Споделете 37

• 27 354
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 60
Поздравявам всички, които се чувстват болни с това култово парче  Mr. Green  Mr. Green

Е, не, клипът е уникален! Гений, само гений е сътворил това чудо!

# 61
Парчето не само е по темата на темата, но и показва изпълнителката в друга светлина, това е почти техно версия.  Joy

# 62
  • София
Споделям, че заминавам за 5 дни и ще съм без нет. Оздравявайте и да няма нови болни!

# 63
Ало, болните. Ще изгоните всичката медицинска мисъл от "Споделете".
Още не съм взимала подаръци. Е, взех един де - за себе си.  Laughing

# 64
  • UK
И аз още не съм. Не знам и кога точно ще стане...

Събудих се с главоболие и с едно много мило лично съобщение от един много любим човек, не тук, и тази вечер сигурно ще се чуем най после. Горкия - бяха го натоварили с премиерата на Хари Потър 7 и изнемогваше, но книгата нали излезе, ама сега имат несвършена работа от преди ХП7, абе гадост. Надявам се да се видим след Нова година, преди това няма как. Но ще се чуем довечера и ми е щастливо. Simple Smile

# 65
О,мили деца,какъв коледен дух цари из форума.Аз съм доволна.

# 66
няма да чета назад, но бих запитала някой да знае някъде да има свободни места за Нова година, тук, навън, все тая. Без дете. В съответния подфорум съм питала вече  Wink

# 67
# 68
Имелда, до скоро виждане и лек път!

# 69
  • София
Благодаря и да отидеш на лекар!!

# 70
няма да чета назад, но бих запитала някой да знае някъде да има свободни места за Нова година, тук, навън, все тая. Без дете. В съответния подфорум съм питала вече  Wink
В събота си запазихме места и платих кувертите. Ресторантът е на Пиротска. Мили спомени от близкото минало.  Wink

# 71
Вчера трябваше да ходим на гости и дъщеря ми искаше да вземем такси. Но излизайки от нас видях че идва точният номер тролей и се затичахме към спирката.Успяхме да догоним тролея и мятайки се без дъх вътре, малката сладка принцеска на мама, четиригодишното ми слънчице избълва "Оф, да е*а ужаса".Баща и придоби прелестни пурпурни краски, като залез в мразовит ден.На финала се обагри в патладжанено..Аз най- неадекватно се разплаках от смях и си размазах спиралата от долния клепач.

# 72
  • Paradise
ооо, Шанел, плс, недей така "деца".
Едва ли си на 60. С най-добри чувства.

# 73
Герги, честит имен ден на детето ти   bouquet

Оливия, ще оздравеят, разбира се, стискам палци по-бързо да стане  Hug

титсън, ако не си намериш място, чакам те у нас  Hug (сега ще кажеш, че не питаш за себе сиLaughing

# 74
ооо, Шанел, плс, недей така "деца".
Едва ли си на 60. С най-добри чувства.
Че аз го употребих един вид като мило обръщение.И как да кажа-милички,приятелчета...Нито сте ми мили,нито сте ми приятели.Държа да подчертая,че до 60 имам много,много,много години.И аз съм с най-добри чувства.

Общи условия

Активация на акаунт