ПАЗАРДЖИШКИ майчета добрички - за БАЗАР се стягат всички!(4)

• 15 053
  • 308
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia - TelAviv
Момичета, нека всеки координатор да ми пусне актуализирани СПЕШНИ И ТЕКУЩИ нужди за домовете, за да ги оправя в закованата тема, че напоследък все някой пита пък там има неща дето вече са закупени.    bouquet
Това, което съм дала  е актуално. Единствено за Дома в Брацигово - "Ана Гиздова" раничките отпадат Hug
долно бельо имат нужда във всичките ни домове - Лесичово/от 3 до 6 годинки/, Брацигово - "В.Петлешков", "Ана Гиздова"/от 7 до 18годинки/

Мерси за бързия отговор, сега се сещам, че ти дължа една оферта за таблите  Embarassed  ще го свърша това много скоро, защото не са чак толкова скъпи и жалко да се отлага.   bouquet

# 46
Майки организират Коледен базар в помощ на деца от домове в Пазарджик, Брацигово и Лесичово
17 декември 2007 | 15:58 | радио "Фокус" - Пазарджик
Пазарджик. Движението на българските майки организира в два последователни дни Коледен базар в Пазарджик. На щандовете ще се продават различни плетива, кукли, празнична украса и други ръчни изработкина децата от Дом "Васил Петлешков" в Брацигово, съобщиха от неправителствената организация за радио "Фокус" - Пазарджик. До момента такива базари са били организирани в София, Пловдив, Русе, Горна Оряховица и Видин. Всички средства, събрани от продажбите в Пазарджик, ще бъдат дарени на домовете за деца в Пазарджик, Брацигово и Лесичово. Базарът ще бъде открит в 10.00 часа на 18 декември във фоайето на община Пазарджик.
Красимира НЕШЕВА

От тук:
http://www.focus-radio.net/?s=7&do=n98091&rp7d17kt72ber5fghv8leq2vk6

А, браво, значи всичко, каквото ги помолих са го написали! Много са експедитивни!

# 47
# 48
Момичета, поздрави от другия край на България!

Успех утре и дано и при вас да върви поне толкова добре колкото при нас!

Peace

# 49
Благодарности на дарителя   bouquet
Абе, аз ви казах, че сумата ще е 4-цифрена (на първата страница)...
Дано каузата предизвика още съпричастност и благородство у съгражданите ни   bouquet

# 50
 Hug Hug :hug:polozitelna energija ot pres planinata
ot zjalata Vidinska grupa na DBM

# 51
  • sofia
моми4ета,успех и утре  bouquet

имаме мнооооооооооооооооооого пъзели за големи деца.Някой да пътува скоро до тук Twisted Evil

# 52
  • Пазарджик
Айде днес да ни върви и успешен базар ! Дано в края на утрешния ден нищо да не остане по масите  newsm10

Благодаря на Дефи, lorys и lavender за пожеланията !

# 53
Успех на базара момичета!
За съжаление съм на работа и днес и утре Sad

# 54
lavender има кой да вземе пъзелите, колко са като бройка, за да подготвя майка Mr. Green сега по празниците ще се прибира.
Пак от там от където се взе предишния багаж ли?

# 55
Здравейте момичета!
Базара - поне докато бях аз не беше с много посещения...Хората минават и не се спират - все бързат. Всичко е наредено много красиво, дано сега по обедната почивка да има повече хора.
Обадиха се, чесега са започнали продажбите HugОх, дано всичко е наред и на Гери прогнозата се сбъдне Hug

Смени:

18 декември
от 9 часа:
аз, Гергана, Соня, паликарова,Ива, двете момчета от Брацигово
 от 13.30
Лили, Нели, момчетата, Ива
17 часа
Беладона и който може да дойде, за да се събере всичко

19 декември
8.00ч.- Гери/тя ще е само рано сутринта/
8.30 Яна
 9.00 Лили, паликарова,Соня
13.30
Гергана, Нели, паликарова, аз/мога до 16ч/
17 часа
Лили с колата, за да събере нещата, Беладона и Малинка/ако може/
Сменчици/ по обяд - Ембер, Беладона, Малинка/ако може/

Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185981&photo=92

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 13:35 от mama_iana

# 56
  Мили момичета,макар и уморени от продажби днес,моля пишете какво се случва с Базара,може много да не пиша,но се вълнувам с вас,макар и от разстояние,а в мислите си много пъти съм изрекла-да бъде по добре от най доброто дето се очаква.Сполука от мен.   bouquet

# 57
Успех и от мен, момичета! Hug

Дойдох, видях, купих...много красиви неща има. Peace
Дано се сбъдне пожеланието за четирицифрена сума. Simple Smile
Стискам палци!

# 58
Ембер, ами как не те видях?????????

# 59
Момичета, много красви произведения!
Успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт