Детски клубове в София

• 324 843
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 390
Коте, "Приказка" в Гео Милев е много хубав, има 2 салона, единият е за по- големи деца. Пусни една търсачка.
Много ти благодаря.Разгледах го и наистина е хубаво,обаче не е ли доста тъмно?Просто питам,ако знаеш.  bouquet  bouquet  bouquet
Хубаво е, няма да съжаляваш. И е широко и обстановката е супер, анимацията и кухнята също

# 391
koteto7975 , аз пък ти препоръчвам Междикленд. Нямам представа как е като суми, но присъствахме там на РД преди месец, беше Сървайвър парти и деца и родители бяха много доволни.

А колко по-скъпо? Би ли казала колко се плаща за децата горе-долу, за забавленията за 2 часа за парти за РД.....
Погледни темата малко по-назад има цени Peace

# 392
Виж във Фъни,много е хубаво.Една приятелка с 9 годишно дете скоро празнува там и е много доволна.Децата не спират да повтарят, че е било най-хубавия рожден ден на който са били.Преди време и ние празнувахме там и беше страхотно. www.funnybg.com

# 393
  • София
някой празнувал ли е РД в безплатния детски кът на магазин "Марсел" срещу Арената, не видях нито едно мнение за него, аз съм чувала хубави отзиви за него.
Нямам лични впечатления. Днес ходих да питам за празнуване там. Изненадата беше пълна. Той е към магазина. Правят се рождени дни. Не се плаща нищо за помещението и го затварят за 2 часа. Но няма персонал - какички, сервитьори, няма храна, нито напитки. Всеки си носи каквото иска и си гледа децата. Отвън се виждаха много и интересни играчки, но имаше РД и нямаше как да се разгледа. Доколкото видях, светлината е само изкуствена.
И доста занапред са заети датите.

# 394

[/quote]
А колко по-скъпо? Би ли казала колко се плаща за децата горе-долу, за забавленията за 2 часа за парти за РД.....
[/quote]
Аз имам съвсем пресни впечатления за Снупи от миналата седмица - бях на рожден ден на детето на моя много близка приятелка.Обстановката наистина е много хубава, най-вече са пипнали залата за родителите.Децата се забавляваха много,но те са сравнително големи, познават се и винаги прекарват добре стига да могат да беснеят на воля.А относно цените - на мен лично ми е много скъпо- смятам че между 300 и 400 лв за рожден ден е нормално без да се ограничаваш много за 10/15 деца и горе долу толкова родители , обаче тази сума умножена по 3 ми се вижда вече прекалено!

# 395
Много ви благодаря момичета за помощта Hug Hug  bouquet.В понеделник ще пообиколим на място и ще решим кое от трите предложения които сте ми дали ще изберем.

# 396
  • София
някой празнувал ли е РД в безплатния детски кът на магазин "Марсел" срещу Арената, не видях нито едно мнение за него, аз съм чувала хубави отзиви за него.
Нямам лични впечатления. Днес ходих да питам за празнуване там. Изненадата беше пълна. Той е към магазина. Правят се рождени дни. Не се плаща нищо за помещението и го затварят за 2 часа. Но няма персонал - какички, сервитьори, няма храна, нито напитки. Всеки си носи каквото иска и си гледа децата. Отвън се виждаха много и интересни играчки, но имаше РД и нямаше как да се разгледа. Доколкото видях, светлината е само изкуствена.
И доста занапред са заети датите.
Мерси за информацията   bouquet
Но щом няма кой да забавлява децата май не е за мен  newsm78

# 397
  • София
Виж във Фъни,много е хубаво.Една приятелка с 9 годишно дете скоро празнува там и е много доволна.Децата не спират да повтарят, че е било най-хубавия рожден ден на който са били.Преди време и ние празнувахме там и беше страхотно. www.funnybg.com
На мен в този клуб не ми дадоха да си избера час за РД,при положение, че часа е разумен и съм първата записваща се за деня,което за мен е голям минус.

# 398
  • София
А някой знае ли нещо за Двете феи?Днес случайно минах от там и видях,че вече го няма.В сайта това не е отразено.

# 399
  • в мъжки прегръдки
Давам тук сайта на детски клуб Дъмбо ако някой се интересува.
www.dumboclub.com

# 400
  • София
А някой знае ли нещо за Двете феи?Днес случайно минах от там и видях,че вече го няма.В сайта това не е отразено.
На мен ми казаха клоуните,които бяха на рождения ден на дъщеря ми,че е затворен клубът.
Собствениците щели да правят нещо друго с помещението,нямало да бъде детски клуб.

# 401
  • София
Да помещението вече е с друго предназначение,имаше някакви табели.
Жалко!Беше един от малкото клубове,които побират повече деца

# 402
  • Някъде на път....
Давам тук сайта на детски клуб Дъмбо ако някой се интересува.
www.dumboclub.com
Е, много се радвам, че вече им работи сайта!
Аз съм голяма почитателка на този клуб!  Peace

# 403
  • София
Празнувал ли е някой от вас в Мечо Пух и Приятели http://www.pooh-i-priateli.com/
Приемам отзиви ,че на там съм се насочила ,като най -близо и свободно ,а нямам време.... Tired

# 404

Би ли разказала повече за Диноленд, моля?
Извинявам се за бавния отговор,но не бях в София.
Клуба е доста семпло обзаведен,изобщо не ми е в представите за детски клуб,вътре е доста прашно,потресох се като видях как ножиците са сложени съвсем спокойно на една от масичките и децата като дивееха ги бутнаха на земята,въпросната управителка,която ми скъса нервите даде идея на децата да се целят с топките от пързалките(бой с топки) което се превърна в един момент в истински бой със скубаници,ритници и шамари между децата и никой от персонала нищо не направи докато не се намесихме ние родителите.
Управителката през цялото време се чудеше как да измъкне още пари от родителите на рожденничката накрая ни накара да си платим пластелина с който са играли децата,бил неотварян и те не трябвало да го отварят,трябвало да питат.Не ми е за стотинките,да не си помислите нещо,просто въпроса е принципен!На секундата когато ни свърши престоя (час и половина) ни изгониха най безцеремонно ако не си доплатим.

Общи условия

Активация на акаунт