Синди Крауфорд - Предизвикателството! - 2

• 50 550
  • 470
  •   1
Отговори
# 180
Добре дошла, Палава монахинке!
Като те гледам на снимчицата, по-добре Синди да се учи от теб, ама щом си решила  Hug
Добре заварила и благодаря за комплимента. Simple Smile
Насочила съм се към Синди, защото искам да премахна коремчето, както и оптически малко да увелича дупето ( а това може да стане с упражнения само). Видала съм наистина резултати с тази програма, проблемът при мен е , че бързо се отказвам.
Първите 2 крачки съм ги направила. Заменила съм някои храни с други по-здравословни. И пия зелен чай от около месец.
Присъединявам се към вас, защото много се радвам как се стимулирате, подкрепяте и си давате отчет за постигнатите резултати. Hug

# 181
  • Пазарджик/Лондон
Привет и от мен Hug.
в поредността, в която тази добра душа ги е пуснала. Т.е:
CD1-Shape your body
CD2- The next Challenge

А колкото до A new dimension, няма го в нета с читави субтитри или поне без китайски дублаж, така че, няма да го тренирам. А и както вече споменах преди, отдавна ми е минал следродилния период и не проявявам интерес.

Не бях чувала за The next Challenge, ще я дръпна да я видя Simple Smile.

# 182
The next Challenge е най-хубавата и най-ужасната програма на Синди LaughingАз я имам на видеокасета, но ми се прецака видеото и сега с радост я дърпам. Определено с нея съм имала страхотни резултати, но в началото, докато човек не й е свикнал е направо смърт Twisted EvilТа ще си я оставя да отлежава за десерт Mr. Green, когато Shape your body, спре да ме натоварва. Дотогава обаче много литри вода ще изпия, така да се каже Joy

# 183
Момичета незнам, преди ми изглеждахте много по-ентусиазирани. SadТолкова много пишехте, едвам смогвах да ви чета.
Аз да си кажа, в 16 часа лягам на земята и ще е ден пети от спортната ми кариера.

# 184
  • Пазарджик/Лондон
The next Challenge е най-хубавата и най-ужасната програма на Синди LaughingАз я имам на видеокасета, но ми се прецака видеото и сега с радост я дърпам. Определено с нея съм имала страхотни резултати, но в началото, докато човек не й е свикнал е направо смърт Twisted EvilТа ще си я оставя да отлежава за десерт Mr. Green, когато Shape your body, спре да ме натоварва. Дотогава обаче много литри вода ще изпия, така да се каже Joy

Оооо, значи и аз ще я оставя за по нататък, че за сега и  с Shape your body виждам зор Simple Smile.Но започнах да успявам да правя толкова повторения, колкото и Синди, което си е напредък все пак Simple Smile.

# 185
Не се предавайте! Simple Smile Аз поне вчера с кански мъки пак правих упражнения и уж се разкарва мускулна треска с движение, ама аз си докарах още по-голяма... Сега едва ходя и всяко ставане и навеждане е мъчение... Ама сладко мъчение Simple Smile Така че днес се надявам пак да подскачам... Обаче далеч не мога да правя всички упражнения с нея още. Вярно, че само два пъти съм го гледала Shape Your Body, но има време, не се предавам!  Sunglasses

Хайде пишете как върви!!!!  Hug

# 186
  • Пазарджик/Лондон
Аз днес направих 40- минутка Simple Smile.Чувствам се екстра, даже няма следи от мускулна треска Party.
Всъщност тази седмица само вчера пропуснах.В отпуск съм и имам време , ама от понеделник като тръгна на работа ще видим как ще намирам време за Синди  newsm78.

# 187
Не се предавайте! Simple Smile Аз поне вчера с кански мъки пак правих упражнения и уж се разкарва мускулна треска с движение, ама аз си докарах още по-голяма... Сега едва ходя и всяко ставане и навеждане е мъчение... Ама сладко мъчение Simple Smile Така че днес се надявам пак да подскачам... Обаче далеч не мога да правя всички упражнения с нея още. Вярно, че само два пъти съм го гледала Shape Your Body, но има време, не се предавам!  Sunglasses

Хайде пишете как върви!!!!  Hug
Аз съм в същото положение. Като робокоп съм.Голяма гадост. Днес мисля да пропусна, защото аз не мога да сядам на стола, а какво остава да правя упражнения

# 188
След малко и аз мисля да започна да тропкам, само да заспи чавето, ама нещо хич не му се спинка май CrazyИ дано нямам мускулна после, че от седмица не съм играла.

# 189
Момичета аз сутринта направих упражненията, Не ги правя всеки ден, защото ме мързи.  EmbarassedА и преди ми давахте повече стимул. Sad

# 190
Такааа, играх и се чувствам отлично LaughingНаправо не можах да повярвам. Играх от Shape your body, първата програма.Утре продължавам с втората  Peace И мен ме мързеше докато започна, но сега съм много доволна Laughing

# 191
  • Пазарджик/Лондон
Днес направих 2-рата 40-минутка от Shape your body, много добре ми се отразява - една такава дейна ставам след това... Laughing.

# 192
Днес направих 2-рата 40-минутка от Shape your body, много добре ми се отразява - една такава дейна ставам след това... Laughing.
Браво на теб Simple SmileБързо ли свикна с първата. Аз днес ако я направя, ще ми е 7 път, ама още не мога и свикна, измарям се много. Sad

# 193
Вчера упражнения йок, затова днес вече мускулната се разкара и мисля да започвам всеки ден (досега през ден беше, че много болеше). И такива работи. Отивам сега да си взема един метър да се измеря, за да имам някаква изходна точка. Някъде има ли обяснено кое точно къде се мери, че не ми е много ясно нещо...

А и си измислих стимул - да съм във форма до рд-то май месец Simple Smile И като ида на море да го отпразнувам, да изглеждам добре на снимките - като Синди (е, мечти...)  Sunglasses

Грозната Бети, на теб ли трябва да си пратя мерките?

# 194
  • Пазарджик/Лондон
Браво на теб Simple SmileБързо ли свикна с първата. Аз днес ако я направя, ще ми е 7 път, ама още не мога и свикна, измарям се много. Sad

Ами аз започнах с първата, а на следващия ден продължих с 2-рата - не си дадох време да свикна. Естествено голяма мускулна треска ме налегна Simple Smile. После си дадох ден почивка и ги редувам- ако предния път съм правила 1-вата 40 минутка, на следващия правя 2-рата и така.

Общи условия

Активация на акаунт