Споделете 37

• 27 356
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 1 155
Сопранов, аз не съм си слагала такъв аватар, нямаше нужда да оригиналничиш, цитирайки точно мен Wink

О, Янтре, няма да те цитирам вече, записвам си в черния тефтер. Нищото, обаче, ти го каза. Класацията ме радва. Всичко ме радва.

# 1 156
Има ли писменост, на която се записва текст на суахили?

# 1 157
 Тънкообидна съм, приех го лично( това с цитата), Обикновено се извинявам за клишетата, тоя път съм проспуснала. Сори, ако си се почувствал нищо.Не съм Янтра, бре!

# 1 158
  • на пясъка при черупките от миди
Да споделя: гледам аз "Това го знае всяко хлапе" и Дими от Сленг участва, абе тоз човек не е много да кажем нагънат  smile3555

# 1 159
Има ли писменост, на която се записва текст на суахили?
И представа си нямам. Най-вероятно има, щом са тръгнали на лекторат да го правят, че и една обширна програма бяха представили...
И все пак, за суахили някак си по-нормално ми се вижда да си задаваме подобни въпроси...
Но когато една колежка разбра, че ходя на финландски (който все пак е език в Европа, нищо, че не е индо-европейски), ми каза : "Ама те език имат ли, мислех, че говорят на английски"...Филолог го казва това!!!! При това с успех два пъти колкото моя... Rolling Eyes Така ни затварят очите в тая филология, че направо побеснявам. Само френски, френски, френски! Никакъв досег с другите литератури, например...Айде от тях да мине, един втори език имахме...Като коне с капаци излизат от тая филология. Пък може и с другите да е така, не знам. Аз за това исках българска, много повече неща се учат като литератури и автори, толкова по-интересно е...Ама като не знам какво е мислел Ботев за свободата като избор, пък мога да превеждам от френски, тва е положението Simple Smile

# 1 160
Абе, споделете, прасето на Как' Сийка заплоди ли другото прасе? Чакаме ли прасета?

# 1 161
Марче, не знаем, кака ти Сийка скоро не се е  споделяла на тази тема.
Всъщност, може и да е, аз прескочих 20 страници тия дни  Rolling Eyes

# 1 162
Лош Сопран.
Дайте му коледния подарък.

# 1 163
Да споделя: гледам аз "Това го знае всяко хлапе" и Дими от Сленг участва, абе тоз човек не е много да кажем нагънат  smile3555

Хаха, ти все пак меко се изказваш...Споделям, че бях като бабичките, които като гледат сериал и сами си коментират с ТВто неволите на главната героина...Докато Дими от Сленг се потеше над въпроса"Кой месец е м/у Голям Сечко и Баба Марта според народната терминология?" и слушах малоумните му разсъждения, че може би е януари, щото февруари е Големия Сечко, ама що пък иначе февруари да е Малък Сечко - защото бил по-топъл от януари!!!! Брилянтно! И не, не защото е къс месец...Иначе трябвало да се казва Къс Сечко...
 Blush Без да искам спретнах голямо, малоумно изречение...Извинете, разпених си клавиатурата... Laughing

# 1 164
  • на пясъка при черупките от миди
KissTheRain мека бях, сакън да не се обиди някой фен на Дими  Mr. Green... нямах такива впечатления от човека, ама освен гънките имам забележки и към завидната му злоба  newsm48

# 1 165
Дими-то нали е лекар, бе! Че от ко са му се изгладили гънките пък? Mr. Green

# 1 166
Не просто лекар, гинеколог е.
Ама то явно не е гаранция.

# 1 167
Дет се вика малко е комплексиран човека, това отдавна сьм го забелязала. Много гадно се отнася и кьм жена си, не че тя е цвете за мирисане.

# 1 168
Искам да споделя отвращението си от Коледна София. 45 минути чакане на спирка. Няма кьораво празно такси... Не успях да си взема децата от английски, добре че баба им е наблизо и бързо ме замести...

Искам най-накрая София да заеме последното място в класацията на предпочитаните за живот градове! Искам да разцъфне икономиката в Пловдив, Бургас, Плевен, Враца, Благоевград и всички останали (във Варна вече е) и да престанат всички хора от провинцията да идват да търсят препитание в София.
Не ме разбирайте погрешно - повече от две трети от колегите ми са родени и израсли в други градове и много ги харесвам и ценя, но градът вече просто не става за живеене! Независимо каква кола караш и в кой квартал живееш и колко пари имаш! И милионер да си, няма да намериш хеликоптерна площадка за кацане!  

# 1 169
Дет се вика малко е комплексиран човека, това отдавна сьм го забелязала. Много гадно се отнася и кьм жена си, не че тя е цвете за мирисане.
Е, това е от твоя гледна точка.
Или си в ролята на кондома, а?
Впрочем, и аз не бих се отнасяла
добре към някой, дето не е цвете
за мирисане. Важното е гот да пея.

Общи условия

Активация на акаунт