Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчителните магазини за бебешки стоки в Левски?
Какви упражнения се препоръчват след раждане?
Какви са препоръките за възстановяване след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчителните магазини за бебешки стоки в Левски?
-
Какви упражнения се препоръчват след раждане?
След раждане, рехабилитаторът обикновено показва комплекс от упражнения за свиване на матката, които се извършват след всяко кърмене, около 5-6 пъти на ден. От 20-ия ден след раждането може да започнете да правите коремни преси, но индивидуалните препоръки могат да бъдат получени при контролен преглед при лекар. След раждането е важно да правите подходящи упражнения, които постепенно натоварват тялото и помагат за възстановяването му. Важно е също така да поддържате психическа настройка, тъй като тя играе решаваща роля в този процес.
-
Какви са препоръките за възстановяване след раждане?
-
Какви са препоръките за грижи за новородено след раждането?
-
Какви са препоръките за закупуване на обиколка за креватче?

Мислила ли си за вариянта да направиш консултациа при диетолог? Сега се сетих за този вариант, който мисля, че може да се окаже удачен
. Аз не мога да се похваля с пищна фигура, даже ми казват, че коремчето ми не било голямо за бременна в 9м., но вече не обръщам внимание, защото знам, че бебето е наред. Все пак не забравяй и факта, че е много важна и психологичната нагласа у човек. Незнам, да не би пък да си имаш някакви ядове, проблеми, да се нервираш за нещо. Това също се отразява. Пиши как си!
И сега ви чета чета...и кротувам.Гледам доста майчета се изгубиха..прави ми впечатление че Мари я няма

няма как, то такова разпъване и моят корем е остър напред, малиии, кой знае колко желенце ще имам, но нядавам се кожата да ми е достатъчно еластична и да се прибере...
Викам му на моя мъж:"Ела ми помогни, моля!" и той милия ми подава ръка
"Неееее, казвам аз, така няма да стане, не мога да се издърпам така" и накрая той ме извлече от храстите на дядо вади ряпа. Добре, че навън беше тъмница и само дупето ми блещукаше
от тогава не клякам