Споделете 37

• 27 371
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 1 125
О, Флор, ай мис ю  Grinning
Дядо Коледа купи Лего Рейсърс за Ник. А аз си купих пуловер и жилетка - съответно пепел от рози и циклама  Mr. Green ама не са за Коледа. Жилетката е с финтифлюшки и панделки, само за Флор  Wink

# 1 126
 Flutter Сметам, че никът ми е подходящ за първенство в малинака. Отказвайте се, докато е време, че да си произнеса благодарственото слово.

# 1 127
  • Пловдив
Днес няма петъчна тема. Интересно защо? newsm78 Всички са се заколедили май.
Чете ми се особено скандална и злободневна тема. Трябва да помисля и да пусна в Клюкарника някоя. Обаче ако имате идеи- действайте. Ще ми разведрите деня.

# 1 128
  • При хората, които обичам
Ау, Янтра, обиждаш Марианкаааа. Пуснало е момичето - за еротичните подаръци по Коледа Tired

# 1 129
  • Пловдив
Отивам да чета Simple Smile

# 1 130
Любопитството ми надделява: Жозефина кой е твоят бранш? Все четем за работа, аз лично не знам какво работиш. Може и на лични, ако те тревожи нещо.

В Сърбия живеех за седмица при братче и сестриче, които бяха ДУшко и ДУшица, с ударение на У-то... Иванчо и Иванка се едно...

# 1 131
Любопитството ми надделява: Жозефина кой е твоят бранш? Все четем за работа, аз лично не знам какво работиш. Може и на лични, ако те тревожи нещо.

В Сърбия живеех за седмица при братче и сестриче, които бяха ДУшко и ДУшица, с ударение на У-то... Иванчо и Иванка се едно...
Слънце, писах ти ЛС.
Апропо, отговора ми го има и в темата "КАкво работите", съвсем прясна е, някъде на 2-3 страница май. newsm78

# 1 132
споделям притеснението си- синът ми иска да играе с бебета- играчки и да го запиша на балет  Thinking

# 1 133
Буми, докато не започне да си лакира ноктите, няма страшно.  Mr. Green

# 1 134
  • София
 А моят си играе с куклите на кака си - огромен интерес - постоянно ги съблича и облича.

# 1 135
Наколедопазарувах се и за догодина.
Така ми тежаха тия чанти, а кьораво свободно такси няма...И задръстванияяяяя, ужас! От Славейков до Семинарията пеша вървях поне с 10 кила в ръцете ooooh!
Явно всички софиянци пак си ходят по родните места за празниците Mr. Green
Миналата година като си отивах към Пловдив на 23 ми трябваха 3 часа с рейса, за да излезем от София...

# 1 136
Не е проблем, Буми, опознава света около себе си Simple Smile

# 1 137
Буми, и тогава няма да е страшно.  Wink Нека опознава човекът бебетата, че скоро и това ще му дойде до главата.  Hug
От преди няколко часа съм в най-дългата си отпуска от 2 години насетне. То тогава това даже не беше отпуска.
Ужасоне, голям ужас си с тези сменени никове. 
 boo

# 1 138
Сподел:

# 1 139

Общи условия

Активация на акаунт