта се агитират как в името на красотата ще се тровят пак сабахлян.
В теми като тази човек може да натрупа 20-30 мнения само.

Вергилия,номинацията е заради нещата,които казваш в прав текст без да мислиш дали ще се харесат на някого/справка:Темата за ревността или начина,по който си гледам детето през уикенда и още няколко.../
Може да не споделям начина ти на живот или разбиранията ти,но уважавам откровенността.
Тази номинация не съм сигурна дали стана за малинка обаче Thinking

# 238

Ами моите? "Хубави и умни цици" и "Стряскащ аватар" ??? Thinking

Уточни смисълът на Хубави и умни цици.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=30803

# 239
Върл дезинформиран критик или да разширим категорията до Оценчик?
Ай донт ноу newsm78 Както повече ви се хареса - все едно си значи Peace

Общи условия

Активация на акаунт