Споделете 37

• 27 364
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 1 140
  • на пясъка при черупките от миди

Флорче, за малко д ами развалиш предколедното настроение с това  Shocked Shocked Shocked

# 1 141
  • в Низината
Не мога да чета назад. За какво си говорите?

Радвам се, че най-после идва краят на този работен ден. Раздадох си подаръците.
В офиса наспроението е приповдигнато. Взех и заплата. Щастлива съм. Купих си и костюм за партито довечера.
Това е от мен.

# 1 142
Споделям, че най- после избрах  книгите за подарък на племенника си. Вниманието му трудно се ангажира от нещо различно от багер/камион/кола. Мисля, че уцелих обаче.
Мишонко, разгледах я книгата. НАистина  си има таргет група. Аз май не попадам в нея Mr. Green

# 1 143
Споделям, че ме е обляла злобна предколедна радост, че ви развалих играта с аватарите.

# 1 144
Споделям, че ме е обляла злобна предколедна радост, че ви развалих играта с аватарите.

Явно фактът, че те направиха на нищо в другата тема не е успял да я помрачи Mr. Green

# 1 145
Сопранов,сега ще се появят колегите екстрасенси и ще ти предрекат,колко дни форумски живот ти остават...
Ако има някой с добро сърце да напише в резюме,
какво е споделено в предишните 20 страници...

# 1 146
Сопрано, новината, че водиш в една от категориите ще те направи ли по-добър.  Grinning

Споделям, че отивам да взема на Кати пачката.

# 1 147
Здравейте, малгаши, от Мадагаскар!

# 1 148
  • Русе
Язък! Що се отказа...  Tired

# 1 149

Явно фактът, че те направиха на нищо в другата тема не е успял да я помрачи Mr. Green

Не знам коя е другата. Не знам какво значи "нищо". Знам, че ви ги няма инфантилните аватари. А тва не е нищо. Хохо!

Сопранов,сега ще се появят колегите екстрасенси и ще ти предрекат,колко дни форумски живот ти остават...

Очаквам ги. Ще ги изплющя и тях.

Сопрано, новината, че водиш в една от категориите ще те направи ли по-добър.  Grinning

Къде водя? Наистина не знам. Но тази година мисля да разчупя клишето и да съм зъл и по Коледа.

# 1 150
Сопранов, аз не съм си слагала такъв аватар, нямаше нужда да оригиналничиш, цитирайки точно мен Wink

# 1 151
Къде водя? Наистина не знам. Но тази година мисля да разчупя клишето и да съм зъл и по Коледа.
Пиенето ти ли свърши или влизаш в роля за Коледния карнавал?
Буратино ли ще играеш?Брадичката ти е съвършена,но носът идва малко къс...Не лъжеш достатъчно значи.
Вълчане,тук аборигенка съм май само аз...

# 1 152
В "Оценчик". Втори в "Падаща звезда".

# 1 153
Гледаме "Аз не съм по-умев от едно хлапе". Пичът снощи е отговорил на въпрос за 3000 лева, остава да отговори на още 1, за да станат 18 бона. Екскурзията в Тунис му е сигурна. Пичът се отказва, но отговори правилно на въпроса за 18 000. След дъжд, качулка. Въпросът беше за малгашите. Всеки е абориген някъде.

# 1 154
Тити, Кравке, видях книга "Плетене фор дъммис". Ще взема да си я купя и да се присъединя към вас, нищо, че сте напреднали  Sunglasses Едно време що шалове оплетох на куклите. А мъжът ми цял пуловер е изплел на 10 годинки, сега го нося аз. Laughing
Реших да пробвам как ще ми реагират, ако питам за финландско - български речник на Славейков. Гледаха ме като луда...А в същото време примерно има разговорници по шведски, норвежки, речници по хинди и арабски!? Да са доволни, че не тръгнах на суахили, все пак  Mr. Green Су-то и такъв лекторат предлага Crazy

Общи условия

Активация на акаунт