Багажи редим,дрешки гласим, ЯНУАРИ здрави бебенца ще си родим!

• 15 112
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Малеее, пак успяхте да изпишете 6 страници аз докато се включа ooooh! ooooh!
Направо ви завиждам как сте решили въпроса с ремонтите, покупките и прането. Аз съм до под кривата круша с всичко обаче взе да ми става все едно.
Последно ми се надуха краката около глезени, ама като като казвам подути това е слабо определение за размерите, които са добили. Не удвоил, а направо учетворили, и кожата ми се е разцепила около глезените, явно не е толкова еластична. А като ви слушам за килограмите, на мен направо ми става лошо- аз съм качила дотук чисто 20 кг и хората ме питат вече дали нося близнаци... #Crazy #Crazy
Ама така е, някои са си късметлии, други като мен си го отнасят отвсякъде. Аз вече си се примирих и на моя му викам: "Скъпи, аз така и така ще умирам, ти дали ще се оправиш с две деца?" Как ли ме търпи и той? newsm78
Лусесита, честито, чакаме снимки!

# 76
здравейте-един по страничен въпрос-кога беше игнажден? не помня датата.

# 77
здравейте-един по страничен въпрос-кога беше игнажден? не помня датата.

на 20-ти в четвъртък:)

# 78
  • София
Бе как ли ни търпят изобщо мъжете ни  Joy

Достойнство - достойнство, гордост-гордост, ама като не мога да си закопчая най-долните катарами на ботушите ко да правя - викам го. Честно казано много ми е неприятно да го моля, ама той за щастие не роптае.
Като му кажа я подай ръка да стана и вече си знае, че само една ръка не ми върши работа.

И аз нещо съм в размисъл за обиколниците. Лошото е, че нашето креватче е с решетка само от едната страна и хич не знам къде да ги връзвам останалите. Миналият път ковнах едни пинчета за коркови дъски по леглото и сега май не мога да измисля нещо по-умно  newsm78

# 79
На 20 Декември .

# 80
  • София
тедсан ,направо ме разсмя с твоите преживявания.  Joy
И аз като клекна трудно ставам, но все още се справям сама. Иначе корема ми и в профил и в анфас  все едни размери има. Качила съм до момента 11 кг  и вече трудно се изправям, особено вечер имам чувство ,че всеки момент ще ми се пукне комера #2gunfire

Mirka мислих си ,че само на мен не искат да ми правят изследвания, но сега виждам ,че има и други.Дано всичко да ни е наред, че явно нашите доктори по въздуха познават, че сме добре #Cussing out

Аничка, моят мъж е роден на 01.01  , но аз честно казано предпочитам за рождения му ден да сме си в къщи с бебка. Но сигурно няма да стане. Иначе и аз предпоитем бебчето да е козирог. Hug

# 81
  • В полите на Пирин планина
Иииии писателки ...  Sunglasses
Чета ви с голям кеф, особено на tedsan остроумните коментари. Много свежо чувство за хумор имаш  Peace

Аз все още съм си в офиса, но нещо не ми се бачка ... Преди малко шефът раздаваше рекламни фирмени материали, та малко разведрихме обстановката.

Във връзка с разказите за раждането аз предишният път раждах секцио, но ако някой му е интерсно ще разкажа по-подробно.

Честно казано все още успявам да клекна и да се изправя - с малко подпиране. И обувките си закопчавам и ноктите на краката си режа успешно. А и сина ми не ме оставя да се отпускам много - ха, да полегна и все нещо ме вика  Mr. Green - да не би да се отпусна ...

# 82
Incandescent, и аз съм още на работа, и мнооооого не ми се работи, обаче още четири дни и край, повече не мога, вляза ли в деветия край, пък и мъжа ми ще ме бие вече.
Пък шефа днес ме пита дали съм щяла да идвам след Нова Година, викам да непременно и събота и неделя даже... Joy
Той пак не е разбрал.
Те колегите ще работят и на 26,27,28 и 29, но аз мисля тогава да си пазарувам за бебчето, стига толкова геройства...

# 83
  • В полите на Пирин планина
Ewito аз тази седмица ще съм на линия, ама за после ще работя от вкъщи, ако още не се е появило бебето / а пък след като се появи след малко прекъсване /. Моята работа си ме чака, та ща - неща ... Имам една колежка, уж, дето е помощник-счети, но нещо хич не се затормозява и като се спомня при предишното раждане и престой в болницата как ми звънеше безброй пъти - сега пак ще е същото. А годишното приклюване и отчетите си чакат мен ...

# 84
  • Варна
Леле, за половин ден 4 страници, като почнат бебоците не ми се мисли  #Crazy  Grinning

Асиди, да, от карнавала е, поне за снимка успях да я хвана с тези цветя на главата, че иначе ги махаше непрекъснато  Grinning
Тедсан,  Joy
Incandescent, не е лесна твоята, ама поне като работиш от вкъщи, си планираш нещата както ти е най-удобно, пък и ти имаш вече тренинг  Grinning

Аз май се опитвам да се разболявам, но вече атакувах с вит.С, чай с мед и много цитруси, дано поне Мони не заразя..

# 85
  • Пловдив
Момичета, аз не пиша толкова редовно, но съм от най -редовно четящите. Simple Smile
Днес имам хубав повод да почерпя - ставам на 29 год,
http://media.abv.bg/img.phtml?id=177133
http://media.abv.bg/img.phtml?id=177111
Иначе днес бях на последна ЖК , взех с направление и докторката ме зарадва , че коремът ми е паднал , главичката се е смъкнала, с 2 думи- готова съм била. Та ще видим кога ще е събитието Simple Smile а като си представя , че дори още не съм изпрала бебешките дрешки... Какво 4акам и аз не зная , а не искам някой да ми пипа после нещата и да ми върши работата. Та ще взема ей сега да се наканя  Simple Smile Но не зная шишетата и бибероните дали да ги стерилизирам сега , но май няма смисъл предварително.
Иначе за кг и аз съм +16, а като се има предвид , че преди да забременея бях +10 , то цифрата е доста стряскаща , но ще го мислим после , сега е по- важно всичко да мине както трабва .
Пожелавам леко бременеене на всички и успех на тези , които тия дни ще ни зарадват с нови бебенца  Simple Smile

# 86
Ewito аз тази седмица ще съм на линия, ама за после ще работя от вкъщи, ако още не се е появило бебето / а пък след като се появи след малко прекъсване /. Моята работа си ме чака, та ща - неща ... Имам една колежка, уж, дето е помощник-счети, но нещо хич не се затормозява и като се спомня при предишното раждане и престой в болницата как ми звънеше безброй пъти - сега пак ще е същото. А годишното приклюване и отчетите си чакат мен ...
Ох и аз щях да имам заместник, ама нещо няма кандидати, но аз си върнах вече служебния телефон, тъй че да се оправят, не искам да ме безпокоят, още повече, че не смятам да се връщам тук после...
И аз бих препочела от вкъщи да работа много отдавна, но никой не ми е предожил, толкова някой го интерсува на мен какво ми е.
И понеже в края на седмицата окон1ателно се отървавам от глупостите и за това толкова съм нетърпелива.

# 87
  • София
Incandescent Разкажи като имаш време как е минало твоето първо раждане . Аз ще съм със секцио- искам не искам, тако ,че ще ми е интересно да разкажеш.

Колкото до шишетата и помпите- наистина ,кога трябва да се стерилизират- още саге или като се роди бебчето да оставя писмени указания! Rolling Eyes

# 88
Момичета да ви питам нещо-когато при нормално раждане си с епидурална,кога правят тестовете за алергичност и т.н.????

# 89
Алекс като разказваш за раждането си ми се струва че доста спокойно си приела нещата. Аз все си мисля че като ми падне тапата ще съм голяма паника. Естествено ако я видя. Гледах на филмче и нормално раждане и секцио и не ми беше гадно, но като наближава малко ме хваща шубето.

Аз мисля да си взема помпата в болницата и затова като наближи идването на бебка ще ги стерилизирам.

За обиколниците си купих комплект на Бертони, който включва възглавничка, обиколник, олекотена завивка ( но е тъничка), долен чаршаф и подложка за повиване. Мисля че беше между 30-40 лв, но не съм много сигурна защото купувахме доста неща тогава, но мисля че беше толкова. Даже мисля да си взема още.

Общи условия

Активация на акаунт