Отговори
# 240
  • Варна
Браво, Димитриана, радвам се, че не съм само аз луда да правя торти за 6 месеца  Peace

# 241
Гоголина, то сигурно всички сме така - с полу-коси, полу-зъби  hahaha Пробвай да си правиш овчата маска, добила такава невероятна популярност в Красива мама, на мен ми помага определено  Peace Кажи кремчето, мерси, ще се възползвам  Hug

Ехеее, Димитриана, просто страхотен празник си направила, ех, кадърни мамии  Hug!

# 242
Dими върховна е!!! Ей браво момичета възхищавам се на кулинарните ви способности направо шапка ви свалям!
Ами момичета не сте луди за тортите това са си 6 месеца, достоен за празнуване юбилей!!!! И аз накарах мъжо днес да поръча торта за петък така че съм с вас  Party
Ох аз май ще се отправям към леглото  smile3524 , че нещо едвам гледам
Лека вечер на всички и пожелавам на всички бебоци да спинкат чак до сутринта   love001

# 243
  • Пловдив
Лелеееееееее половин час ви чета, голямо писане паднало днес бре хора .
Честити месечинки на бебоците, празнуващи днес ! Здраве и щастливо детство
Аз днес съм щастлива, нашите финансистки ме опаричиха и ще пада харчене . Направихме и една разходка, беше студено, но Вики беше добре облечена и завита хубаво. Е имаше още 4-5 колички освен нас, поне не бяхме единствените  Laughing. Търся да купя на Вики някакво яке дебело, но нещо не мога да харесам. Харесах едно, ама е 60 лв.  #Crazy и незнам чудя се ....
Иначе утре ще пробвам да й взема урина, че да я носим за изследване и кръвчица да й вземат. Дано успея. Заредих се с няколко колектора и стерилни чашки и утре ще запрятам ръкавите рано сутрин и ще видя какви ще ги сътворя.
Иначе ...
Жу много хубаво столче, ха честито.
dimitriana  много сте сладки, и тортата е чудесна, браво.
Шоши ехааа супер. И аз не обичам студа и зимата, но като видях снимките и ти завидях. Много е красиво всичко.
ted_ браво за мерките и теглилките и супер, че изследванията са добри  Praynig
maslinka дано на Ивайлчка да й стане навик да си поспива по - често че  и мама е хора  Joy и има нужда от въздух понякога...
Светли голям сладур, ама как си го издокарала, паднах  Joy
И аз ще метна един глас за Лъвичката, тя определено заслужава  Peace
Май още нещо щях да пиша, но забравих .... Thinking нищо ако се сетя ще се включа пак. Хайде за сега толкова, до утре

# 244
  • София
Да се включа преди лягане.  Grinning
Жузефина, кажи ми модела, да се опитам да го намеря в нета. Хареса ми и цената ме устройва.
jeninik, в "Прасето" съм ходила само веднъж преди да родя и не си спомням как са цените. И на мен ми се ходи, ама не знам кога ще се организирам.
ЛусияHug не знам какво да ти напиша. По никакъв начин ли не се успокоява и не иска да заспи? Искрено се надявам да почне да си спинка непробудно цялата нощ, да можеш да си поспиваш и ти.
carmell, дано наистина бързо израстне алергията и да не е към дом.прах, че като гледам какво е в къщи, всеки ден бърша и все има.
Маслинка, дано все по-често си поспива по повечко да можеш да си пиеш кафенцето, да хапваш бисквитките и да си взимаш душ като бял човек. И аз очаквах да се промени (акото), ама то пък ...
Тед, браво за мерките и за резултатите от изследванията.
Шоши, снимките са много готини. Ски не карам, защото ме е шубе, но от страни изглежда забавно.
Гоголина, дано с повечко витаминки се закрепят нещата. Тази тиква направо спаси положението, днес ходи 3 пъти, ако не бях й дала не знам какво щяхме да правим.
Yoya, аз за момента съм казала на всички, че не искам никакви плюшени играчки, от мен има един кашон и само събират прах. Добре, че имаш бързи рефлекси, че то това че си близко не винаги помага.
Дими, страхотна торта! Как ми се доядееее. Лоша работа с файла, дано се справиш.
Асе, супер сега ще си купуваш подаръци на спокойствие и с кеф. И аз бях харесала яке за 60лв. и не ми се даваха, след което мъжът ми по повод 5м. на Ели й взе едно, което също ми харесва и беше 30лв., ето го , така че може да потърсиш. Има невероятно красиви дрешки, но гледам да не купувам безмислено скъпи, защото бързо се израстват.

Отивам да спинкам. Лека нощ.

# 245
Ееее, човек трудно ви насмогва на темпото  Laughing
EvieAndie  много са хубави календарите, аз имах идея ,ама докато се наканя ще дойди другата година Grinning
Щъки, толкова е трудно да не я насилвам , а да настоявам същевременно.Само се моля да не стане злояда, заради моята неспособност да разбера как да я храня   Thinking още като беше на 3 м. и започна да плаче по време на хранене и не искаше гърдата, тогава една докторка-кукумицинка много ме шашна #2gunfire/ кърмата ми била бедна на желязо и витамини , защото хемоглобина й беше 90/, даже ми забрани да кърмя, ама аз през деня се цедях и дохранвах само , а вечер си цокаше безпроблемно и досега сме така, но някякси ми е стресов момент с наддаването и изследвания и храненето... Rolling Eyes Sad
trapezicaq  вие с тези прекрасни имена сте били голяма работа значи  Laughing Laughing то кокетство, номера, красота , все с волна и задължителна програма  Grinning Grinning Heart Eyes
Светли голяма работа с този колан как си го вързала разбойника , а той седи милия и кротува Joy мойто хич не обича да му ограничавам пространството и започва да вика , ако нещо неможе да се движи  Mr. Green
ted_  браво за мерките и carmell, браво за хемоглобина дано да израсте алергията и да не ви създанва проблеми за напред  Heart Eyes
Ди80 да си изкарате страхотно и да имаш какво да разказваш после
juzefina  честито столче, страхотни сте и цвета ми е любим  Heart Eyes
Zoia Alex  БРаво, браво-дано ви настигнем по хапване, иначе за цапането ви догонваме безпроблемно  Joy
Шоши  страхотни снимки! Браво на вас , тук почти няма сняг вече
Гоголина, дай рецептата за домашното кремче за лишейчета, нас са ни нападнали напоследък на нас само крем здраве ни помага  за сега
Димитриана, Ехеее, Браво, страхотно изглежда тортата   chef и вие тримата сте много готини  Peace  и аз се навих вече да правя за Рая, да видим Thinking
asq82 успех утре с пликчета и чашки , дано от първия път да успееш  Peace
GERY80 браво на детето, друго си е да му олекне на коремчето  Party
Между другото и аз да се присъединя към тези с хъркащи мъже  Mr. Green ей го на сега, пак епуснал озвучаване  Crossing Arms  ooooh! някой път ми идва да го запиша , щото не ми вярва като му кажа мисли , че си измислям  Joy

за Калина и Стела :
Честити месечинки!
[/color]

Аз да ви се похваля дадох тиква днес смесена с картофче и морков и хапнахме доста  Party , направо ми олекна, е не че не стискаше устата и не ме плю пак , ама имаше и в устата нещо  Mr. Green
айде, че сънчо ме вика от одеве
лека

# 246
  • Пловдив
Добро утро момичета. Честити месечинки на Ели на мама МамаАна, Миро на мама Силвадж,  Дани на мама Десита и Венци на мама Мерисън ! Нека растат здрави и весели дечица.
Аз не успях да хвана урина Sick как го сложих тва  пликче .... всичко отишло в памперса. Преди малко й сложих ново, ама тя заспа  Thinking и сега знам ли кога ще се изпишка ...  нали трябва да се занесе до половин час, май ще се пробва и 3-ти път...
Айде до после

# 247
Добро утро и от мен.Вчера изобщо не можах да се добера до компа,тъй като сестра ми дойдоха в къщи с малкия / той е на годините на Георги/ и като заседнаха пред монитора за мен не остана време. Но днес ще наваксам , да ви се похваля , че снощи купихме подаръци на децата за Коледа.На Георги любимия му телефон / сони ериксон/ , а на Евгений едно  музикално прасенце , което танцува и си движи крачето и главата, много е сладко. Като си ги намерят под елхата ще ги снимам и ще ги пусна в албумчето.Довечера ще ходим на Р,Д на племеника на мъжа ми Иван  с децата, той става на 9 г.
 Това е от мен за сега. Чао на всички и лек ден ви пожелавам.

# 248
Добро утро!
Честити месечинки на Ели на мама Ана,на Миро на мама Силвадж,Дани на мама Десита и Венци на мама Мерисън!Да растат здрави  и умни деца!
Снощи се прибрахме към 2ч и сега учудващо не ми се спи.Явно съм придобила тренинг покрай бебо Mr. GreenПърво ходихме на банкет на поделението на мъж ми,весело беше.Танци манци,даже участвахме за най-добра танцуваща двойка hahahaГолям смях падна,но спечелихме скромното 4 място.След това ходихме на дискотека,но улучихме чалга парти и много бързо  ни омръзна.Децата са слушали,само дето майка ми се шашна колко трудно заспива и как постояно се върти.Вчера  малкото се обърна за първи път от корем по гръб,но май си беше случайност.
Хайде момичета сега отивам на Коледно тържество на Мити,после пак ще се включа.

# 249
Честити месечинки на Елена, Мирослав, Даниел и Венцислав!!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet Да са ни живи издрави!
Трапезица, браво за подаръците! Моят големият изведнъж се оказа с толкова много подаръци, че трябваше да наваксаме и за бебо, така че под елхата ще е препълнено тази година. Grinning Нека да има за дечицата, да се радват. Нашите първи подаръци пристигат още днес - за Стефан в яслата от дядо му "Коле" и довечера или утре от леля им. Sunglasses
Дими, лелеее, как я измайстори тази торта! Браво, страхотна е!   bouquet
Гери, якенцето е страхотно! И Ели е страшно сладка в него!  Grinning И не само в него де!  Wink
Жузефинка, аз мисля да поизчакаме с глутена - след навършени 7 м., може и 8! Peace
ди80, радвам се, че сте се забавлявали! Нашият банкет се отлага за след Нова година, до тогава няма къде да ходим. Sad Най-много на кафенце с децата. Simple Smile
Ох, момичета, да ви се оплача! Максим отказва да приеме в устата си всичко, що е различно от цица! Rolling Eyes Сега лекарствата нали ги давам с лъжичка (не са гадни на вкус), то е едно плюене, въртене на главата, давене!  ooooh! ужас направо. Вода с биберон също не може да пие - ближе, ближе биберона и въобще не смуче. Понеже му разтварям едни капки във вода и му ги давам с шише, направо изстисквам биберона в устата му, иначе само лапва биберона и седи така. Rolling Eyes Или направо го плюе. Как ще се захранваме, не знам. Embarassed Май ще се учим да ядем с лъжица в продължение на поне един месец. На някое от другите кърмени бебчета случвало ли се е същото?

# 250
Здравете  Heart Eyes

Честити половин годинки на ЕЛЕНА на мама МамаАна, МИРОСЛАВ на мама Силвадж, ДАНИЕЛ на мама Десита, ВЕНЦИСЛАВ на мама Мерисън! Да са здрави и усмихнати и шавливи и яшни и спокойни малките сладурчета!

Дими, ти си просто супер    bouquet - и тортата изглежда прекрасно и вие тримата сте много готини и дано и аз така да мога да се грижа първо за детето, а после за неотложните други неща. Искренно се надявам да си намериш файла и да си го приключиш навреме  Peace
Гери, Ели е просто неотразима  Crazy много хубаво, че й се оправи коремчето. Аз нещо немога да си намеря хубава тиква, ама в събота ще ходим при баба на село и ще си вземем истинска, а до тогава се надявам да не се измъчи много муничето ми.
Днес сме на консултация точно по обедното й време и ще пропусне пюрето, та дано й поолекне на стомахчето.
Елфи, ако Рая си е усмихната и доволна и шавлива, значи няма за какво да се притесняваш.  Peace Пробвай с различни неща да я храниш - все нещо ще й хареса, както последната комбинация, която си и дала  Grinning Свекърва ми казва, че и мъж ми е бил ужасно злоядо дете, пък да видиш сега какъв е грамаден Crazy
Трапезица, чудесни подаръци  Flutter да ти е здрав и послушен рожденика пламенник  Hug
Ди80, браво за хубавото изкарване, ние не сме излизали така от преди да родя. Утре сме на един рожден ден, да видим и ние малко свят  Blush
Анту, Симона отдавна е на добавка и си яде от шише с кеф, и лъжицата не й е проблем още откакто й давах капките против колики, но предполагам, че с постоянство ще свикне. Аз така всеки ден пробвам да й давам вода и вчера се излъга та изпи 20 мл! Дано по-бързо привикне и Максим  Peace
Хубав ден от нас   bouquet

Абе нещо Кетката и Майчка никакви ги няма, дано са добре.  Praynig

# 251
  • София
Максим отказва да приеме в устата си всичко, що е различно от цица! Rolling Eyes Сега лекарствата нали ги давам с лъжичка (не са гадни на вкус), то е едно плюене, въртене на главата, давене!  ooooh! ужас направо. Вода с биберон също не може да пие - ближе, ближе биберона и въобще не смуче. .................На някое от другите кърмени бебчета случвало ли се е същото?

Съвсем същото ни се случи. Нали и аз захраних с антибиотик  Confused
И точно си мислех, че като и бутам люкарства с лъжичката /на моменти прилагах и сила  Sad/, после ще ми е трудно да я убедя да хапва и пюре с тях ... то така и стана.
Аз захраних преди няколко дни - като видя лъжицата беше страшно, кой знае какво си е помислила малката шошка. Сигурна съм, че това е една от причините да ми е толкова трудно захранването. А и нали е цицоманка  Grinning и си е свикнала като си поиска цица да получи...че и води и чайчета не пие ...

# 252
  • София
Честити месечинки, половин годинки на ЕЛЕНА, МИРОСЛАВ, ДАНИЕЛ И ВЕНЦИСЛАВ   newsm67  ura

# 253
Честити месечинки на Елена, Мирослав, Даниел и Венцислав!   bouquet  Party Time   bouquet 
да са щастливи и  здрави!!!!

di80 , Браво за забавлението!Ама то и 4 място си е добре, то защото не танцувате често напоследък, като влезете в ритъм ще видят те  Mr. Green Heart Eyes
detrixa благодаря за подкрепата , така е всичко се преодолява с любов и търпение  Hug
Анту аз давах водичка на Рая още от самото начало и не сме имали проблеми с шишето, но пие само,ако шишето е Авент, други не признава- плаче и се нервира , така че може да смениш шишето, може да не му е удобно  baby_neutral .Успех !
Хубав ден и от нас !

# 254
Добро утро  Hug.Честити месечинки първо на сладкото ми зетче много да слушка мама и тати а това е от Симона

Общи условия

Активация на акаунт