Златни малини - алтернативни форумски номинации

• 21 862
  • 366
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Какво значи "модебчеее", моля, кажете, че не съм права  newsm78

За мене е чиста проба нескопосен опит за римуване, иначе и ДРУГОТО ми е минавало през главата. Ама едва ли е това.

# 32
Номинирам Evana, писала един пост над мен за особено добър вкус към мъжете...много се кефя на аватара й и написаното под него и напълно, с цялото си сърце го споделям тъй да се каже    Kissing Heart

# 33
  • Кацнала на едно дърво.
Браво! Една достойна претендентка за титлата. bowuu
Много се радвам, че дамата в червено е родила.  Laughing Да й е живо и здраво бебето.  bouquet
Надявам се сега да не покаже и кърмачески прелести.  Joy

# 34
Иначе, в навечерието на Бъдни Вечер, когато еленчета скачат, а дядо Коледа гледа колко е маслото на шейната, тук се развихря друга страст, при това поименна.
Мога само да отбележа факта, че част от дамите сериозно са във форума и да им препоръчам една седмица без форум, не е готино, когато нещата станат лични.

Франзела, нещата са  забавни и на майтап с известна доза истинност, не ги превръщай в сериозност, за която не претендират, било и в навечерието  Бъдни вечер.

# 35
Аз съм кибик. Пиша го хем, щото е истина,
хем щото ми се ще да се запиша в темата,
за да видя докъде ще я докарате.

П.С. Онези дами с грима и мен мЪ плашат понякога

# 36
  • При хората, които обичам
Е как докъде? Или до връчване на наградите, или до ключ. Според зависи утре сутринта на коя страна ще са ни китките /визирам всички, които ще се разпишат тук/.

# 37
Предлагам "Тема-пързалка на годината", на която са се вързали най-много хора. Laughing

# 38
Номинирам за цялостно форумско (защото на живо не я познавам) присъствие, като словесна изява, като визуална представа по снимки, като излъчване и изобщо като всичко - пЛетящата крава!
Просто ме кефи, това е една от най-напълно откровено добронамерени и приятелски номинации, която не исках да правя в онези форумски номинации. Тук някак по ми е комфортно.

Номинирам Тони Сопрано в категория "Няма значение с какво, важното е да се наливаш."

Номинирам CTramel в категория "Най-работещо момиче на всички времена." Но и винаги след нейн пост ми се иска (пак с най-добри чувства) да й кажа като един Алеко: Работа, работа - добре, ами кога ще живеем?

Номинирам Анджелина в категория (в стихотворна форма) :
" Самодива тайно ми призна
  самодивски огън в мене скрит е.
  Няма да съм ангелска жена,
  ако нямам дяволи в очите!"

Номинирам Кейси, Марчето, Дона, Мюриелата, Даффодиля, Ванчето, Василинда, Анджелина (сигурна съм, че има и още) в категория "Видя ли последен ваш пост отварям да чета, независимо каква е темата".

Ух, ще допълвам, че съм сигурна, че има какво още да пиша по тази тема, за която поздравявам авторката й  Flutter

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 20:59 от ester

# 39
Предлагам "Тема-пързалка на годината", на която са се вързали най-много хора. Laughing

Браво! Party

# 40
  • Му Кинд Оф Плаце
    Франзела, нещата са  забавни и на майтап с известна доза истинност, не ги превръщай в сериозност, за която не претендират, било и в навечерието  Бъдни вечер.
Ба, майтап за тебе, а други цяла година след това ще си съскат в темите.  Mr. Green

Но, ако трябва да номинирам, номинирам Бу за цялостен принос-майтапче
Номинирам отчетните по години, по държави, по хобита и пр.
Номинирам онези с подписите, където пише нещо от сорта-17 то на конкурса за незнам какво си.
Номинирам всички рими.
Номинирам всички от ДиС с пожелание да им присветне и да престанат да си губят времето.
Номинирам тези, които имат повече от 5 кг козметика вкъщи и повече от 3 кубика ботуши от изкуствена кожа.
Номинирам свекървите, тъщите, зълвите и онези скумрии - етървите.
Номинирам подмазвачките, копирачките, сеирджийките и фотошопките.
Готвачките и салфетконагъвачките.
Ааа, взе да ми харесва.

# 41
  • Варна
"Бебе след 14 години" ?  Laughing ( за най-много вързали се, но пък е в Д и С, което обяснява нещата)
А така, Франзел, отпусни се, наслади се!

# 42

Ха, ще се усетиш ти!  Wink Joy

# 43

Номинирам Тони Сопрано в категория "Няма значение с какво, важното е да се наливаш."

Ти пък, тва е Мю, тя винаги подканя към подпийване и невинаги уточнява на какво.
При Тони личи стил и сезонност. Или е джин с тоник, мохито или е уйски....

# 44
Ха, много слаб интерес. Да не предстои форумска среща  Laughing

Джекил и Хайд (преоблякъл се Илия, га се погледнал, пак в тия) - Лени
Чух, раздух...бух-сдух (за невероятната тема-наказание) - Доня Коприва
Анален творец (т.е. списващ стойностни мнения потребител, който драпа да влезе във форумските анали) - Руска

Общи условия

Активация на акаунт