СНБМ - инициативи - 16 част

• 16 604
  • 299
  •   1
Отговори
# 45
Eдин въпрос - кой ще ми носи дрешки утре?

# 46
Благодаря, ДеЩоВиди:)

# 47
Аз имам останали бебешки дрешки, но са само розови. Вършат ли работа?

# 48
  • София
Доли, дай на момичето моите координати или ми дай номер, на който да й звънна - по лесно ще е...

# 49
Аз имам останали бебешки дрешки, но са само розови. Вършат ли работа?

Ами нямам идея дали го знаят какво е. Предполагам вършат работа.

Доли, дай на момичето моите координати или ми дай номер, на който да й звънна - по лесно ще е...

Говорих с Миряна и тя ми даде нейния телефон, ако искаш да й звъннеш. Пращам ти го на лични.

# 50
Момичета, току що влизам от срещата с Миляна. Като цяло тя е много доволна, но има някой дребни неща, което ще споделя утре на срещата, защото са по текста и аз съм записала отгоре. Сега съм с двамата сама и да това пиша само това. Доли, не бъди нетърпелива  Hug
Утре всичко ще ти донеса и обясня.  Heart Eyes

# 51
Момичета, аз утре на обяд отлитам. Пожелавам на всички щастливи и усмихнати празници, много подаръци и любов. Ще ви чета от там, ако има нещо...

До догодина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 52
  • София
лек път, танче и весели празници  Hug

# 53
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Танче, лек път и от мен!   bouquet (и да ми донесеш малко сиренце ама съм нахална да му се невиди, това защото още не съм изтрезняла сигурно)

# 54
Честита Коледа, момичета!

Бъдете здрави - вие и семействата ви!

# 55
  • София
Момичета, току що влизам от срещата с Миляна. Като цяло тя е много доволна, но има някой дребни неща, което ще споделя утре на срещата, защото са по текста и аз съм записала отгоре. Сега съм с двамата сама и да това пиша само това. Доли, не бъди нетърпелива  Hug
   Може ли някой да ми каже какво стана с въпроса за детегледачките?

# 56
   Може ли някой да ми каже какво стана с въпроса за детегледачките?
Мими, днес трябваше да се срещна с жената от МТСП, но го отложихме за след празниците.
кажи теб какво точно те интересува?

# 57
  • София
  Еми как ще се реши точно въпроса с близнаците. Тоест дали ще има поне някакво развитие или ще си остане една детегледачка с една заплата. Засега не ми е спешно, но има голяма вероятност да не мога да ги дам на ясла (лични причини) и ще остане вариант с детегледачка, затова живо ме интересува въпроса. Разбира се дори и едно заплата да е сигурно пак ще се възползвам и ще разпитам по подробно.
   Това след отхвърлянето на закона е следващото нещо което живо интересува майките на близнаци, тоест въпроса за детегледачките. Незнам гласуваха ли и детските? Какво стана с предложението и да се увеличи до 3 години програмата в подкрепа на майчинството?

# 58
Момичета, много ме мързи да пиша, така че накратко.

Изпратих на ФРГИ стратегията. Вмъкнала съм коментарите от срещата на Таня и Силвето с Миряна. Изпратила съм копие и до нашата поща.

АМ ми звънна и ме помоли да предам, че е изчезнала, защото и се е наложило бързо да се пренася в новото жилище. Там все още нямат интернет. Помоли ме да кажа, че ще продължи да помага, веднага щом малко подредят нещата.

Мили момичета, пожелавам на всички ви много весело посрещане на новата година и много усмивки, здраве, радост и прекрасни мигове през 2008.  Hug

# 59
  • На края на вселената!
Доли, погледнах набързо пратения на пощата Стратегически план. Не мога да прочета писмото - явно ми липсва шрифт и е неразбираемо. Изтеглих го и ще го прегледам като остане малко свободно време.

Относно т.нар. детски надбавки - явно доста хора ще започнат тепърва да ги получават. Те ще се интересуват къде, какви документи им трябват, срокове, условия и т.н. Дали да не се пусне в нашия форум една тема за напътствия при подаването на документи, въпроси свързани с дет.надбавки(помощи за деца)?

Пожелавам Щастлива и Благодатна Нова Година на всички настоящи и бъдещи членове на СНБМ!
На Сдружението успехи на бойното поле срещу институциите!

Кой модерира нашия форум? Видях, че Реза е преместила някои теми...

Общи условия

Активация на акаунт