Отговори
# 285
Е, такъв дълъг и гаден ден отдавна не бях имала  #Cussing out Това дете му става нещо. Честно!!! Не спира да реве бе. Че и бели прави. Разнасяхме се на ръце. И тя докопа цветето от една саксия вдигната на високо. Дръпна и.... Познайте. Добре, че не ни тупна на главите, че е от големите. Сигурно има 3 кг. Такава работа ми отвори  Crossing Arms  ooooh!  Whistling Не ми се говори. А час най-много преди случката бях изчистила навсякъде. И то изтърпявайки я през това време да се дере от рев. Е..ти  Crazy
Чакам всеки момент тати и кака да се приберат и да се стягаме. Не знам Вани как ще се представи, но ходи на танци едва от два месеца, а и е най-малката. Така, че не вярвам да е блестяща, но пък й харесва и ходи с кеф  bowuu  А това е най-важното. Но ако Мишето продължава в същия дух тази вечер, не вярвам някой скоро да се навие пак да я гледа  ooooh!

# 286
  • Варна
Да напиша нещо преди да е свършила темата Simple Smile Днес сложихме последните ДТК и полиомиелит. Божко се държа чудесно! Засега е спокоен, няма температура, дано е така и следващите 3 дни  Praynig.

# 287
Да се включа и аз,че след малко ще отивам да гледам детето на една приятелка.С моите днес ще се оправя изцяло баща им.
Yoya,дано само днес да е така.Понякога уцелват такъв момент,да се чудиш какво да ги правиш.Стискам палци Ванина да се представи добре,за гордост на мама Peace
Щъкчестито ви зъбче toothХайде сега Коцето да спинка повече през ноща smile3503
Силвадж,браво за хубавите мерки.Той пак си остава снажен ерген smile3521
Жузефиналоша работа са тези падания.Да нагушкаш хубаво принцесата да се успокои.
Димитриана,тортата е супер smile3521Ей ще ме накарате и аз да направя по празниците.
Гоголинадръж фронта с кърменето,и дано да е моментно състояние и да премине бързо Peace
Детрикса,браво за хубавите мерки.И ние днес излизахме,но ни  измръзнаха д-тата.Щом даже и на мъжа ми му стана студено,прибрахме се всички премръзнали и прегладнели.
Хайде че дълго стана.

# 288
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес и специална на Оги на Лъвичката! Много здраве и късмет!

Бяхме на вън за 1ч. и умрях от студ.

# 289
  • Пловдив
И аз да направя едно бързо включване преди финала на темата.
Първо да кажа...чак ме е срам...еми не можах да хвана урина и от ТРЕТИЯ път  Embarassed Joy Crossing Arms накрая стана обяд и лабораторията щеше да затвори, та оставих за утре. Ще сложа памук, поне да е сигурна работата  Peace
Ании_та якето е супееер, много е хубаво. Твърдо реших да й взема, в събота я оставям на майка и запрятам ръкави, то е ясно ще се харчат пари  bowuu
А ние между другото днес бяхме на контролно теглене, че миналия път за последния месец беше наддала 100-200 гр. и педито се притесни, та ни каза да дойдем след 10 дни пак да видим. Е днес ходихме и беше наддала 200 гр. за 9 дни. Аз не се бях притеснила, но си викам айде да отидем да не каже ...тая пък каква безотговорна майка е.. знам ли я  Thinking Аааа и кръвната картина ни е добра, изследванията бяха готови. Забравих да питам за хемоглобина колко е  ooooh! ама щом ми каза така, спокойна съм.
detrixa   браво на детенце за прекрасните мерки и теглилки !
Щък а честито ви второ озъбване  Mr. Green лесно и другите да пробиват за напред..
juzefina лелееее пак ли бе душа ... ми барикадирай я Петинка хубаво, да няма такива скокове за напред  Praynig
Ди80 ехааа браво на вас, завиждам ти, че си разпуснала, и четвърто място не е хич малко . Охх мен така ми е мъчно, колегите днес са на коледно тържество и ме каниха сто пъти всички, ама тази година ще се разминат без мен, няма как да стане. Пък и банкета ще е в гр. Хисар /не че е мн. далеч от Пловдив/ но все пак си е път и трябва някой да ме закара, после да ме върне а бе дълга и широка....догодина обаче живот и здраве ще се включа задължително...
Yoya офф горката, не че мога да се успокоя но има и такива дни за съжаление Дано лошото настроение остане само за днес и утре се събудите с усмивка на лице
Охх аз следобед поспах малко и ми е още едно сънливо , Вики се е забавлявала с баща й през това време... айде лека от мен и мислете заглавие на новата тема, мен ми хрумна нещо, ама май много дълго незнам, и все пак ....
Навсякъде цари Коледно настроение, ЮНЧЕ чака дядо Коледа с нетърпение ....
До скив

# 290
Момичета аз просто нямам думи.То темата свърши аз докато се включа Wink
Честито на Ели, Миро,Дани,Венци   bdbaloni happy bd  baloni
Днес било Игнажден(преди малко разбрах Blush) и се радвам,че дядо ми беше на гости.Много си го обичам аз този човек  Heart Eyes
GERY80 прекрасни сте. Малката е невероятна красавица newsm51
di80 много се радвам за вас.Човек определено има нужда от подобно разпускане.
Анту И ние сме така с лъжичката. Андреа цока лъжичката, дърпа я, бърка в купичката(вчера така разсипа,че трябваше да свалям дамаската на столчето за пране)мисли си,че е игра, но ще се научи Peace
gogolina завиждам ви за купона,който сте си спретнали в къщи с децата  bouquet
juzefina съжалявам за тупването,.Ама какво им става на тези юнчета палави Crossing Arms нищо не ги спира ooooh!
Щъки ха честито 2-ро зъбче!!
jeninik и аз май ще пробвам тези ампули, а нещо за мазна коса знаеш ли?След раждането съм направо ужас Sick
Yoya  хайде да разказваш как се е представила каката Hug
anii_ta страхотно сладки сте Hug

Момичета татито  преди малко донесе тортата и всичко е готово за утре Party Имам и атрактивни свещички Peace
Лелеле много дълго го написах , извинете ме  bouquet

# 291
Асе заглавието е супер!!!   love001

# 292

Честито на Ели, Миро,Дани,Венци Какво стана има ли нова тема вече.
Ании_та наистина якето е супер
.Гери супер снимка на малката.Много е сладка.Да я нацункаш,а дядо Коледа може да и прати нещо от Велико Търново. Winkмалко но от сърце.
Щях да пиша на всички по отделно но забравих какво.То на  малката цял ден и беше криво и аз забравих ума и дума.
Отивам да гледам края на острова на изкушението.
Щях да питам  харесвате ли  предаването"Часът на мама"

# 293
Щях да питам  харесвате ли  предаването"Часът на мама"
Това предаване е  #Cussing out Мен лично ме дразни

# 294

Общи условия

Активация на акаунт