Детски клубове в София

• 325 297
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 275
И аз да попитам тук, тъй като не съм от София и не я познавам добре, ще искам да ми препоръчате, някой детски клуб в района на Мед. академия. Живеем до 19 СОУ "Елин Пелин".
Иска ми се да е наблизо, за да може да се ходи и без кола, тъй като ще разчитам на майка ми да я води.
Дъщеря ми е на 2 години/ когато дойдем в София ще ги навърши /

Може да пробвате в Любопитко, http://www.liubopitko.com/, намира се зад Била. Не мога да преценя колко ви е далече newsm78 Ама за друг в района не се сещам

# 1 276
Някой може ли да каже нещо повече за "Фиоре атрт студио" и за новите "Барбарони"?

# 1 277
  • София
Здравейте,

Да ме извините ако е питано вече, но може ли да ми кажете дали има клуб, където не искат минимум 8 или 10 деца за организиране на РД? Малкия става скоро на 2 годинки и искам да го направя в парти клуб, но няма да мога да събера такава бройка
Мерси предварително!   bouquet

# 1 278
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,

Да ме извините ако е питано вече, но може ли да ми кажете дали има клуб, където не искат минимум 8 или 10 деца за организиране на РД? Малкия става скоро на 2 годинки и искам да го направя в парти клуб, но няма да мога да събера такава бройка
Мерси предварително!   bouquet

Във Фиоре не виждам да имат такова условие.

# 1 279
  • София
привет, наскоро някой празнувал ли е в Джулиленд?

# 1 280
  • София
Здравейте Simple Smile

Четох последните отзиви, но те са всички за тази част от София, която ми е далече...

Някой празнувал ли е скоро в клуб в Гео Милев, Младост, Изток, Дървеница? Трябва ми клуб за празнуване на 3-тия РД на моите девойки с 10-ина деца на различни възрасти. Ще съм много благодарна ако ми препоръчате такъв  Hug

# 1 281
Някой празнувал ли е скоро в клуб в Гео Милев, Младост, Изток, Дървеница? Трябва ми клуб за празнуване на 3-тия РД на моите девойки с 10-ина деца на различни възрасти. Ще съм много благодарна ако ми препоръчате такъв  Hug

Веднага ти казвам Таласъмчета, в кв. Изток, близо до кино Изток. Там празнуваме винаги, и там вече празнуват и всички приятели, чисто, коректно, ново, и просторно! Ако искаш повече инфо на лични ще ти пратя.  Heart Eyes И Хелче празнуваха там, но имай предвид, че аз отсега запазих дата за нашия втори рожден, средата на октомври.
И кога ще пием по едно  Wink?

# 1 282
  • София
Мерси, Каси Simple Smile Както знаеш, винаги съм на линия  hahaha
Още днес ще отида да го видя и да запазя час Simple Smile

# 1 283
За Фиоре да кажа - аз съм им голям фен! Правят всичко с много вкус, внимание и компетентност.
Интериорът им е уникален, не прилича на детски клуб изобщо, а на аристократична и изискана къща с много играчки и детски съоръжения. Отвън пък си е именно това - стара, но отлично реновирана аристократична къща. Имат и две тераси, където родителите могат да си пият кафето. На терасите могат също да се изнесат детски играчки, пързалки и пр, така че и децата там да играят при подходящо време.
Имат си кетъринг отвън, но обикновено детските менюта ги правят на място и стават ужасно вкусни. Облизахме си пръстите!
Освен с партита и рождени дни, се занимават и по-професионално с децата - предлагат занимални и арт студиа за малко по-големите дечица. Отидете на място и го разгледайте, заслужава си!  Peace

# 1 284
здравейте, много полезна тема и с голям интерес я разглеждам ... та за въпросния клуб, там винаги има около 10-15 деца , които са всеки ден (като детска градина или ясла , защото има и бебета), мисля , че имат организирани курсове и занимални . На моя приятелка детенцето учи в близкото училище и там го прибират , като свършат часовете и се занимават и от някакъв учебен център преподаватели или нещо такова. Малко е , но събира доста деца , и може би си погледнала след , като децата са тръгнали защото след парти обикновенно е погром .  Simple Smile Rolling Eyes Там са като едно голямо семейство всички деца минавала съм лятото имат лятна градина и глъчката е неописуема.

# 1 285
Здрасти! По повод Фиоре - ходих да го видя. Наистина е много красива къщата, в един прекрасен и аристократичен район на София. Но причината, поради която не резервирах там за рождения ден на сина ми, е че имаше много малко играчки. Въобще доста малко пространство да се натичат и наиграят децата. Едва ли има по-хубаво място да поканиш възрастни, но за детски рожден ден ми се видя малко тесничко. Ако например аз си празнувам рождения ден и искам да поканя приятелки с децата си, би било перфектно! Децата имат с какво да се занимават, а аз ще черпя в изискана атмосфера  Sunglasses Но за детски рождени дни аз лично гледам на първо място да има много разнообразни съоръжения и играчки.

И по този повод за мен едно от най-най-хубавите клубчета в София, е Джулиленд. Миналата година празнувахме там - огромно е в частта за децата, със страхотни съоръжения и най-вече батут - огромен - който надуват за минута и децата полудяват от кеф. Просто гледам да не повтарям клубовете и затова тази година резервирах в "Патета 2".  Peace

# 1 286
Здрасти! По повод Фиоре - ходих да го видя. Наистина е много красива къщата, в един прекрасен и аристократичен район на София. Но причината, поради която не резервирах там за рождения ден на сина ми, е че имаше много малко играчки. Въобще доста малко пространство да се натичат и наиграят децата. Едва ли има по-хубаво място да поканиш възрастни, но за детски рожден ден ми се видя малко тесничко. Ако например аз си празнувам рождения ден и искам да поканя приятелки с децата си, би било перфектно! Децата имат с какво да се занимават, а аз ще черпя в изискана атмосфера  Sunglasses Но за детски рождени дни аз лично гледам на първо място да има много разнообразни съоръжения и играчки.
Здравейте Hug
Понеже тук във форума, повечето майки знаят, че аз съм собственик на Фиоре по никакъв начин няма да убеждавам някого колко е прекрасно, пълно с играчки и пространство триетажната къща на Фиоре. Просто - Фиоре не е само детски клуб в общоприетия смисъл, той е много по - различен и със съвсем друго нохау. Peace

# 1 287
  • София
Я каква хубава темичка!  Flutter
Организираме първи рожден ден на октомврийските хлапета и се оглеждаме за подходящо място с другите майки от темата. Някой дали може да препоръча клубче, подходящо за около 20-ина или малко повече едногодишни бебета и още толкова майки. Района не е от кой знае какво значение. Благодаря предварително   bouquet

# 1 288
  • София
И по този повод за мен едно от най-най-хубавите клубчета в София, е Джулиленд. Миналата година празнувахме там - огромно е в частта за децата, със страхотни съоръжения и най-вече батут - огромен - който надуват за минута и децата полудяват от кеф. Просто гледам да не повтарям клубовете и затова тази година резервирах в "Патета 2".  Peace

и за мен това е най-страхотният клуб! тъй като миналата година празнувахме там се замислям и тази пак да празнуваме, защото бяхме очаровани от всичко!
искаше ми се някой да сподели с пресни впечатления дали е все така добро или като всяко нещо, което тръгва добре и лека полека се опорочава. ама май ще записвам пак за там и така Wink

# 1 289
Джулиленд и на нас ни е любим детски клуб, не едно парти сме преживяли там и винаги сме оставали доволни. За съжаление скоро не сме го посещавали, а май е време, тъй като датите тук се запазват много отрано и за декември (нашия рожден ден) може вече да няма свободни.

Общи условия

Активация на акаунт