СНБМ - инициативи - 16 част

• 16 566
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, гледам днес в събитията, че има пресконференция за ДГ във Варна, имате ли повече инфо за това?

Аз утре в 7.20 ще ходя да отсрамя сдружението в тв "7 дни" по въпроса за електронния регистър. Сега се запознавам си инфото, ако объркам нещо да ме прощавате Praynig Нямаше кой друг да отиде... Който гледа да не се смее много, че говоря на нос Blush

Аз отсега казвам ,че ако не оздравеем с мишките до другия петък ще пропусна срещата, за да опазя бременелките Wink Мъжо го заразихме вече, тъй че трябва да съм внимателна. В 7 дни ги предупредих да си знаят, казаха, че не се притесняват от зарази Laughing

# 121
Кали, какво се случи??? Разкажи в другата тема, моля. Ти си изкарала е...ти празниците, миличка!

...
За 18-ти можем да се видим в офиса на мъжа ми, който е до американското посолство. Доли, мама, алергична съм към котки, не че не ми се идва у вас, но не ми се иска след 2 часа да викате бърза помощ. Как ви се струва мястото?

Аз съм ок.. само ще видим как щe стигна след работа до там.. я такси сигурно. Дай точен адрес и кажи в колко  Mr. Green
Доли може да се кооперираме, че и аз сега съм в центъра на раковска и графа, близо. Но има време до 18-и.

# 122
Точният адрес е ул. Кишинев 16А, ет. 1 (вижте в бгмапс)- J&D Medicals. Час начало - 18:30.
Но все пак нека и другите да кажат дали са ок, защото...надявам се да не сме пак 5 души.
Ако не е удобно казвайте овреме да търсим друго място в центъра, моля!!!

# 123
  • На края на вселената!
Точният адрес е ул. Кишинев 16А, ет. 1 (вижте в бгмапс)- J&D Medicals. Час начало - 18:30.
Но все пак нека и другите да кажат дали са ок, защото...надявам се да не сме пак 5 души.

Карта
Аз съм ОК за сега - но за кратко предполагам. Дано да работим бързо  Grinning

# 124
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-01-10&article=217430

моля прочетете и пишете мнения и размисли, че утре в 10 ще давам интервю по темата.

# 125
  • София
Таня, ето ти още един материал по темата

Улични автомати ще продават илачи

Личното ми мнение, е че автомат не трябва да пуска безразборно опасни стоки.
Пресен е примера с натровените деца от детската градина. Каква е гаранцията, че това няма да се повтори при улеснен достъп на малки деца до лекарствата. Едно 5-6 годишно дете спокойно може да си пусне стотинките и да си купи "бонбонки".
Пишат, че така ще се продават само аспирин, аналгин, витамини, но и при тях няма безвредни количества.

# 126
Момичета, гледам днес в събитията, че има пресконференция за ДГ във Варна, имате ли повече инфо за това?

http://www.vlastta.com/misc_1_1.php?id=1574
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1146493
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=446388

Това са част от материалите, излезли след днешната пресконференция.
В нашата тема:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254211.160
можете да видите пълният текст подготвен от родителите, както и да ни помогнете с мнения, предложения или друга информация.    bouquet

# 127
# 128
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Дами, получено е заявление за членство от Спящата красавица  Peace

Танче, ще те помоля преди срещата да ми звъннеш, пратиш смс или каквото се сетиш за да ме подсетиш да донеса кореспонденцията на сдружението която е в мен, че съм голяма руса патка и сигурно пак ще забравя. Praynig

# 129
Личното ми мнение за тези автомати е НЕ, не желая да има достъп деца най-вече до каквито и да е било лекаства. То и от аспирин и аналгин става зле в голями количества и Витамин С също.

# 130

На мен честно казано май ще ми излезе доста неудобно, особено ако трябва да идвам от обучението на ФРГИ. Въобще нямам идея, ама никаква, нито за едното, нито за другото място, а придвижването от едно непознато място до друго такова ще си е чиста проба самоубийство, а пък за такси няма да имам толкова пари. Все пак някои от вас знаят колко "добро" чувство за ориентация имам. Mr. Green после пак ще трябва да пиша в темата на Деси за приключенията

# 131
Забравих да си кажа мнението за автоматите за лекарства - абсолютно против, независимо от лекарствата, да не говорим, че аспирин на деца въобще не се дава, а няма как да спреш едно дете да си го вземе от автомата.И въобще лекарствата са опасна работа и не им е мястото да се продават свободно по улиците и ако един автомат може да продава аспирин, защо една обикновенна бакалия да не може?

# 132
ХУБАВО, ДО ТУК МНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ Е ЕДИНОДУШНО " ПРОТИВ" Сори за големия шрифт  Embarassed
Ще ме питат и за флуорирането - и за това ще дам мнение, че подкрепяме петицията "срещу"

Раде, кажи къде ви е обучението, да ти измисля маршрут с гр.транспорт

# 133

18.30 ок, но за нас + - 15/20 минутки, според трафика в центъра  Laughing
Влади, абсолютно съм ок за коопериране.

Момичета, Краси ми звънна и потвърди датите за обучението другата седмица - 18 и 19. Аз твърдо отивам в събота. Радке, пиле, ти потвърждаваш ли за петък и събота. Звъня и на Силвето да я питам. Други желаещи? Дали някоя от финансовите ни дами иска да се включи, щото все пак за финансиране ще си говорим?

# 134
Пък ще те върна с тахи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт