Златни малини - алтернативни форумски номинации

• 21 917
  • 366
  •   1
Отговори
# 255
Харесват ми категориите.

# 256
  • Paradise
Не е едно и също шуробаджанащината и второстепенната роля.
Но ако не ти се занимава, остави ги така.

# 257
Нали става въпрос за подкрепа на база лично познанство, а не на споделяне на конкретна гледна точка? Може аз да не разбирам правилно "Второстепенната роля". Моля да направите описание.

Занимава ми се  Grinning Всъщност няма какво друго да правя. Ако искате до довечера да ги коментираме, а утре Дафодилия да пусне тема за номинации?

# 258
Нали става въпрос за подкрепа на база лично познанство, а не на споделяне на конкретна гледна точка? Може аз да не разбирам правилно "Второстепенната роля". Моля да направите описание.

Занимава ми се  Grinning Всъщност няма какво друго да правя. Ако искате до довечера да ги коментираме, а утре Дафодилия да пусне тема за номинации?
Как утре?В такъв случай аз ще пропусна едно от най-вълнуващите събития в БГМама

# 259
Шанел, зарязвай почивката и си стой тук. Какви малини без тебе?  Mr. Green Joy

# 260
Шанел, зарязвай почивката и си стой тук. Какви малини без тебе?  Mr. Green Joy
Да не ги изям всичките малини сега.

# 261
  • При хората, които обичам
"Болезнена дефлорация" ще ти се опъне Mr. Green

# 262
А къде моля отиде Най-много неизвинени отсъствия на полугодието? накратко казано - Изкръшкал

# 263
  • Paradise

Шуробаджанащината е подкрепата, да. Но тази покрепа е взаимна. Тук няма второстепенни участници.
Второстепенната роля за мен е друго нещо.

# 264
А къде моля отиде Най-много неизвинени отсъствия на полугодието? накратко казано - Изкръшкал

О, да, имам кандидати за номинации в тази категория. С най-добри чувства  Heart Eyes

# 265
Кравке, добре ще е да уточниш кои са анти и кои положителни номинации  Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 11:39 от Biby

# 266
Но тук ще има ли положителни номинации?Предпочитам да няма.Нека да е нежна нощта.

# 267
Нищо не разбирам от темата. Малинките нали са анти?

# 268
Но тук ще има ли положителни номинации?Предпочитам да няма.Нека да е нежна нощта.
На мен ми се струва, че половината са положителни. Не знам   33uu

# 269
Шуробаджанащината не е ли същото като редуващи се второстепенни?
Първо аз на теб, после ти на мен.

Общи условия

Активация на акаунт