Детски клубове в София

• 324 841
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 405
От вчера работи и Слонбалон в Младост 1А Simple Smile

# 406
Празнувал ли е някой от вас в Мечо Пух и Приятели http://www.pooh-i-priateli.com/
Приемам отзиви ,че на там съм се насочила ,като най -близо и свободно ,а нямам време.... Tired

Кой от двата- имат и в Младост2 и в Младост1 до Окръжна болница.
Била съм на РД в този в Младост2- хареса ми доста.
Сега през септември съм запазила за РД на дъщеря ми в този в Младост1.
Ходих два пъти до там и съм доволна от обслужването.

# 407
  • София
Франческа Салиери - благодаря ти Hug

# 408
  • Някъде на път....
Тути*Фрути, направо съм учудена от разказа ти за ДинолендShocked
Вчера беше партито на сина ни там!
Е, очарована съм!  Peace
След разказа ти бях малко понаплашена, но.... изкарахме страхотно парти!   Party
Управителката се погрижи всичко да е на ниво, дори беше взела 2 какички да гледат децата, като тя така си е преценила, аз не доплатих нищо за втората какичка! Като ги видях две и попитах: "Ама ние нали не сме говорили за допълнителна какичка?" Тя каза: "Спокойно, аз така прецених, все пак са 12 деца, за 1 човек е трудно! Няма да доплащате за допълнителното момиче!" Аз -  Shocked. После ни отпусна допълнително половин час защото видя, че децата много се забавляваха! Каза: "Нека си поиграят още половин час безплатно! Промоция от клуба!" Аз пак -  Shocked
Родителите бяха навън, тя постоянно се грижеше за гостите ни, не оставяше празни бутилки на масата, сменяше често пепелниците и дори рядко ми даваше аз да занеса нещо навън - чувствах се прекрасно!  Peace
Накрая за всеки малък гост имаше лепенка - подарък от клуба! Малък жест, но на място!  Peace
Не се е опитала нищо допълнително да ми пробутва! Дори ме покани в отделно помещение заедно да прегледаме сметката! Платих с удоволствие, дори оставих малък бакшиш! Все пак партито беше наистина прекрасно!  Peace

Тути*Фрути, наистина се учудвам защо така се е получило при вас!  Sad

Аз харесах управителката още когато отидохме само да видим клуба! Затова и веднага капарирахме! Хареса ми факта, че докато ние преглеждахме условията за парти и каталога с торти, детето си играеше с кеф. Тя като разбра, че ще капарираме за РД, не ни взе пари за престоя на детето, платихме си само кафетата! Това също е красив жест, досега колкото пъти съм капарирала за партита, не са ми предлагали да не плащам единия час престой на детето там!  Peace
Е, това е! И деца, и родители останахме доволни от всичко!  Peace

# 409
  • София
До нас в Младост 2 в едно ново блокче откриха наскоро парти клуб Коколино, но не съм влизала вътре и не го знам как е. Като го посетя ще докладвам Wink
Момичета, много се извинявам за лъжливата информация, която съм написала по-горе. Това не било детски парти клуб, а детска градина и ясла. Аз видях шарените прозорчета и понеже бях на вълна детски парти клубове помислих, че е такъв!

Още веднъж моля за извинение!

# 410
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, newsm78 искам да добавя още един в ж.к. Дружба 2 - нов е-  Тайната градина Арника в блок 226. www.garden.arnica.bg
02/491-88-55, Успех в начинанието!

Разгледах сайта и много ме впечатли това:

Важно да знаете при организиране на детско парти в Тайната градина Арника! 
......
......
При желание Вие да си донесете торта трябва задължително да представите сертификат за годност и да заплатите такса в размер на 10 лева

Защо?(виждам, че се казвате Галя, а управителката е Галя Ганева, та реших, че сте от клуба)

# 411
Тути*Фрути, направо съм учудена от разказа ти за ДинолендShocked
Вчера беше партито на сина ни там!
Е, очарована съм!  Peace
След разказа ти бях малко понаплашена, но.... изкарахме страхотно парти!   Party
Управителката се погрижи всичко да е на ниво, дори беше взела 2 какички да гледат децата, като тя така си е преценила, аз не доплатих нищо за втората какичка! Като ги видях две и попитах: "Ама ние нали не сме говорили за допълнителна какичка?" Тя каза: "Спокойно, аз така прецених, все пак са 12 деца, за 1 човек е трудно! Няма да доплащате за допълнителното момиче!" Аз -  Shocked. После ни отпусна допълнително половин час защото видя, че децата много се забавляваха! Каза: "Нека си поиграят още половин час безплатно! Промоция от клуба!" Аз пак -  Shocked
Родителите бяха навън, тя постоянно се грижеше за гостите ни, не оставяше празни бутилки на масата, сменяше често пепелниците и дори рядко ми даваше аз да занеса нещо навън - чувствах се прекрасно!  Peace
Накрая за всеки малък гост имаше лепенка - подарък от клуба! Малък жест, но на място!  Peace
Не се е опитала нищо допълнително да ми пробутва! Дори ме покани в отделно помещение заедно да прегледаме сметката! Платих с удоволствие, дори оставих малък бакшиш! Все пак партито беше наистина прекрасно!  Peace

Тути*Фрути, наистина се учудвам защо така се е получило при вас!  Sad

Аз харесах управителката още когато отидохме само да видим клуба! Затова и веднага капарирахме! Хареса ми факта, че докато ние преглеждахме условията за парти и каталога с торти, детето си играеше с кеф. Тя като разбра, че ще капарираме за РД, не ни взе пари за престоя на детето, платихме си само кафетата! Това също е красив жест, досега колкото пъти съм капарирала за партита, не са ми предлагали да не плащам единия час престой на детето там!  Peace
Е, това е! И деца, и родители останахме доволни от всичко!  Peace
Е,явно при нас не е била нещо на кеф жената,чак не мога да повярвам,че за едно и също място говорим!
А кой води рожденният ви ден?

# 412
  • Страната на чудесата
Празнувал ли е някой от вас в Мечо Пух и Приятели http://www.pooh-i-priateli.com/
Приемам отзиви ,че на там съм се насочила ,като най -близо и свободно ,а нямам време.... Tired

Нашето парти е там в Събота,30.08, ще пиша после.
Като първи впечатления-без забележки

# 413
  • София

Ние отпразнувахме рождения ден на моя син в Мечо Пух и Приятели в Младост 1. Останах много доволна и аз и децата и гостите... Много хубав празник се получи, децата се наиграха на воля, за тях се грижеше един батко, не ги остави и за минута да скучаят, много добре си върши работата момчето! Клубчето е много хубаво, новичко, чистичко... Ние не бяхме много народ и децата бяха малко, половината ни гости не дойдоха (даже и повече от половината), август месец е много трудно да събереш хора...
Само едно объркване се беше получило, бяха забравили, че когато капарирах им казах, че искам 3 часа парти (стандартното е 2 часа), но това беше дреболия.
...Да не пропусна да спомена и за тортата- много, много хубава и много вкусна! Явор още говори за рождения си ден и за тортата си с костенурки нинджа Simple Smile

# 414
Аз искам да разкажа за горчивият си опит от рожден ден в Бамби в Люлин 7. За съжаление се оказа че изкарването на рождения ден не зависи само от мястото и децата , а и от това коя смяна е на работа. Е на нас ни се падна явно гадната смяна. Мързеше ги за всичко. Ако някое дете правеше нещо от групата на не безопасните неща ме викаха и ми казваха кажете му да слезне от там или да не прави еди си какво, като дойде време да хапват децата ме извикаха и ми казаха ние ще сложим децата да ядът вие ги съберете. На момент ми идваше да им кажа ама вие за какво сте там Не се опитаха нито да ги заиграят нито да ги забавляват.  Искам се оплача и на шефа на клуба но в страницата им не намерих даже и мейл, защото не може реномето на клубът ти да се определя само от едната смяна персонал. Определено съжалявам че там празнувах рожденият ден на детето си! Не бих повторила!

# 415
  • София
това за 10те лева и сертификата, ако я внесеш отвън, а не от фирмите с които те работят  е навсякъде.

# 416
  • Някъде на път....
.....................Е,явно при нас не е била нещо на кеф жената,чак не мога да повярвам,че за едно и също място говорим!
А кой води рожденният ви ден?
Не сме имали водещ, гостенчетата бяха на около 3 годинки повечето и не съм искала организиране на специални игри.
npopova, и аз първоначално мислех клуба да е "Бамби", но нещо там ме притесни - добре, че не сме го избрали!  Peace
sillsav, това за 10-те лева не е навсякъде, в доста клубове ако си внесеш тортата отвън, а не я поръчаш при тях, нищо не се плащаPeace Такива са например Пакостници, Барбарони, Дъмбо, Диноленд......

# 417
Здравейте, newsm78 искам да добавя още един в ж.к. Дружба 2 - нов е-  Тайната градина Арника в блок 226. www.garden.arnica.bg
02/491-88-55, Успех в начинанието!

Разгледах сайта и много ме впечатли това:

Важно да знаете при организиране на детско парти в Тайната градина Арника! 
......
......
При желание Вие да си донесете торта трябва задължително да представите сертификат за годност и да заплатите такса в размер на 10 лева

Защо?(виждам, че се казвате Галя, а управителката е Галя Ганева, та реших, че сте от клуба)

А мен ме впечатли още нещо /копирам от сайта/:
"При желание Вие да си донесете торта трябва задължително да представите сертификат за годност и да заплатите такса в размер на 10 лева "
 и после при менюто/а тук май са се поуляли с цените/:
торти ЛАГУНА – 3 лева / парче       

Забележка:
- Тортите се изпълняват по поръчка на клиента и според желаните парчета
- При желание Вие да си донесете торта трябва задължително да представите сертификат за годност и да заплатите такса в размер на 15 лева
? Shocked

# 418
  • София
..... и после при менюто/а тук май са се поуляли с цените/:
торти ЛАГУНА – 3 лева / парче      
? Shocked
Еми толкова са тортите на ЛАГУНА,ако си поръчваш в сладкарницата е 2.80лв.на парче за
детските и специални торти,иначе са по-евтини.За сравнение,и по другите хубави сладкарници
цените са подобни,че и по-високи.

Ние онзи ден бяхме на рожден ден в "В страната на чудесата".Намира се в Младост 1А,бл.529.
Самото клубче не е нещо особено,храната и сандвичите за децата бяха вкусни и пресни.
Аниматорката,която ги забавляваше обаче беше страхотна,2 часа направо пощуряха тези деца.
Накрая ни извика  всички родители в залата за игри и се забавлявахме всички заедно.Ритуалът
при поднасянето на тортата беше много хубав,имаше пожелания от всички деца и родители за рожденничката.
Не го претупа само с духането на свещичките и пеенето на песничката.Съжалявам,че не я попитах как се казва.

# 419
Виждам , че няма почти никаква информация за Снупи. Bзела съм визитка , понеже там много ми хареса и е нещо по-различно от другите детски клубове. За рожден ден е много по-скъпо , самият наем на залата е доста повече , но  е идеално , когато родителите празнуват .Просто има къде децата да играят спокойно , да са наблизо , а все пак не в бара.Защото това си е  бар , с  прекрасен интериор , кожена мебел , плазмен телевизор  и всичко останало.Сервира се и алкохол , разбира се. Помещението за децата е доста просторно и много слънчево.Дори в мрачни дни вътре е светло Нямам забележки , към жените , които занимават децата и винаги като съм водила дъщеря ми пада страшна игра. Определено излиза страшно доволна и доста изморена от скачане и тичане.

Това са координатите: Club Camay , Слатинска 1 - Business center Slatina , тел 489 44 05 ; 0895 775 955
А колко по-скъпо? Би ли казала колко се плаща за децата горе-долу, за забавленията за 2 часа за парти за РД.....

Не помня колко точно , но ми направи впечатление , че е по-скъпо като наем на залата.Мисля , че ако се обадиш по телефона ще ти кажат.

Общи условия

Активация на акаунт